Webshoptekst Jezus horen en zien Zelf Gods stem verstaan OmslagtekstDovnload 8.73 Kb.
Datum26.08.2016
Grootte8.73 Kb.


- Webshoptekst -

Jezus horen en zien

Zelf Gods stem verstaan

Omslagtekst

Kinderen kunnen Jezus horen en zien

Jezus houdt van kinderen en Hij wil jouw beste vriend zijn. Hij wil met je praten en samen dingen doen. Ja, je kunt met je hart Jezus horen en zien. Als kind kun jij zelf Gods stem verstaan! In dit boek ontdek je hoe…Unieke leidraad voor ouders/verzorgers

In dit prachtige geïllustreerde prentenboek spreekt de Here Jezus rechtstreeks tot het hart van het kind. Een zeer persoonlijke benadering in woord en beeld nodigt het kind uit om zijn eerste stapjes te doen in het verstaan van Gods stem.

Met achterin unieke richtlijnen voor ouders en verzorgers bij het begeleiden van je kind bij het verstaan van Gods stem. Dit boek is alleen al daarom de aanschaf waard.

Klik voor inkijktekst: Jezus horen en zienBrad Jersak is getrouwd met Eden en is de enthousiaste vader van drie unieke jongens: Stephen, Justice en Dominic. Ze wonen in Abbotsford in British Columbia, Canada. Brad en Eden leiden Fresh Wind Christian Fellowship, een leuke, kleine kerk met heel veel kinderen en andere mensen die op kinderen lijken. Zijn passie is om kinderen en volwassenen te leren Gods stem te verstaan.

Brad Jersak is auteur van Can You Hear Me? Tuning in to the God who speaks, Fresh Wind Press, Abbotsford, en co-auteur met Eden van Gesprekken met God, Highway Media, Harderwijk.Ken Save is freelance illustrator en woont in Maple Ridge in British Columbia, Canada. Terwijl de meeste andere kinderen buiten speelden, schreef Ken verhalen, maakte hij tekeningen en bouwde hij ‘ruimteschepen’ van allerlei dingen die hij rond het huis vond. Nu hij volwassen is, gebruikt hij zijn artistieke talenten en computerprogramma’s om alles te tekenen wat kinderen maar kunnen bedenken. Ken heeft de illustraties van veel kinderboeken en stripverhalen verzorgd.

Productinformatie

Titel : Jezus horen en zien

Subtitel : Zelf Gods stem verstaan

Auteurs : Brad Jersak, Ken Save (ill.)

Prijs : € 11,95

ISBN : 978 94 90489 07 6

Verschijnt : 16 augustus 2012

Afmetingen : 202 x 202 x 8 mm

Gewicht : 295 gr

Omslag : gebonden

Pagina’s : 64

Uitgave : Arrowz, Amsterdam


Informatie voor boekhandel

Plaatje voorkant : Jpg-image voorkant Jezus horen en zien

Plaatje achterkant : Jpg-image achterkant Jezus horen en zien

Vergroot bestelkans! Voeg inkijktekst toe aan webpagina: Jezus horen en zienDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina