VoorbeeldbriefDovnload 7.77 Kb.
Datum23.08.2016
Grootte7.77 Kb.

Voorbeeldbrief: aangifte van inbraak en diefstal


Onderneming

Naam


Functietitel

Straat + nummer

Postcode Plaats
Onderneming

Voornaam + naam ontvanger

Straat + nummer

Postcode Plaats

Plaats, Datum

Betreft: Aangifte van inbraak en diefstal in onze kledingzaak - mijn polisnummer nummer polis

Beste heer/mevrouw naam van de contactpersoon,

Vanmiddag werd in onze winkel aan de straatnaam in gemeente ingebroken en werden we slachtoffer van een diefstal. Onbekenden betraden onze zaak tijdens de middagpauze en namen 2 pc’s, diverse kledingstukken en ongeveer 446 EUR aan contant geld mee. In bijlage vindt u een overzicht van de gestolen artikels.
We hebben onmiddellijk de politie verwittigd en een aangifte van inbraak en diefstal gedaan. Er werd een proces-verbaal opgemaakt dat bij de politie van gemeente geklasseerd staat onder het nummer nummer.
Aangezien wij via u verzekerd zijn tegen diefstal en inbraak (polisnummer nummer) verzoeken wij u de gepaste stappen te ondernemen om de terugbetaling van deze opgelopen schade in orde te brengen.
Wij staan steeds tot uw beschikking voor bijkomende informatie. Mocht u nog vragen hebben of documenten wensen, gelieve ons dan een seintje te geven via het nummer nummer zodat wij u zo snel mogelijk alles kunnen doorgeven.
Wij vertrouwen op een snelle afhandeling van dit dossier en danken u alvast voor uw medewerking.

Hoogachtend,


Voornaam Naam


Functie Onderneming
[Handtekening]

Bijlage: proces-verbaal aangifte van inbraak en diefstalDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina