Voetbaltechniek-kampioenschappenDovnload 10.65 Kb.
Datum18.08.2016
Grootte10.65 Kb.

VOETBALTECHNIEK-KAMPIOENSCHAPPEN


Op woensdagmiddag 25 juni 2014 organiseert de Voetbal Techniek School in samenwerking met SVF Cothen de eerste VTSL Techniek Kampioenschappen! Je kunt punten scoren tijdens de diverse techniekoefeningen, de circuittraining en de shoot-out. Wil je mee doen? Meld je dan aan met dit formulier of stuur een mail met je gegevens naar info@vtsl.nl /vtslangbroek@gmail.com. We hopen dat jij er ook bij bent!
Aanmelding techniekkampioenschap op 25 juni bij SVF Cothen:

Voornaam :

Achternaam:

Telefoonnummer:

E-mail:
Leeftijd:

Team:
Evt. introducees:
Leeftijd:

Ouder of verzorger:


ENKELE HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN:  • De voetbalmiddagen zijn bedoeld voor alle KNVB-leden uit de omgeving Cothen, Langbroek, Wijk bij Duurstede en Leersum, maar ook voor bijvoorbeeld broertjes/zusjes/vriendjes/vriendinnetjes van jeugdleden is dit een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met de mooie voetbalsport. Iedereen is dus van harte welkom. Aan de oudere jeugd wordt gevraagd om mee te helpen aan en tijdens dit evenement. Het evenement vindt plaats op de velden van SVF Cothen.

  • Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag.

  • Het programma loopt van 13.30 tot ongeveer 18.00 uur. Tussen 13.30 en 13.45 uur verzamelen we op het sportpark waarna we om 14.00 uur starten met de trainingen en wedstrijden. Onderdelen zijn: looptraining, circuittraining, een shootout- competitie op de keepers en diverse freestyle demonstraties (“moves and skills”). De techniekmiddag zal rond de klok van 18.00 uur eindigen met de prijsuitreiking.

  • Als er nog vragen zijn, dan kunt u mailen naar vtslangbroek@gmail.com of info@vtsl.nl. Aanvullende informatie kunt u vinden op onze site www.vtsl.nl.

  • Zorg er voor dat uw kinderen goed verzekerd zijn. De voetbalschool aanvaardt geen aansprakelijkheid.


NIEUW: Kledinglijn VTSL ! Kijk voor info op de site!
Voetbal Techniek School Langbroek e.o. ▪ p/a Goudse Steen 23 ▪ 3961 XS Wijk bij Duurstedewww.vtsl.nlinfo@vtsl.nl
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina