Wandel- en fietsroutes in PrinsenlandDovnload 4.84 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte4.84 Kb.
Wandel- en fietsroutes in Prinsenland


Als je van wandelen of fietsen houdt, zit je goed in Prinsenland. Een groep actieve wijkbewoners heeft 3 wandel- en fietsroutes met verschillende thema’s op papier gezet.

De drie wandel- en fietsroutes hebben drie verschillende thema’s:

Eerste route: 's-Gravenweg, landelijke route
Deze route voert de wandelaar of fietser langs het langste lint van Prinsenland. De 's-Gravenweg is de oude verbindingsweg tussen Gouda en Rotterdam. Alleen al vanwege de grote afwisseling van oude en nieuwe bebouwing is deze route het bezichtigen waard.

Tweede route: contrasten
De tweede route staat in het teken van contrasten. De tocht loopt dwars door Prinsenland en voert de bezoeker langs talloze architectonische hoogstandjes. Ook een bezoekje aan de thematuinen is opgenomen in deze route.

Derde route: rust, ruimte en vertier
Deze route staat in het teken van rust, ruimte en vertier. Het is een korte, maar zeer actieve route die uitsluitend gewandeld kan worden. De routebeschrijving voert u van het Prinsenpark tot avonturenspeeltuin Pietje Bell. Kortom, voor ieder wat wils.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de Vereniging Bewonersondersteuning Prinsenland aan de Maria Wesselingstraat 8 (Activiteitencentrum Zjaak), 3015CB Rotterdam. Telefoon (010) 220 77 47. 

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina