Wat is de Kei-training?Dovnload 6.9 Kb.
Datum23.08.2016
Grootte6.9 Kb.


Wat is de Kei-training?

De Kei-training is een sociale weerbaarheidtraining voor jongens en meisjes in de leeftijd van 10 - 12 jaar. Deze training is opgebouwd uit elementen die reeds eerder succesvol zijn gebleken, de “sociale vaardigheidtraining” en de “Rots en Watertraining”. Tijdens de training wordt gewerkt met verschillende werkvormen zoals rollenspellen, spelletjes en lichamelijke oefeningen. De nadruk zal tijdens de training liggen op het doen en ervaren. De exacte inhoud van de training wordt pas bepaald wanneer de groep is gevormd. Op deze manier zijn wij in staat een training op maat te leveren.


Voor wie?

De training is bedoeld voor kinderen die sterker in hun schoenen willen staan en zich weerbaarder en steviger in het dagelijks leven willen opstellen.


Inhoud

De groep zal geleid worden door twee ervaren trainers die veel ervaring hebben in de jeugdhulpverlening. De doelen van de Kei-training zijn:

- het verbeteren van sociale vaardigheden;

- het vergroten van het zelfvertrouwen;

- het beter leren omgaan met gevoelens.
Aan de hand van fysieke oefeningen leren de kinderen:

- zich te concentreren;

- bewust bezig te zijn met hun houding;

- zelfbeheersing;

- weerbaarder te worden;

- grenzen aan te geven en te accepteren.


Waar en wanneer

In het voorjaar (start in maart) en najaar (start in oktober) vindt de training plaats in Woerden.De kosten

De kosten bedragen € 380,- per kind. De gehele training bestaat uit:

- een intake-/kennismakingsgesprek;

- 10 bijeenkomsten á 1 uur voor de kinderen;

- een ouderavond, voor ouders én leerkrachten/IB-er;

- een individueel evaluatiegesprek.


Informatie

Wilt u meer informatie, belt u dan naar de Zuwe Informatielijn, telefoonnummer: 0900 – 235 98 93 (werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur, lokaal tarief). U kunt ook informatie aanvragen via informatielijn@zuwe.nl.De coördinator van de Kei-training Ilona Schut is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.
Op onze website www.zuwezorg.nl vindt u altijd de meest recente informatie over de cursussen en de aanmeldingsprocedure.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina