Verslag bestuursvergadering donderdag 27 maart 2008 Locatie: Paul, AmsterdamDovnload 6.77 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte6.77 Kb.

Verslag bestuursvergadering donderdag 27 maart 2008

Locatie: Paul, Amsterdam

18.00 Aanvang vergadering


Reinier heeft aangegeven dat hij zijn functie als bestuurslid van onze stichting, na … jaar in functie te zijn geweest, per 1 april 2008 neerlegt om hem moverende redenen. Paul en Ans geven aan het jammer te vinden dat hij stopt en benadrukken dat hij altijd terug mag komen als hij van gedachten zou veranderen. Zij bedanken hem voor de jarenlange inzet voor de stichting en de gezelligheid.
De vergadering staat volledig in het teken van het overdragen van taken en bevoegdheden in verband met zijn vertrek.
Paul neemt de portefeuille financiën over. Hij maakt op korte termijn met Reinier een afspraak om de boekhouding door te nemen en over te nemen.
Reinier heeft papieren van ABN AMRO bij zich voor het regelen van bancaire bevoegdheden voor Ans en Paul. Diverse overeenkomsten worden van handtekeningen voorzien, zodat Ans en Paul gebruik kunnen maken van de bankrekening via internet en via een betaalpasje bij de bank.
Reinier meldt dat internationale betalingsformulieren altijd van twee handtekeningen voorzien moeten worden. Hij regelt dat wij er nog een aantal beschikbaar krijgen. Een ervan voorziet hij nog van zijn handtekening zodat de betaling aan ons project in India snel kan plaatsvinden.
Na alle formele plichtplegingen nemen we onder het genot van een gezellige en lekkere maaltijd afscheid van Reinier en onderstrepen de waardering voor zijn inzet met een boekje, een wijnpakket en een uitnodiging voor de jaarlijkse bestuursevaluatie te water. Uiteraard met Annet en de jongens wat zij hebben de stichting ook jarenlang gesteund!

Reinier doet een aantal datavoorstellen voor de periode juni – augustus.


20.00 uur Sluiting vergadering
Om 20.00 uur meldt Elisa Kriek zich om ons te informeren over haar projectaanvraag voor ondersteuning van Tibetaanse nomaden in de provincie Sechuan in China.

Het project ziet er veelbelovend uit. Zij vraagt ons 9.500 euro bij te dragen in het project om het bestaande opleidingscentrum annex hotel van sanitair te voorzien. We hebben aangegeven snel een reactie te geven en/of met eventueel aanvullende vragen te komen.Volgende vergadering: donderdag 24 april, bij Ans in Beinsdorp. Aanvang 19.00 uur.

Door: Ans Pagina 16-8-2016

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina