Veilig, sportief én representatief vervoer voor medewerkers van Cruyff FoundationDovnload 11.32 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte11.32 Kb.

­­­
Vier Audi’s A1 voor de Johan Cruyff Foundation


 • Veilig, sportief én representatief vervoer voor medewerkers van Cruyff Foundation

 • Audi steunt Cruyff Foundation sinds 2006; partnership opnieuw verlengd

 • Actieve bijdrage aan sportieve missie: nog meer jongeren in beweging brengen  Leusden, 14 maart 2012 – Audi Nederland heeft vier Audi’s A1 overhandigd aan de Cruyff Foundation. Dit is onderdeel van de verlenging van het partnership dat al sinds 2006 bestaat. De Audi’s A1 worden ingezet om op een veilige, sportieve én representatieve manier in de vervoersbehoefte van de Cruyff Foundation te voorzien.

  Audi ondersteunt de Cruyff Foundation al sinds 2006, onder meer door auto’s ter beschikking te stellen. Nu is de samenwerking wederom met twee jaar verlengd. Gedurende die periode kunnen de medewerkers van de Cruyff Foundation gebruik maken van in totaal vier Audi’s A1 1.2 TFSI Attraction om bijvoorbeeld (nieuwe) projectlocaties van de Cruyff Foundation te bezoeken.

  De 14 van Johan’

  De vier Audi’s A1 voor de Cruyff Foundation werden op 14 maart overhandigd aan Carole Thate, directeur van de Cruyff Foundation. “Ik ben enorm trots op Audi als partner van de Cruyff Foundation. De samenwerking bestaat al een aantal jaar en juist in deze tijd is vooruitkijken belangrijker dan ooit. Met hulp van Audi kunnen we verder bouwen aan een sportieve toekomst voor de jeugd”, aldus Thate. De overhandiging viel samen met de officiële presentatie van ‘De 14 van Johan’, een campagne waarbij 14 sporters met en zonder een lichamelijke of verstandelijke handicap zich als ambassadeur gaan inzetten voor een belangrijke missie: nog meer gehandicapte én niet gehandicapte jongeren in beweging brengen. Audi draagt deze missie een warm hart toe. Naast het ter beschikking stellen van auto’s zal Audi in de loop van dit jaar daarom ook andere ondersteunende activiteiten ontplooien.  Sinds 1997: de Cruyff Foundation

  Johan Cruijff heeft de Cruyff Foundation in 1997 opgericht met als doel het in beweging brengen én houden van (gehandicapte) jongeren. Zo realiseerde de Cruyff Foundation wereldwijd al meer dan 150 ‘Cruyff Courts’, openbare trapveldjes waar jongeren samen kunnen voetballen. Ook komen wekelijks 45.000 jongeren met een handicap in beweging door sportprojecten die door de Cruyff Foundation worden ondersteund. En worden er jaarlijks door het Cruyff Institute sporters opgeleid om zich gedurende hun sportloopbaan voor te bereiden op een toekomst na de sport.

Dit persbericht is met bijbehorend fotomateriaal te vinden op www.ponpersportaal.nl

Audi AG

Om "Voorsprong door Techniek" duurzaam te garanderen, investeert Audi AG van 2011 t/m 2015 € 11,6 miljard in nieuwe producten. Audi neemt al lange tijd op verschillende vlakken haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Voor het duurzame succes van Audi vormen milieubescherming, behoud van grondstoffen, internationaal concurrentievermogen en een op de toekomst gericht personeelsbeleid de zakelijke basis.


Pon’s Automobielhandel

Audi-importeur Pon’s Automobielhandel is onderdeel van Pon Holdings b.v. Met bijna 11.000 medewerkers op meer dan 250 locaties in 12 verschillende landen proberen Pon-ondernemingen dagelijks de beste propositie aan te bieden aan (potentiële) klanten. Het merendeel van de activiteiten van Pon is gericht op de import, logistieke afhandeling, marketing, distributie, service en onderhoud van producten die wat betreft aard, kwaliteit en organisatie goed op elkaar aansluiten. In 1974 heeft Pon de importrechten van Audi voor de Nederlandse markt verworven.


Audi Nederland

In Nederland heeft de consument keus uit 183 Audi-modellen met een groen energielabel. Audi biedt bovendien meer dan 59 modellen met een gemiddelde CO2-uitstoot van minder dan 140 g/km. Circa 90% van de nieuw-verkochte Audi’s in Nederland heeft een groen label. Op dit moment heeft Audi 27 modellen die voor zakelijke rijders in de gunstige 20%-categorie van de fiscale bijtelling vallen.Audi Nederland is te volgen via Facebook, Twitter & Youtube.


1/
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina