Unieke Audi-stoelen van Ajax in de veiling Originele stoelen gebruikt door Ajax in Amsterdam Arena



Dovnload 6.92 Kb.
Datum27.09.2016
Grootte6.92 Kb.







Unieke Audi-stoelen van Ajax in de veiling


  • Originele stoelen gebruikt door Ajax in Amsterdam Arena

  • Opbrengst voor Johan Cruyff Foundation

  • Twee maal twee door Cruijff gesigneerde stoelen beschikbaar


Leusden, 11 juni 2009 – Twee sets van twee originele Audi-stoelen, die in de Amsterdam Arena ter beschikking stonden van spelers en de staf van Ajax, worden tussen donderdag 11 juni 17.00 uur en donderdag 18 juni 17.00 uur aanstaande online geveild. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de Johan Cruyff Foundation. De toch al bijzondere stoelen krijgen een extra exclusief tintje doordat ze zijn gesigneerd door Johan Cruijff.
Voetbalclub Ajax zat sinds augustus 2005 letterlijk goed bij de thuiswedstrijden in de Amsterdam Arena. De reservespelers en de technische staf konden langs de zijlijn namelijk plaatsnemen op in de clubkleuren uitgevoerde originele lederen Audi-stoelen met individuele verstelmogelijkheden én verwarming. Twee sets van twee van deze unieke stoelen worden nu geveild via BVA-Auctions, een online veilinghuis dat in opdracht van derden roerende zaken ter veiling brengt. Alle vier de stoelen zijn voorzien van de handtekening van Johan Cruijff. Dat is niet toevallig, want de opbrengst van de veiling komt in zijn geheel ten goede aan de Johan Cruyff Foundation.

Bieden op de in alle opzichten zeer sportieve Audi-stoelen kan vanaf donderdag 11 juni 17.00 uur tot en met donderdag 18 juni 17.00 uur via www.audi.nl/veiling.


Johan Cruyff Foundation
De Johan Cruyff Foundation is in 1997 opgericht op initiatief van Johan Cruijff om kinderen aan het bewegen te krijgen. Door het opzetten en ondersteunen van projecten die sport en spel stimuleren. Altijd voor de langere termijn en in nauwe samenwerking met betrokken partijen en de jeugd zelf. De Cruyff Courts (trapvelden) zijn het grootste en bekendste project van de Foundation. Het eerste trapveld werd aangelegd in 2003. Naar verwachting wordt deze zomer het 100e

Court geopend.



- Einde bericht -
Foto’s en andere persinformatie vindt u terug op http://www.ponpersportaal.nl


1/





De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina