Wedstrijdreglement itds-cnDovnload 4.95 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte4.95 Kb.
WEDSTRIJDREGLEMENT ITDS-CN
Algemeen
De ergometer wedstrijd wordt gehouden op donderdag avond 11 april tijdens de borrel die op Nereus plaatsvindt. Er dient van iedere competitieploeg één roeier de battle af te leggen.
Roeiers
De roeiers behoren tot de klasse eerstejaars competitieroeiers van A.S.R. Nereus
Afstanden
De wedstrijd bestaat uit een 250 meter sprint die wordt afgelegd op een ergometer. Voorafgaand aan de wedstrijd is het de bedoeling dat de roeier één biertje in één keer helemaal leegat. Tevens wordt de roeier geblinddoekt voorafgaand aan het drinken van het biertje en deze blinddoek moet de roeier ophouden totdat hij/zij de 250 meter op de ergo heeft afgelegd.
Beloning
Eén mannenboot en één vrouwenboot die de 250 meter het snelste hebben afgelegd (op de pré-ITDS ergometer wedstrijd) krijgen de volgende beloningen:
- Gesponsord worden door ITDS tijdens het evenement de ITDS-CN. Alle roeiers uit de mannen- en de vrouwenboot krijgen een trui met het logo ITDS erop.
- Op de wedstrijddag zelf (zaterdag 20 april) krijgt iedereen uit de mannen- en vrouwenboot 10 munten per persoon, die ze de avond van het evenement kunnen besteden aan bier.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina