Vestingrit 1-9-2013Dovnload 7.25 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte7.25 Kb.
Vestingrit 1-9-2013
Dit jaar hebben we de Vestingrit iets later in de agenda opgenomen, omdat de gebruikelijke datum midden in de vakantieperiode viel. Misschien is dit nu de kans voor anderen om ook eens met deze rit mee te rijden.

De route voert ons dit keer vanaf de Hocras in Bussum naar Hilverum, Laren en Naarden en daarna weer terug naar Bussum.

De Hocras is inmiddels een bekende inspanplek en we mogen daar weer komen met onze rit. Vandaar steken we Bantam in van Natuurmonumenten en rijden we achterom naar een mooie buurt van Hilversum. Langs Beeld en Geluid trekken we naar Laren. Daar houden we op het bekende parkeerterrein onze eerste stop. Vervolgens gaan we via Crailo naar Naarden en doen we onderweg nog even twee verzorgingshuizen aan.

In Naarden worden we als onderdeel van de Vestingdag met als thema “De Vesting ontvangt” door het centrum geleid en na deze introductie stoppen we op het Wesselingplein en niet eerst op het Dortsmanplein. Wij zullen daar wellicht door velen worden gezien!

Daarna rijden we door Naarden-Bussum naar de inspanplek terug.


De rit is alleen toegestaan voor authentiek gerij.

De kleding dient zoveel mogelijk op de aanspanning te zijn afgestemd en koetsiers en passagiers worden geacht een hoofddeksel te dragen.


De indeling van de dag ziet er als volgt uit:

08.30 uur Opening inspanterrein

09.00 uur Ontvangst van deelnemers

10.30 uur Vertrek vanaf het inspanterrein.

11.45 uur Eerste stop in Laren

13.30 uur Tweede stop in Naarden

15.00 uur Terug op het inspanterrein , waar een hapje en een drankje op ons wacht.

Inspanterrein voor de Vestingrit is het parkeerterrein van de HOCRAS aan de Franse Kampweg 38, 1406 NW Bussum. De aanrijdroute vanuit Amsterdam is als volgt:

U neemt vanaf de A 9 (Gaasperdammerweg) de afslag naar Weesp. U volgt richting Weesp de N 236 en rijdt vervolgens alsmaar door tot 75 meter na de eerste Shell-pomp aan uw linkerhand ( dit is voorbij de afslag naar ’s-Graveland) aan uw linkerhand.Vanuit richting Amersfoort de A 1 volgen tot de afslag nr. 7 Bussum. Einde afslag linksaf en vanaf de rotonde neemt u de richting ’s-Graveland en op de N 236 aangekomen ziet u het inspanterrein al gauw na de eerste rotonde aan uw rechterhand.
De kosten van inschrijving bedragen € 12.50 per aanspanning (niet-leden € 22.50) en bij meer dan twee personen € 2.50 resp. 5.- extra per persoon. Het statiegeld voor het startnummer is € 10.-.

Inschrijven graag uiterlijk 28-8 via de website of door te bellen naar het nummer 06-51874051.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina