Verslag De Kempen kfc tongerloDovnload 6.07 Kb.
Datum19.08.2016
Grootte6.07 Kb.
Verslag De Kempen – KFC Tongerlo

Op het tornooi van KAC Olen dient KFC Tongerlo te starten met 11 spelers en geen reserve spelers op de bank.

1ste minuut; Bjarne Hufkens, die vandaag in spits staat, gaat door het centrum op doel af. De doelman van de Kempen schuift uit maar kan toch nog tijdig tussenkomen. 3de minuut; een schot van De Kempen gaat voorlangs. 5de minuut; De Kempen speelt de snelheid van hun kapitein uit maar Ruben Van Elst is goed uitgekomen; Het daaropvolgende schot uit de 2de lijn gaat echter voorlangs. Marc Gyzels grijpt in en wisselt Jeroen Thys en Ignace Helsen van kant. Jeroen zal met zijn snelheid die kapitein wel opvangen. 6de minuut; een hoekschop van Pieter Desaever belandt op de lat. 10de minuut; Brent Meerbergen zet 4 man in de wind, maar de 5de is er teveel aan, zodat hij niet op doel kan besluiten. 11de minuut; Bjarne schiet vanuit een scherpe hoek in het zijnet. 16de minuut; Jan-Hendrik Heylen naar Bjarne, maar zijn schot wordt wijkt af en de keeper raapt de bal op. Een minuutje later belandt een hoekschop van Brent achter doel. 19de minuut; een hoekschop voor De Kempen wordt ver naast gekopt. 22set minuut; een mooie steekpas van Jan-Hendrik naar Bjarne, maar hij komt net iets te laat. Op de counter komt De Kempen nog eens opzetten, met een schot dat ook nu weer ver naast gaat. 26ste minuut; een schot van Jan-Hendrik gaat ver naast. Een minuutje later schiet De Kempen op de lat. 28ste minuut; Jan-Hendrik kan een hoekschop van De Kempen wegkoppen. 30ste minuut; Brent stuurt Jan-Hendrik alleen op doel af. Zijn plaatsbal ligt spijtig genoeg nog net binnen het bereik van de keeper. De eerste helft eindigt dan ook op 0-0.

In de 2de helft neemt Tongerlo een blitz-start. 1ste minuut; Bjarne naar Brent, die de 0-1 binnentrapt. 3de minuut; weer een assist van Bjarne. Met een hoge voorzet bereikt hij Jan-Hendrik aan de 2de paal, die keurig afwerkt: 0-2. Het wordt plots heel stil bij de supporters van De Kempen. 5de minuut; Bjarne gaat alleen op doel af. Zijn lobje met links gaat echter net naast de paal buiten. 7de minuut; een voorzet-schot van De Kempen, maar Ruben is alert en pakt de bal. 10de minuut; een zwak schot van De Kempen kan Ruben niet verontrusten. 13de minuut; Brent legt terug op Bjarne, maar hij kraakt zijn schot. 16de minuut; een schot van De Kempen gaat voorlangs. Op een terugspeelbal van Hendrik Willems trapt Ruben de bal in hoekschop. Nochtans had hij hier tijd genoeg om de bal eerst te controleren. De hoekschop levert echter niets op. 20ste minuut; een hoekschop van Cédric Mariën kan door De Kempen weggewerkt worden. 23ste minuut; een schot van Bjarne, maar ook nu brengt de keeper redding. De partij wordt steeds harder, vooral omdat De Kempen voelt dat ze niet door de Tongelse verdediging geraken. 28ste minuut; een schot van Brent recht op de doelman. Yannick Vekemans bedient Jan-Hendrik, maar zijn harde schot wordt geblokt. 31ste minuut; Bjarne naar Brent en op zijn beurt naar Jan-Hendrik. Zijn schot belandt in het zijnet. Even later wordt Bjarne (onterecht) afgefloten voor buitenspel. Uit frustratie voor de zoveelste fout van de scheidsrechter trapt hij de bal ver weg. Na een woordenwisseling tussen hem en de scheidsrechter, wordt hij van het veld gestuurd (echter zonder dat er een kaart getoond wordt). We hadden misschien ook niet anders verwacht van een scheidsrechter in jeans. Plots verdwijnt de scheidsrechter van het veld. Niemand weet wat er gaat gebeuren, maar na enkele minuten komt hij toch terug, met een nieuwe bal! De partij wordt dan toch nog verder gezet. 37ste minuut; een vrije trap voor De Kempen van net buiten de 16.ruben slaat de bal vanonder zijn lat weg. 38ste minuut; Cédric bedient Jeroen, die zijn snelheid nu aanwendt in offensieve zin. Zijn schot gaat jammer genoeg hoog over. 39ste minuut; Brent naar Yannick, die de bal over de doelman in de goal legt: 0-3. Dit is meteen ook de eindstand!

Ondanks dat Tongerlo geen wisselspelers had en velen weinig slaap hadden gehad door een buitenlandse trip, werd hier weer verdient gewonnen.

Vandaag traden volgende spelers aan:Ruben Van Elst, Jeroen Thys, Hendrik Willems, Dries Luyten, Cédric Mariën, Brent Meerbergen, Jan-Hendrik Heylen, Bjarne Hufkens, Yannick Vekemans, Pieter Desaever en Ignace Helsen.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina