Vrijdag 13 Februari vertrokken 170 leerlingen met hun begeleiders naar de jaarlijks georganiseerde Wintersportdag in Züschen, DuitslandDovnload 3.4 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte3.4 Kb.
Vrijdag 13 Februari vertrokken 170 leerlingen met hun begeleiders naar de jaarlijks georganiseerde Wintersportdag in Züschen, Duitsland.

Drie bussen begonnen om 6 uur aan de reis. Rond 11 uur waren alle materialen uitgedeeld zodat iedereen naar hartenlust kon Skiën, Snowboarden, Snowtubing of sleetje rijden.


Er was dit jaar sneeuw in overvloed. Ervaren wintersporters moesten eerst hun vaardigheden tonen aan de skidocenten voor zij verder mochten naar de moeilijkere pistes.

Voor de onervaren en beginnende wintersporters was er voldoende ski- en snowboard instructie geregeld. Ook de ervaren wintersporters werden hier naar toe verwezen wanneer bleek dat zij nog voor een opfris instructie in aanmerking kwamen.


Demi Schöder (4 Podium) maakte van deze dag gebruik door als snowboard instructrice haar cijfer voor het LO PTA les en leidingeven te behalen. Met LO docent B. Draaijer had zij geregeld dat zij op de wintersportdag een Snowboardles mocht verzorgen. Al snel had Demi de groep de grondbeginselen van Snowboarden bijgebracht en na een uurtje les konden de meesten wel op de oefenpiste naar beneden boarden.

Door de goede omstandigheden en begeleiding werd tot half vier flink gegleden. Hoewel menigeen af en toe in de verse sneeuw dook , was het moeilijk om iedereen op tijd in de bussen te krijgen en deze topdag af te ronden.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina