Tvjoost, weblog over films downloaden, internet tv, en meer 12 manieren om video’s van YouTube, Google Video en andere videosites te downloadenDovnload 16.44 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte16.44 Kb.

TVJoost, weblog over films downloaden, internet tv, en meer

12 manieren om video’s van YouTube, Google Video en andere videosites te downloadenEerder beschreef ik hoe je video’s van YouTube kan downloaden via het programma Vdownloader. Deze site is de laaste tijd nogal vaak offline, en aangezien ik nog vele andere wegen heb gevonden om video’s te downloaden van Youtube maar ook andere videosites vandaag een overzicht van 12 manieren om video’s te downloaden.

Bijna alle video’s worden na het downloaden opgeslagen in het .flv formaat (flash). Om de filmpjes vanaf je harddisk te kunnen bekijken moet je een speciale mediaplayer gebruiken. Een simplel programmatje hiervoor kan je hier gratis downloaden.

 


VideoDL


Met VideoDL is het mogelijk om online video’s te downloaden op je computer. VideoDL ondersteunt YouTube, Google Video en Break.com
Om de video’s te kunnen downloaden hoef je alleen de url van de video te kopieeren en in de desbetreffende textbox te plaatsen. Vervolgens klik je op “Get it!” en je volgt de instrukties. Nadat je het bestand op je harddisk hebt gekopieerd moet je nog even controleren of het bestand eindigt op .flv VideoDL is gratis te gebruiken

Link: http://www.videodl.org/

 

 

Vixy


Vixy is een website waarbij je video’s van populaire videosites kunt downloaden en vervolgens omzetten naar verschillende video formaten. (incl. iPodland en PSP). Kopieer en plak de url van de video en Vixy doet de rest. Vixy is gratis te gebruiken.
Link: http://vixy.net/

 

 KeepVid


Keepvid is net als Vixy een online dienst waarmee je video’s van bekende sites als Youtube, Google Video en DailyMotion kunt downloaden. Let er op dat nadat je je filmpje gedownload hebt je de extensie .flv handmatig moet toevoegen. KeepVid is gratis te gebruiken.

Link: http://keepvid.com/

 

 


VideoDownloader


VideoDownloader is een website welke enorm veel videosites ondersteunt. Wat een groot voordeel is van VideoDownloader is dat ze een plugin hebben gemaakt voor firefox zodat je deze functie kunt integreren in je webbriwser van Firefox. Ook voor deze website geld dat het bestand met extensie .flv is en je dus een speler nodig hebt welke deze bestand af kan spelen. Ook VideoDownloader is gratis te gebruiken.

Link: http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

 

 


YouTubeX


YouTubeX is een website waarmee je bideo’s van YouTube kunt downloaden. Het heeft niet heel veel opties maar is wel makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je je video’s via email delen met vrienden. Wederom geldt, de bestanden die je download moet je handmatig aanpassen zodat het eindigt op de extensie .flv. YouTubeX is gratis te gebruiken.

Link: http://www.youtubex.com/

 

 


DownThisVideo


DownThisVideo is eveneens een online dienst waarmee je video’s van YouTube, GoogleVideo, MetaCafe, Vimeo en meer kunt downloaden. Kopieer de link van de video in de zoekbox en DownThisVideo doet de rest. DownThisVideo kan filmpjes omzetten in AVI en MP4 formaat maar dit geldt alleen voor Google Video. DownThisVideo is gratis te gebruiken

Link: http://downthisvideo.com

 

 


KissYouTube


KissYouTube is een online service waarbij je op twee manieren video’s van YouTube kunt downloaden. De eerste manier is om naar desbetreffende video op YouTube surfen en vervolgens jet woord “kiss” voor de YouTube url te plakken. Daarna druk je op enter en vervolgens ga je automatisch naat de KissYouTube site waar de video gedownload kan worden.
Een andere manier om direct naar de KissYouTube website te gaan, de juiste video url in te typen en te klikken op “Get it”. De video wordt vervolgens in .flv formaat gedownload. Gratis te gebruiken.

Link: http://www.kissyoutube.com

 

 


YoutubeDownloads


Via YoutubeDownloads kun je alleen video’s van YouTube downloaden. De werking is wederom simpel. Surf naar YouTube, zoek je video, kopieer de url en plak hem op YouTubeDownloads. Vervolgens kan je je film als .flv bestand opslaan. YoutubeDownloads is gratis te gebruiken.

Link: http://www.downloadandsaveyoutubevideos.info

 

 


YouTubia


YouTubia is een YouTube “lookalike” waarmee je video’s van YouTube vanuit je Ie of firefox browser kunt downloaden en opslaan. Ook hier worden de video’s als .flv (flash bestand) gedownload en heb je een .flv speler nodig om ze te bekijken. Soms is het nodig om je gedownloade filmpje te controleren of het daadwerkelijk eindigt op “.flv” Zoniet dan kun je dit handmatig wijzigen. Ook YouTubia is gratis te gebruiken.

Link: http://www.youtubia.com

 

 


Kcoolonline


Kcoolonline ondersteunt meer dan 90 websites waaronder YouTube, Google Video, Metacafe, iFilm and MySpace en Yahoo video. Altijd even controleren of het gedownloade bestand eindigt op .flv, bij Kcoolonline wil dit wel eens ontbreken waardoor je video niet te bekijken is. Uieraard gratis te gebruiken.

Link: http://www.kcoolonline.com

 

 


MediaConverter


MediaConverter is een van mijn favorieten en speciaal gemaakt voor YouTube. Het is een duidelijke online dienst, uitgebreid en met de mogelijkheid om je bestanden ook in een ander formaat dan .flv te downloaden. Formaten welke ondersteund worden zijn o.a. vi, .flv, .mov, 3GP en vele anderen. Via MediaConverter kan je ook video’s uploaden. Gratis te gebruiken.

Link: http://www.mediaconverter.org

 

 


ZamZar


ZamZar werk met bijna alle videosites waaronder Youtube, Google Video, Myspace, Revver, PutFile, Break.com, Apple Trailers, Dailymotion, Metacafe, IFilm, Grouper and Blip.tv ZamZar kan de video’s opslaan in de volgende formaten:

• 3gp - 3GPP Multimedia File


• aac - Advanced Audio Coding File
• ac3 - AC3 Audio File
• avi - Windows video file
• flac - Free Lossless Audio Codec
• gif - Graphic Interchange Format
mov - Apple QuickTime Movie
• mp3 - Compressed audio file
• mp4 - MPEG-4 Video File
• mpg - Moving Picture Experts Group File
• ogg - Ogg Vorbis Compressed Audio File
• wav - Windows audio file

Voordeel van zamzar is dat je ook video’s vanaf je harddisk kunt uploaden om ze vervolgens te laten converteren in een ander formaat. Video’t tot 100MB zijn toegestaan. Uiteraard allemaal gratis te gebruiken.Link: http://www.zamzar.com/

 De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina