Weekjournaal van 12 maart 2012. VerjaardagenDovnload 7.12 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte7.12 Kb.
Weekjournaal van 12 maart 2012.
Verjaardagen

We hebben deze week weer jarigen op school. Marelin Muis wordt vandaag 4 jaar en zal vandaag haar eerste schooldag hebben. Veel plezier bij ons op school Marelin! En op 17 maart zijn Finn Scheffer, Wiktoria Kedzierska en Marieke Russchen jarig. We wensen jullie alvast een hele fijne verjaardag. Van harte gefeliciteerd.


Aanmelding nieuwe leerlingen en open huis


Op donderdagmiddag 22 maart vanaf 13.15 uur kunnen nieuwe ouders een kijkje nemen in onze school. Op deze dag is er gelegenheid om nieuwe leerlingen aan te melden. Voor al deze ouders is ons open huis dan ook bedoeld.

Cito eindscore


De uitslagen, van de citotoets van groep 8, zijn binnen. Ook dit jaar zijn we dik tevreden over de prestaties van de leerlingen. We zitten qua score weer boven het landelijk gemiddelde.

Zwemmiddagen


Dinsdagmiddag a.s. is er een zwemmiddag voor groep 3. De kinderen worden om 13:00 uur op school verwacht. Ouders kunnen hun kind gewoon om 15:15 uur weer ophalen van school.

Op dinsdag 20 maart is er een zwemmiddag voor groep 4. Ouders die willen helpen, kunnen zich opgeven bij de leerkracht.


Spreekavonden schoolkeuze groep 8


De spreekavonden voor de ouders van groep 8 komen eraan. Dit zal gaan over de schoolkeuze van de leerlingen. Deze vinden plaats in de aankomende week. De ouders hebben zich inmiddels al aangemeld voor deze gesprekken

Spreekavond


Op donderdag 22 maart zullen de 10-min gesprekken plaatsvinden. Er zal voor vele groepen ook gebruik gemaakt worden van de woensdag.

School luisvrij


Woensdag is er weer luizencontrole geweest. Onze school is weer helemaal luisvrij!

Techniekochtend groep 7


Op woensdag 14 maart is er een techniekochtend voor de leerlingen van groep 7.

Zij worden om 8:15 uur op school verwacht i.v.m. het vertrekken van de bus.


Vuilnisactie van de schoolkinderen


Op vrijdag 16 maart is er een vuilnisactie voor de kinderen van de groepen 7 en 8. Dit is i.s.m. de rova.

Project Post


In de laatste week is er in de kleutergroepen gewerkt met het project ‘Post ‘

Om het een en ander wat te verlevendigen en concreet te maken hebben de kinderen zich echt bezig gehouden met het versturen van brieven etc. Onze echte postbode Agnes kwam langs om in beide groepen prachtig te vertellen over haar werk!! Hartelijk dan daarvoor.!!!


Berichtje van juf Tilly

Het is alweer een aantal weken geleden dat ik ben geopereerd. Het gaat op dit moment goed met mij. Het herstel verloopt voorspoedig maar ik zal het nog wel een tijdje rustig aan moeten doen.Ik wil graag de kinderen, ouders en collega’s heel hartelijk bedanken voor de bezoekjes, attenties en alle lieve berichtjes en kaarten die ik afgelopen weken heb gekregen. Het heeft mij heel goed gedaan.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina