Vandaag kreeg ik van school te horen dat wij( Stefan, Chris en ik) met de Cessna 172 naar Frankrijk kunnen voor de Europatrip. Dit houdt in dat we sneller en verder kunnen en dat we meer mee kunnen nemenDovnload 4.51 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte4.51 Kb.
03-08-2006 Vandaag kreeg ik van school te horen dat wij( Stefan, Chris en ik) met de Cessna 172 naar Frankrijk kunnen voor de Europatrip. Dit houdt in dat we sneller en verder kunnen en dat we meer mee kunnen nemen. We hebben er alle drie veel zin in.
08-08-2006 De conversie naar de PH-GEO is begonnen. Eerst vanmorgen groundschool gehad en toen ‘s middags voor het eerst gevlogen. Het vliegen ging erg goed alleen moet ik nog wel wennen aan het grote vermogen van het toestel en dat het toestel hoger op zijn poten staat. Maar ik moet in totaal 5 uur vliegen op dit type dus ik heb nog even om het te leren.
09-08-2006 Vandaag naar Nordhorn-lingen en Stadtlohn geweest. Dit was om nog een beetje buitenland ervaring op te doen. Het ging erg goed de landingen op Nordhorn-lingen en stadtlohn konden wat beter maar goed ik ga morgen een uur lang circuitjes oefenen en dan in de middag mijn laatste progress check doen. Mocht alles goed gaaan dan gaan we binnenkort naar Frankrijk!!!!!!!!!!!
10-08-2006 Vandaag de laatste progress check voor de Frankrijk trip het ging geweldig. Ik moet alleen nog iets beter naar buiten kijken maar dat gaat al steeds beter.
15-08-2006 Om tijdens het wachten op de brevetten voor de Frankrijk trip een beetje bij te blijven met vliegen moeten we 1 keer per week vliegen. Stephan en ik hadden vandaag het vliegtuig in totaal 4 uur tot onze beschikking, dus hadden wij het plan om naar Texel te gaan. Het was nog even spannend of het weer goed genoeg was maar toen dat eenmaal zo was ging de vlucht geweldig. Heen had Stephan gevlogen terug vloog ik. Op de terugweg zijn nog in de buurt van Schiphol geweest en werden we zelfs gewaarschuwd voor een MD-11 die over ons heen kwam vliegen. Het was echt heel vet.
23-08-2006 Vandaag moest er weer eens gevlogen worden. We wilden naar Lelystad om op bezoek te gaan bij Martinair want die jongens kennen we nog van de ATPL bij skyjob. Het was gezellig en leuk om eens een andere school van binnen te zien. Na de halve ochtend te hebben gewacht op het optrekken van de mist, maar toen dat eenmaal zo ver was ging het vliegen natuurlijk heel makkelijk. We waren er in 15 minuten vliegtijd dus we hebben nog genoeg uren over voor het mutten. Nu ben ik de rest van de week vrij en volgende week ga ik op cursus voor de Airbus A-300 om loadmaster te worden. En dan daarna naar Frankrijk!!!!!!!!!!!!!!
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina