Van 23 tot en met 25 april 2005 in Amsterdam rai entertainment op de rainbow experience 2005 Het entertainmentprogramma van de Rainbow Experience, van 23 tot en met 25 april, is bekendDovnload 7.98 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte7.98 Kb.
Van 23 tot en met 25 april 2005 in Amsterdam RAI
ENTERTAINMENT OP DE RAINBOW EXPERIENCE 2005
Het entertainmentprogramma van de Rainbow Experience, van 23 tot en met 25 april, is bekend. Een groot aantal cabaretiers, zangers en zangeressen geeft acte de présence tijdens het internationale evenement voor de gay community en hun familie en vrienden in Amsterdam RAI.
De Rainbow Experience 2005 bestaat uit drie pijlers: Rainbow Conferences, Rainbow Events en Rainbow Fair. Tijdens de Conferences komen diverse onderwerpen aan bod. Zo wordt aan de vooravond van evenement, op 22 april, een publieksdebat over homo-emancipatie en sociale veiligheid gehouden onder leiding van Rob Oudkerk en Dolly Bellefleur en is er op 25 april een seminar over Gaymarketing. De Rainbow Events omvatten diverse feesten en de Fair neemt de bezoeker mee in de wereld van ‘gay life & style’.
Get into the Weekend’

Inspiratie opdoen, genieten en ontspannen. Een bezoek aan de zeven verschillende werelden van de Rainbow Fair wordt afgewisseld met entertainment op het hoofd-podium. Het entertainmentprogramma van de eerste dag van de Fair, zaterdag 23 april, staat in het teken van “Get into the Weekend”. Optredens van onder meer Frans Mulder en Nelly Frijda, Joop Braakhekke, Big Black and Beautiful en het Amsterdams Totaal Anders Ballet, worden afgewisseld door fashion shows. De eerste dag beleeft ’s avonds zijn hoogtepunt met de Rainbow Experience Dance Party; een eigentijds feest met verschillende typen muziekstijlen. Nederlandse artiesten en de nieuwste DJ's uit de gay (dance)scene brengen 'the best of all worlds'. Met Joost van Bellen, Menno Barreveld, De Nachtzuster, Do, Men2B en VJ’s Alex et Jeremy. Jimmy Sommerville (ex-Bronski Beat/Communards) lanceert zijn nieuwe album tijdens de party.


Culturele reis

Zondag 24 april staat in het teken van ontspanning. Het spits wordt afgebeten door een jonge operazangeres die het publiek meeneemt op een culturele reis. Vervolgens zijn er optredens van achtereenvolgens Mannenkoor Manoeuvre Amsterdam en Mathilde Santing & the New Traditions en kan de bezoeker genieten van stand-up comedy door de dames van Too Hot To Handle, met onder anderen Pien Akkerman. De zondag wordt op spectaculaire wijze afgesloten tijdens de ‘Sunday T-dance’, verzorgd door Riedijk Productions, met onder meer DJ Raymundo en DJ Claucio.


50 jaar Eurovisie Songfestival

De slotdag van de Rainbow Experience op 25 april begint, na een druk weekeinde, met een work-out. Bezoekers krijgen advies van personal fitnesstrainers en experts op het gebied van haar, make-up en mode geven vervolgens tips over hoe een ‘after weekend dip’ kan worden overwonnen met een make-over. Ook hier ontbreekt de vrolijke noot niet; Tony Neef, Laura Vlasblom, Brigitte Nijman en Stephen Stephanou nemen het publiek mee op een reis langs 50 jaar Eurovisie Songfestival. Zij halen nog eenmaal muzikale herinneringen op uit de rijke geschiedenis van het populairste televisie-evenement van het jaar.

‘Kookgek’ Joop Braakhekke neemt daarna het stokje over en legt uit hoe de heerlijkste gerechten op een snelle, gemakkelijke manier bereid kunnen worden. Joop zingt ook liedjes, beantwoordt kookvragen uit het publiek en geeft bovendien alle ins en outs van de laatste culinaire trends.

Meer informatie is te vinden op www.rainbowexperience.nl.Amsterdam, maart 2005

Noot voor de redactie / niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pim van Houten, Press & PR Manager Amsterdam RAI, tel.: 020 - 549 12 12, fax: 020 - 644 50 59, e-mail: p.v.houten@rai.nl.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina