Univé voetbaldagen bij acvDovnload 4.86 Kb.
Datum19.08.2016
Grootte4.86 Kb.
Univé voetbaldagen bij ACV
Van dinsdag 1 mei 2012 t/m vrijdag 4 mei 2012 worden ook bij ACV de Univé-voetbaldagen gehouden. Het is de bedoeling de Univé-voetbaldagen in dezelfde week op 40 plaatsen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe te houden. Onze hoofdsponsor, Univé Noord, heeft haar naam aan deze activiteiten verbonden, en we vinden dat we als ACV trots mogen zijn dat we deze voetbaldagen samen met Master Sport&Promo bij ACV mogen organiseren.
Deze dagen zijn bedoeld voor meiden en jongens van 6 tot 12 jaar, die bij ACV op een plezierige manier kunnen werken aan hun voetbalkwaliteiten. Op een hoog voetbalniveau, en onder deskundige leiding, kunnen ze vier dagen in allerlei spelvormen trainen, zodat ze technisch beter worden. Het gaat dan om lichaams- en balbeheersing, maar ook om competitie en spel. Elke deelnemer wordt op het eigen niveau begeleid, om beter te leren voetballen.
Deelname aan de voetbaldagen kost € 89,=. Voor dat bedrag krijgen de meiden en jongens dus vier dagen training, maar natuurlijk ook een shirt, een broekje, kousen en een bal. Ook het eten en drinken wordt voor ze geregeld, ze hoeven dus eigenlijk alleen hun voetbalschoenen en natuurlijk hun scheenbeschermers mee te nemen. En eventueel douchespullen, om voor het naar huis gaan te kunnen douchen.
A
ls uw kind mee wil doen, kunt u het aanmelden via de ACV-website (www.acvassen.nl). Klik op de banner op de website zoals die hierboven te zien is. De banner is te vinden door te zoeken op Inschrijving Univé (rechtsboven in de balk met het ACV-shirt, het vakje naast sitemap), en u wordt automatisch doorgezet naar de pagina waarop de banner te vinden is.inschrijvingswebsite. Door daar op de banner te klikken, wordt u naar de aanmeldings-website doorgezet. Daar kiest u natuurlijk voor de provincie Drenthe, en daarna voor de locatie ACV Assen. Tenslotte moet u nog de persoonlijke gegevens van uw kind invoeren.
We hopen op zoveel mogelijk deelnemers aan deze Univé-voetbaldagen, waardoor het niveau van de jeugd van ACV weer een stukje omhoog zal gaan.
Namens ACV,
Flip Oostland

jeugdvoorzitter
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina