Wedstrijdreglement Fotowedstrijd Oemta dell’Arte (= oda): Het thema is randloperDovnload 7.47 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte7.47 Kb.
Wedstrijdreglement Fotowedstrijd Oemta dell’Arte (= ODA):
Het thema is RANDLOPER en u kunt max. 2 foto’s insturen die nog niet eerder bekroond werden.
De uiterste datum van inzending is 30 juni 2014, 24u00.
De foto’s, zowel kleur als zwart-wit, worden aangeleverd via westransfer.com naar fotowedstrijd.ODA@gmail.com met als specificaties 1500 px langste zijde 72dpi. .

De beelden moeten een titel hebben gevolgd door uw initialen, bv. kraaiennest-dkf

(familienaam eerst en de titel Randloper mag u niet gebruiken!)
Om de anonimiteit beter te verzekeren stuurt u tezelfdertijd uw werkelijke persoonlijke gegevens (naam, adres, gsm of telefoon, emailadres) en de titels van uw beelden naar sofievergauwe@hotmail.com
Alle digitale technieken zijn toegestaan, zowel in kleur als zwart-wit. De inzending moet fotografisch door de deelnemer zelf gemaakt zijn. Door zijn deelname verklaart en verzekert de deelnemer houder te zijn van de auteursrechten op het ingezonden werk. De inrichters aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijke inbreuk op het auteursrecht en recht op de privacy.

De jury is samengesteld uit: fotografe Lisa Van Damme, kunstschilder Peter Dierinck en Oemtata-voorzitter Bram De Saedeleir. Hun oordeel is bindend en over de wedstrijd wordt geen enkele vorm van communicatie gevoerd.
De laureaten worden persoonlijk verwittigd en worden gehuldigd tijdens het kunstenfestival

Oemta dell’Arte op 24 augustus 2014. Indien de organisatie daarom vraagt moeten de laureaten hun foto’s aanleveren in HR.


De prijzenpot: eerste prijs is een weekendverblijf voor twee in de Westhoek. Tweede en derde prijs: boeken en boekenbonnen en verrassingen… Prijzen niet afgehaald op 24 augustus 2014 vervallen en worden niet opgestuurd.

ODA heeft het recht om ongepaste foto’s te verwijderen. Dit kan op eigen initiatief of na klachten. Hiertegen is geen verhaal mogelijk.

ODA kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de eisen en /of klachten van personen die op de ingezonden beelden staan. De aansprakelijkheid ligt volledig bij de deelnemer.Vraag in het kader van de wet op de privacy zeker de toestemming van de mensen die je fotografeert. De deelnemer zal ODA vrijwaren van eventuele schadeclaims die voortvloeien uit betwistingen hierover.

ODA heeft het recht om de foto’s te rechtenvrij te gebruiken, te publiceren en tentoon te stellen zonder dat hiervoor voorafgaandelijk toestemming of vergoeding kan worden geëist.


Door deelname aan de wedstrijd aanvaardt de deelnemer de inhoud en alle clausules van dit reglement zonder voorbehoud, evenals alle beslissingen die de organisatie neemt om het goede verloop van de wedstrijd te verzekeren.
Er is ook een Publieksprijs! Vanaf 1 augustus wordt een selectie van de foto’s tentoongesteld in de Pastorijstraat te Ertvelde: de bewoners hangen de foto’s voor de ramen. Iedereen kan een persoonlijke top drie deponeren in de brievenbus van Oemtata vzw, Pastorijstraat 40, 9940 Ertvelde. Dit door middel van een briefje met de persoonlijke gegevens: naam, adres, gsm of tel en emailadres + de nummers van uw 3 favoriete foto’s. De publiekswedstrijd wordt afgesloten op ODA (24 augustus 2014) om 17u. De winnaar ontvangt een ODA-biermand!

*Oemta dell’Arte en de fotowedstrijd worden georganiseerd door Oemtata vzw, Pastorijstraat 40, 9940 Ertvelde.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina