Tv replay is een nieuwe exclusieve dienst van Belgacom waarmee Belgacom tv-klanten programma’s tot 36 uur na de uitzending kunnen bekijken op hun televisie, computer, tablet of smartphone. Belgacom start vandaag met een testfase voor 10Dovnload 11.48 Kb.
Datum16.08.2016
Grootte11.48 Kb.
Belgacom TV Replay: een nieuwe manier van televisie kijken

TV programma’s tot 36 uur na de uitzending bekijken op tv, computer, smartphone en tablet

 

TV Replay is een nieuwe exclusieve dienst van Belgacom waarmee Belgacom TV-klanten programma’s tot 36 uur na de uitzending kunnen bekijken op hun televisie, computer, tablet of smartphone. Belgacom start vandaag met een testfase voor 10.000 klanten dankzij de overeenkomst die ze sloot met de belangrijkste Vlaamse mediagroepen VMMa, VRT en SBS Belgium. De commerciële lancering van TV Replay voor alle Belgacom TV-klanten is gepland voor 2014.

 

 Belgacom, die in 2005 als eerste de digitale televisie in België lanceerde, blijft innoveren met nieuwe diensten zoals TV Replay, een nieuwe manier van televisie kijken. Belgacom TV-klanten zullen de programma’s van de voorbije 36 uur kunnen bekijken op hun tv, computer, smartphone of tablet. Met TV Replay geen ergernis meer omdat het programma dat men wou zien de dag voordien werd uitgezonden of omdat men was vergeten het op te nemen. Geen haast meer om op tijd te zijn voor zijn lievelingsreeks. TV Replay beantwoordt helemaal aan de behoefte van televisiekijkers om naar hun programma’s te kijken waar en wanneer zij het willen.

 

 TV Replay en TV Replay+

Belgacom zal TV Replay in twee versies lanceren:

-         TV Replay waarmee de kijker programma’s kan bekijken die de afgelopen 36 uur werden uitgezonden.

-         TV Replay+ waarmee de kijker niet alleen programma’s van de afgelopen 36 uur kan bekijken maar bovendien de mogelijkheid heeft om in het gekozen programma door te spoelen.

 

De programma’s van de zenders die TV Replay/TV Replay+ toelaten, worden in de tv-gids aangeduid met het TV Replay-logo:   

 

TV Replay zal mogelijk zijn voor de zenders van de omroepen waarmee Belgacom een overeenkomst heeft gesloten. Vandaag is dit het geval voor de belangrijkste Vlaamse mediagroepen VMMa, VRT en SBS Belgium waarmee Belgacom nauw samenwerkt. De sportzenders van Belgacom TV (Belgacom 11, Belgacom 11+, Belgacom 5) zullen ook in het TV Replay-aanbod zitten. 

10.000 Belgacom TV klanten kunnen TV Replay+ in primeur testen

Belgacom nodigt 10.000 Nederlandstalige Belgacom TV-klanten uit die in Vlaanderen of Brussel wonen om TV Replay+ gratis en in primeur vanaf eind november te testen.

 

TV Replay+ is tijdens de testfase mogelijk op de belangrijkste Vlaamse zenders: Eén, Eén HD, Canvas, Canvas HD, Ketnet/OP-12, VIER, VIER HD, VIJF, VIJF HD, VTM, VTM HD, 2BE, 2BE HD, Vitaya, JIM, anne en VTMKZOOM. TV Replay is ook beschikbaar voor de sportzenders van Belgacom TV: Belgacom zoom/11 (nationaal voetbal), Belgacom 11+ (internationaal voetbal) en Belgacom 5 (nationaal basket). 

TV Replay+ is ook mogelijk op computer, smartphone en tablet via de TV Overal-applicatie voor de volgende zenders: Eén HD, Canvas HD, Ketnet/OP-12, VIER HD, VIJF HD, Belgacom zoom/11, Belgacom 11+ en Belgacom 5.

 

Belgacom TV-klanten die TV Replay+ willen testen kunnen zich vanaf vandaag tot en met 24 november inschrijven via www.belgacom.be/tvreplay 

Bruno Chauvat, EVP Strategy & Content bij Belgacom verheugt zich op de lancering van TV Replay : « Met TV Replay kunnen de abonnees van Belgacom in alle vrijheid tv kijken. TV Overal liet al toe om eender waar televisie te kijken, met TV Replay kijk je tv wanneer je dat wil. TV Replay illustreert ook mooi de uitstekende samenwerking met VMMa, VRT et SBS Belgium».

 

 Journalisten kunnen TV Replay testen tijdens de demo die Belgacom vandaag, 13 november, organiseert tussen 18 en 20 uur (Koning Albert II-laan 27 te Brussel).

 

 Meer informatie (voor journalisten) op de persdienst van Belgacom:

Haroun Fenaux:                    +32 2 202 48 67 of +32 476 60 03 33

Frédérique Verbiest:               +32 2 202 99 26 of +32 479 26 09 45

Jan Margot:                           +32 2 202 85 01 of +32 475 58 50 37

 

http://www.belgacom.com en www.belgacom.com/fotospers en https://twitter.com/belgacom_press

 


***** Disclaimer *****


http://www.belgacom.be/maildisclaimerDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina