Voor de uitbreiding van ons verkoopteam zoeken wij eenDovnload 4.37 Kb.
Datum27.09.2016
Grootte4.37 Kb.
bioTRADING Belgium, gevestigd te Keerbergen en dochterbedrijf van bioTRADING Benelux (Nederland – Mijdrecht), is op zoek naar een nieuwe collega. bioTRADING Benelux is producent van microbiologische voedingsbodems, alsmede importeur en exporteur van diagnostische testkits. Wij verkopen deze producten bij o.a. veterinaire instellingen, ziekenhuizen, voedingsmiddelen- en farmaceutische bedrijven.

Voor de uitbreiding van ons verkoopteam zoeken wij een Account Manager (m/v) fulltime.

Als Account Manager ben je de gesprekspartner van arts-microbiologen, levensmiddelen-microbiologen, QA/QC-managers, hoofdanalisten, apothekers en inkopers.

Je vindt het een uitdaging om zelfstandig op bezoek te gaan bij de relaties. Je bent proactief, leergierig, doortastend, ondernemend en resultaatgericht. Je bent een gedreven en communicatief vaardige gesprekspartner die in staat is om kansen te creëren en om te zetten in resultaten, in het belang van onze klanten en het bedrijf. Je bent een ware netwerker. Je hebt oog voor een accurate administratie na het afleggen van de bezoeken.

Wij zoeken een enthousiaste collega met:
- hogere laboratorium-opleiding, bio-ingenieur, gelijkwaardig door ervaring,
- gedreven verkoopmentaliteit en commercieel inzicht,
- zeer goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal, goede kennis Engels
- goede contactuele eigenschappen,
- rijbewijs (B),
- een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Wij bieden:


- Goede, bij functie passende, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Gedegen interne opleiding en begeleiding.
- Bedrijfswagen, gsm en laptop van de zaak.
- Een leuke baan bij een dynamische en flexibele organisatie met veel vrijheid en uitdagingen.

Wil jij ook deel uitmaken van het succes van bioTRADING en bij een dynamisch bedrijf werken? Solliciteer dan nu.Richt jouw sollicitatiebrief aan: Kristel Vervloet – Office Manager bioTRADING Belgium – k.vervloet@biotrading.beDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina