Vroegboekkorting op HuneFestival met o a. Ilse DeLange en Kane Korting bij Café ’t Achterhuus in Zuidwolde tot 1 juli a sDovnload 6.81 Kb.
Datum19.08.2016
Grootte6.81 Kb.
Vroegboekkorting op HuneFestival met o.a. Ilse DeLange en Kane

Korting bij Café ’t Achterhuus in Zuidwolde tot 1 juli a.s.
Niet alleen vakantiegangers profiteren van de welbekende vroegboekkortingen, ook liefhebbers van een gezellig muziekevenement in de regio, kunnen rekenen op een behoorlijke korting. En met optredens van onder andere Ilse DeLange, Kane en Nick & Simon is dat zeker de moeite waard. Uiteraard alleen voor de vroege beslissers!
Ruinerwold is op 12 en 13 oktober het decor van de tweede editie van het Drentse HuneFestival, een tweedaags muziekevenement voor jong en oud. De vuurdoop van het festival in 2011 was een enorm succes, met 4500 bezoekers en onder andere Guus Meeuwis in de line-up. Voor het vervolg in 2012 worden dus de grootste Nederlandse artiesten naar het Drentse dorp gehaald voor spectaculaire optredens in een gigantische festivaltent te midden van de prachtige groene weilanden die Ruinerwold rijk is.
Iedereen die vóór 1 juli aanstaande een ticket koopt voor vrijdag 12 oktober (met Kane, Ilse DeLange en Nick & Simon) krijgt maar liefst € 5,00 korting op de reguliere voorverkoopprijs van € 30,00. Een voordeel van 16,67% in tijden van crisis, wie wil dat nou niet? Tickets kunnen tot en met 30 juni voor € 25,00 per persoon online besteld worden via hunefestival.nl en zijn tevens in de regio verkrijgbaar, waaronder Café ’t Achterhuus in Zuidwolde.
Ilse DeLange staat al jaren aan top en kan inmiddels putten uit een enorme rij hits. Inmiddels liggen stadions als het Gelredome aan haar voeten en met een nieuwe album op komst, reist ze in oktober naar Ruinerwold! Met een eigen sound, triomfen op grote festivals, vele hits en uitverkochte stadionshows, kan niemand meer om Nederlands bekendste rockband Kane heen. Ook zij komen in het najaar met een nieuw album, dus een perfecte afsluiter voor het HuneFestival 2012.
Nick & Simon zijn inmiddels geen onbekenden meer. Met hun fraai kleurende stemmen is het duo uit Volendam niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Als vaste coaches bij the Voice of Holland weten zij het publiek op 12 oktober ongetwijfeld te overtuigen van hun muzikale vakmanschap.
Voor de liefhebbers van gitaren en heerlijke rockklassiekers, heeft de organisatie een fantastisch programma in petto op zaterdag 13 oktober. Deze tweede avond van het HuneFestival wordt een authentiek eerbetoon aan de rock-legendes AC/DC en Iron Maiden. Het Belgische High Voltage zorgt met niemand minder dan dé kloon van Angus Young in de bezetting, gegarandeerd voor een explosieve AC/DC kanonnenshow!
Up The Irons groeide de afgelopen jaren uit tot een van de succesvolste Iron Maiden tributebands ter wereld. Bijzonder is ook zeker het optreden van Jurassic Park, met leden van de inmiddels legendarische band Frankenstein, die zich in de jaren ’70 een beruchte reputatie verwierf met spectaculaire shows.
Het programma voor zaterdag 13 oktober kost slechts € 15,00 en toeganskaarten voor beide dagen zijn te koop voor € 40,00. Vanaf 1 juli kosten de tickets voor vrijdag 12 oktober € 30,00 en aan de dagkassa zijn alle entreekaarten € 5,00 duurder, mits niet uitverkocht natuurlijk. Profiteer dus tijdig van de laagste prijs!
Wil je overnachten in de omgeving tijdens het HuneFestival? Profiteer dan van het unieke ‘Rocking Staphorst’ arrangement. Verblijf in luxe Staphorsterhuisje te IJhorst van vrijdag 12 oktober t/m maandag 15 oktober, inclusief vervoer van en naar het festivalterrein in Ruinerwold, inclusief passe partout (toegang tot beide festivaldagen), vanaf € 95,= per persoon. Mail voor reserveringen naar info@devossenburcht.nl of bel met 0522-441626.
Programma HuneFestival Ruinerwold:

Kane / Ilse Delange / Nick & Simon / Carbid / Henkie Penkie’s Vinylshow

High Voltage (a tribute to AC/DC) / Up The Irons (a tribute to Iron Maiden) / Jurassic Park / DJ Nijs
Meer informatie:

www.hunefestival.nl.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina