We begonnen in januari met niveau 2, niveau 3, niveau 4 en 2 groepen van niveau 6Dovnload 4.4 Kb.
Datum23.08.2016
Grootte4.4 Kb.
Jaarverslag Jeugd 2014.

We begonnen in januari met niveau 2, niveau 3, niveau 4 en 2 groepen van niveau 6.

De resultaten waren goed te noemen. Van de niveau 6 is de ene groep 1ste geworden en de andere 2de. Bij de laatste training voor de vakantie hebben we hier aandacht aan besteed.

Nu hebben we de groepen in niveau 2, 3 en twee in 4.

We hebben twee minitoernooien georganiseerd 1x in februari en 1 x in november. Beide toernooien hebben we balsponsoren kunnen vinden. Per veld een balsponsor van € 50,00 ( 10 x 50). De sponsoren zijn terug te vinden op de website.

We hebben workshop gegeven op basisscholen in de regio. Gees, Geesbrug, Oosterhesselen en Aalden. Voor deze workshops hebben we subsidie ontvangen van de gemeente Coevorden en de RABOBANK.

In Juni hebben we met alle jeugd gekampeerd bij de Bronzen Emmer in Meppen. Bij de organisatie hebben wij hulp gehad van MarieClaire Bakker uit Aalden. Dit was een onderdeel van haar maatschappelijke stage.

In december hadden we Zwarte pieten VOLLE BAL met 3 zwarte pieten. En met de meiden van niveau 4 is het Sinterklaasspel gespeeld.

We hebben het jaar niet kunnen draaien zonder begeleiders. Niveau 2 was dit Annemiek Aasman en Bij niveau 3: Jantina Huurneman. Bij niveau 4/1 hebben de ouders dit om beurten gedaan. Bij niveau 4/2 waren dit Linda en Gerlinda.

De training werd gegeven door Kees , Anita, Sjoukje en Vera. Vera doet dit gelijk als een maatschappelijke stage en Amber heeft een aantal keren geholpen, maar helaas haar rooster maakt het nu niet meer mogelijk.

Met de A en C jeugd doen we nu mee met 4 teams. A1, A2, en C in de 1ste klasse en met de C-mix in de 2de klasse.

Deze groepen worden getraind door Henk, Maarten en Sjoukje. Het coachen van de teams is in handen van A1 : Sjoukje A2: Henk; C1 door Helga en Derkjan; Mix C : Kees en Donate.

De groepen zijn niet groot. We moeten het samen doen, dus gaan er regelmatig reserve spelers uit een ander team mee.

FysioTotaal heeft een aantal trainers geleerd om te tapen. En geeft advies omtrent blessures. Er is een warming-up verzorgt door Jos en in september is een “shuttelrun” test afgenomen en kon iedereen zich opgeven voor een fittest. Komend jaar zal hier een vervolg op komen.29 december is door twee teams deelgenomen aan het kersttoernooi in Zuidwolde.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina