Verpleegkundige verpleegafdeling A1 De afdelingDovnload 10.51 Kb.
Datum28.08.2016
Grootte10.51 Kb.
Verpleegkundige verpleegafdeling A1
De afdeling:

De verpleegafdeling A1 is onderdeel van de Resultaat Verantwoordelijke Eenheid Operatieve Geneeskunde (RVE OG). Op deze afdeling worden patiënten verpleegd met aandoeningen op het gebied van urologie, plastische chirurgie, KNO, mond-, kaak-, en aangezichtschirurgie, anesthesie, dermatologie en Nucleaire Geneeskunde. In verband met vervanging gedurende zwangerschaps- en bevallingsverlof zoeken wij met ingang van 1 juli 2013 een enthousiaste verpleegkundige.


Omschrijving van de functie:

De verpleegkundigen zijn verantwoordelijk voor de verpleging en verzorging van de toegewezen patiënten. Tevens worden van hen initiatieven verwacht op het gebied van preventie en innovatie en behoren coördinerende werkzaamheden tot de taken. Het adviseren, begeleiden en instrueren van patiënt en familie vormt een wezenlijk onderdeel van de functie, alsmede het begeleiden van leerling verpleegkundigen.


Aanstelling:

Het betreft een tijdelijke aanstelling conform artikel 2.4.2 van de CAO UMC en wel van 1 juli 2013 tot en met 31 december 2013.


Functievereisten:

  • Diploma verpleegkundige;

  • Bereidheid tot het volgen van relevante opleidingen en scholingen;

  • In staat zijn tot adequaat handelen in acute situaties;

  • Beschikken over goede communicatieve en (psycho)sociale vaardigheden.

Voor iedere nieuwe medewerker die langer dan een jaar in het azM komt werken geldt dat hij/zij voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Werktijden:

U wordt aangesteld voor gemiddeld 34 uur per week conform de voor deze functie geldende werktijdenregeling. Van u wordt verwacht dat u onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, en weekenduren en feestdagen.


Arbeidsvoorwaarden:

De CAO Universitair Medische Centra (UMC) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden u:


  • eindejaarsuitkering

  • goede pensioenvoorziening

  • collectieve ziektekostenverzekering

  • CAO a la Carte

  • persoonlijk (ontwikkelings-)budget


Salaris:

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.815,00 bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A07 van de CAO UMC.


Inlichtingen:

Voor nadere inlichtingen over de functie en de afdeling kunt u contact opnemen met de heer E. Nolle, hoofd verpleegafdeling A1, tel: 043-3876111.

Voor vragen over de arbeidsvoorwaarden kunt u contact opnemen met mevrouw R. Moers-Ferwerda, personeelsconsulent van de RVE Operatieve Geneeskunde, tel: 043-3876496.
Sollicitatie mogelijkheden:

Digitaal solliciteren via onze website geniet de voorkeur.Schriftelijke sollicitaties dienen met vermelding van het vacaturenummer 2013.070/OG op zowel brief als envelop, vóór 1 juni 2013, te worden gericht aan Academisch ziekenhuis Maastricht, Stafdirectoraat Personeel & Organisatie, Afdeling Werving & Selectie, Postbus 5800, 6202 AZ Maastricht.


Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina