Wedstrijdverslag bvv'31 – asc waterwijkDovnload 9.49 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte9.49 Kb.
Wedstrijdverslag BVV'31 – ASC Waterwijk

Zaterdag 06 december 2014

Sportpark Oostermeent, Blaricum


Ruststand: 0-0, eindstand: 1-2


Scoreverloop: 85. Kenneth Perez (1-0); 88. Nick Baggelaar pen. (1-1); 90. Joel den Ooijen (1-2).
Knokkend BVV in ultieme slotfase toch ten onder (1-2)
Je staat op een benarde positie, er wordt een resultaat verwacht. De druk stond erop bij BVV'31 tegen hoogvlieger ASC Waterwijk uit Almere.

Coach van Effrink had vooraf gekozen voor een begrijpelijk concept, Waterwijk mocht de openingen zoeken in de versterkte defensie en BVV'31 loerde op de omschakeling met snelheid in de frontlinie.


Dat waren de bespiegelingen vooraf, de wedstrijd zelf leek daar niet echt op in de eerste 20 minuten. Uiteraard was Waterwijk het meest in balbezit, daar was het technisch wel de bovenliggende partij voor. Het tempo waarin de bezoekers de aanval zochten was dermate traag, dat BVV'31 dit makkelijk kon bijbenen. Er gebeurde dus niet veel voor beide doelen.
BVV stond goed in trainers-termen en gaf dus weinig ruimte weg aan Waterwijk. In de kleine ruimte probeerden de Almeerders het wel, maar veel resultaat leverde dit niet op.
De eerste levensgrote kans was verrassenderwijs voor BVV'31 in de 10e minuut: een voorzet van Nordin Jaffaoui kwam stuiterend voor de voeten van Martijn Dieterman, zijn vrije inzet verdween voorlangs de goal van keeper Riebel.

Kenneth Perez was bij de thuisploeg toch weer de man waar het bij de beslissende momenten om ging, rust aan de bal en overzicht naar zijn medespelers, hij was het die Jelmer Kos als centrumspits een goede kans bood in de 13e minuut, zijn inzet verdween naast het doel.
Het duel kon maar niet echt ontbranden in de 1e helft, Waterwijk was niet doortastend genoeg voorin en BVV miste voetbalgogme om hun counters af te kunnen ronden.
Na rust meer vuurwerk, binnen 1 minuut werd Jelmer Kos vrij voor de goal gezet van doelman Riebel door Martijn Dieterman. Zijn inzet van 17 meter ging centimeters naast de goal. Een minuut daarna verspeelde Khalid Hammouti veel te gemakkelijk de bal op het middenveld, Waterwijk counterde snel maar wist de uitgespeelde kans op 5 meter niet te verzilveren.
Het spel werd opener aan beide kanten, Waterwijk behendig voorin maar (nog) niet doeltreffend en BVV met een surplus aan snelheid voorin erg gevaarlijk. Mathijs Westland glipte er in de 62e minuut weer langs, zijn inzet ging net voorlangs het Waterwijk-doel.

In de tussentijd nog een vrije trap voor Waterwijk, de behendige Appie Ghoudou tikte in de 68e minuut de bal op de bovenkant van de lat, Roel Nooijens kon er slechts naar kijken.


Spanning volop, maar nog geen goals. Weer was het Jelmer Kos die vrij kwam op rechts van het Waterwijk-doel, identiek aan zijn voorgaande inzet verdween de bal tot ontzetting van alle Blaricummers net naast de goal.

Tot de 85e minuut: een diepe bal over de verdediging van Waterwijk werd opgepikt door de attente Perez, in plaats van te schieten kapte hij de bal en met links ging zijn inzet in de goal (1-0). Vanwege dringende werkzaamheden moest hij direct daarna het veld verlaten en dat kwam BVV duur te staan.
Binnen een minuut wees arbiter Mahabali naar de stip wegens hands van de voor hem ingevallen Paolo Makor net binnen de '16', Nick Baggelaar had geen moeite met deze penalty (1-1).

En een minuut later counterde Waterwijk over rechts, Dennis v.d. Horst dekte aan de verkeerde kant en de voorzet werd voor de graaiende handen van Nooijens door Joel van Ooijen binnen getikt (1-2).


In de slotfase werd nog om een penalty geschreeuwd door BVV, maar Mahabali had niets gezien. Waterwijk boekte een gestolen overwinning in Blaricum in de slotfase, een punt had BVV zeker verdiend (maar kreeg het niet).

Volgende week het laatste duel voor de winterstop, een uitwedstrijd tegen het Vleutense DESTO. Aanvang: 14.30 uur.


Opstelling BVV'31:

Roel Nooijens; Loek Dubbeldam; David Kool; Jim Schiks; Arjen Horst (80. Dennis v.d. Horst); Mathijs Westland; Khalid Hammouti; Kenneth Perez (86. Paolo Makor); Nordin Jaffaoui; Jelmer Kos; Martijn Dieterman (73. Karim Hammouti).De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina