Vast of toch los?Dovnload 4.48 Kb.
Datum24.08.2016
Grootte4.48 Kb.


Vast of toch los?

De grond is heel stevig. De huizen staan erop en de bomen klemmen zich vast met hun wortels. Dus ik kan me het goed voorstellen als je schrikt als die grond ineens beweegt.

Alles begint heen en weer te gaan en dakpannen vliegen van het dak,en auto’s zakken door de grond. Zoiets gebeurt bij een aardbeving.
100% of 50%

Soms is een aardbeving niet erg. De grond beweegt dan haast niet. Maar ik kan me voorstellen dat je toch wel schrikt. Maar er gebeurd haast niets. De kopjes vallen bijvoorbeeld uit de kast,of de vaas met bloemen valt stuk. Maar bij een erge aardbeving gaat het wel even anders. Mensen vertellen dat de vloeren in zakte en nog veel erger. Af en toe zakt er een dak in ofzo. En sommige dieren voelen zich daardoor niet veilig en vooral mensen niet.

Sommige dieren gaan zelfs dood net zoals de mensen. Dus de aardbeving is het meest gevreesd.
Bang!!!

Als de aardbeving af is gelopen. Hoor je gewoon de huizen kraken, nog van de aardbeving. Maar dan niet alleen je hoort ook huilende kinderen en mensen. Maar de mensen die het overleefd hebben krijgen meestal wel een onderdak.Echt!!!!!!!!

Mijn vader zat ook is in een aardbeving. Dat was echt eng. Vond mijn vader ik kan er natuurlijk niks over zeggen ik ben me vader niet.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina