Werken bij Stork 3 Stork Prints 4Dovnload 241.35 Kb.
Datum26.08.2016
Grootte241.35 Kb.


Inhoudsopgave


Inleiding 2


Werken bij Stork 3
Stork Prints 4

Stork Food Systems 6


Stork Aerospace 8
Stork Technical Services 11

Overige Stork kantoren 19


Overzicht hoofdvestigingen werkmaatschappijen 20


Inleiding
Stork is een oer-Hollandse, wereldwijd opererende onderneming met 12.500 medewerkers. Op vele terreinen is Stork actief als marktleider – op andere hard actief om dat te worden! Binnen de vier groepen waaruit Stork is opgebouwd is er op technologisch gebied voor ieder wat wils.
Stork is van veel markten thuis. En voor al die markten geldt dat techniek en technologie centraal staan in de activiteiten – of het nu gaat om de levering van innovatieve machines en systemen of om hoogwaardige dienstverlening. Techniek om de techniek is bij ons uit den boze: alleen als de klant er mee gediend is, heeft techniek zin. Wie met deze instelling naar techniek kijkt, voelt zich bij Stork als een vis in het water.
Zo ontwikkelt Stork complete systemen voor textieldruk: dagelijks wordt voldoende textiel bedrukt op Stork-systemen om de aardbol mee in te wikkelen. Complete systemen voor de pluimveeverwerking en de ‘gemaksvoedingindustrie’: wereldwijd is Stork marktleider op het gebied van slacht- en verwerkingssystemen voor pluimvee. Componenten, systemen en diensten voor de lucht- en ruimtevaart: de Airbus 380 is zo’n succes dankzij Glare, een vinding waaraan Stork een flinke bijdrage heeft geleverd. We bieden technische diensten voor gebruikers en beheerders van installaties: WorkSphere is bezig een forse naamsbekendheid op te bouwen in de branche van gebouwautomatisering.
De activiteiten zijn ondergebracht in vier groepen en tientallen werkmaatschappijen, nationaal en internationaal.Stork en haar werkmaatschappijen

In dit overzicht tref je een korte omschrijving van de groepen en de bijbehorende werkmaatschappijen aan. Per werkmaatschappij is een overzicht weergegeven met de contactgegevens voor informatie, een kort profiel, de producten en de markt waarin de werkmaatschappij zich bevindt, de hoofd- en (indien aanwezig) nevenvestigingen, personele omvang en prominente projecten.Werken bij Stork

Profiel

Voel jij je aangetrokken tot technologie en wil je graag werken bij een internationaal toonaangevend technologieconcern? Ben je afgestudeerd, bij voorkeur in een technische richting en beschik je over een dosis doorzettingsvermogen, teamspirit en resultaatgerichtheid? Dan komt Stork graag met jou in contact.


Stork zoekt HBO-ers en academici die naast een gedegen kennisniveau, bij voorkeur in een technische richting, beschikken over voldoende initiatief, ondernemerschap, doorzettingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden. Mensen met een onafhankelijk oordeel die zelf hun verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en voor hun loopbaan. Een doelgerichte instelling is onontbeerlijk, naast een brede belangstelling en kunnen werken en functioneren in een team.
Leer Stork kennen

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar onze vacaturesite: www.stork.com doorklikken naar “Werken bij Stork”. Op de vacaturesite tref je een actueel overzicht aan van (start-)functies, stageplaatsen en afstudeerprojecten die vacant zijn bij de werkmaatschappijen.

Ook kun je, bijvoorbeeld als er in jouw vakgebied even geen vacatures zijn, je CV plaatsen in de recruitmentdatabase van Stork (open sollicitatie). Zodra er een nieuwe vacature ontstaat, wordt er in de recruitment database gezocht naar geschikte kandidaten die aan het profiel voldoen.

Tevens kun je een zoekprofiel aanmaken op de site. Je geeft op deze manier aan dat je geïnformeerd wilt worden over nieuwe vacatures op jouw vakgebied. Door je te abonneren op onze e-mailservice blijf je op de hoogte van toekomstige, passende mogelijkheden.


Traineeprogramma

Voor talentvolle academici heeft Stork het Management Traineeprogramma ontwikkeld. Hierin leg je als jong talent in drie jaar tijd een stevige basis voor een boeiende management carrière binnen ons concern. Gedurende de eerste twee jaar ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten. In het laatste jaar start je bij een werkmaatschappij in een beginnende leidinggevende functie. We geven je graag de benodigde bagage aan kennis en kunde mee door in jou te investeren. We selecteren streng en uitgebreid.


Voor het traineeprogramma zoeken we kandidaten met een afgeronde technische opleiding en maximaal 1 jaar werkervaring. Je hebt een bewezen brede belangstelling en de ambitie om ook buiten je eigen kennisgebied te groeien.
Contact

Belangstelling voor een carrière bij Stork of direct solliciteren?

Breng een bezoek aan onze website www.stork.com voor meer informatie over Stork en haar werkmaatschappijen.

Op www.stork.com tref je meer informatie aan over het traineeprogramma, een overzicht van actuele vacatures, promotour en advertorials.

Stork Prints

Stork Prints ontwikkelt en produceert rotatiezeefdruksystemen en digitale systemen voor alle processtappen (als enige ter wereld) in het textieldrukproces. Daarnaast levert de groep rotatiezeefdruksystemen en digitale kleurenproefsystemen voor de grafische industrie.Voornaamste klantencategorieën• 

Grafische en industriële zeefdrukkers en

coating-bedrijven• 

Textieldrukkers en -veredelaars wereldwijdTextieldrukvoorbereiders wereldwijdVoornaamste producten


• 

Rotatiezeefdruk voor textielindustrie en grafische industrie

• 

Digitale textieldruk

• 

Digitale kleurenproefsystemenVoornaamste functies


• 

Ontwikkeling en productie van geïntegreerde rotatiezeefdruksystemen en toebehoren voor de textielindustrieLevering van services, onderdelen en verbruiksproducten (distributie) voor rotatiezeefdruksystemen (sjablonen, design manipulatiesystemen, finishing-apparatuur)Ontwikkeling en productie van digitale textieldruksystemenOntwikkeling en productie van digitale (inkjet)kleurenproefsystemen (voor vervaardigen van proeven op papier, folie en textiel, in samenwerking met DuPont)Levering van rotatiezeefdruksystemen aan de grafische industrie

Werkmaatschappijen binnen de Prints Group
Werkmaatschappij en contactgegevensProfiel


Producten en markt


Hoofd-vestiging


Neven-

vestigingen


Personele omvangProminente projecten

Stork Prints B.V.

Ruben van Harenruben.vanharen@stork.com

0485 - 599 545

www.storkprints.com


Het ontwikkelen, produceren en verkopen van rotatiezeefdruksystemen en consumables voor alle processtappen in de grafische industrie en het textieldrukproces.


Rotatiezeefdruk-systemen, doseer-systemen en consumables voor grafische bedrijven, textielveredelingsbedrijven en technische coating bedrijven.

Boxmeer


Brummen (NL), Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Polen, Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, Turkije, India, Pakistan, China, Japan, Indonesië

Nederland 550

Ontwikkelen van nieuwe toepassingen binnen de textielketen en de grafische industrie.

Stork Digital Imaging B.V.

Madeleine Kremersmadeleine.kremers@stork.com

0485 – 584 602

http://sdi.stork.com


Het ontwikkelen, produceren en verkopen van systemen en consumables voor de digitale-, grafische- en textielmarkt.

Druksystemen en software voor de grafische- en textielindustrie.

Boxmeer

-

90

Het (door-)ontwikkelen van printers

en nieuwe inkten en substraten voor de

grafische en textielmarkt.
Samenwerking in internationale ontwikkelprojecten.


Stork Veco B.V.

Ron Kraaijvangerron.kraaijvanger@stork.com

0313 - 672 911

www.storkveco.com


Ontwikkelen, produceren en verkopen van zeefmaterialen en precisieonderdelen m.b.v. elektroformeren en etsen.

Industrie en consumenten-toepassingen.

Eerbeek

VS

Frankrijk155

Ontwikkelen van nieuwe suikerzeven en filtratietoepassingen.

Verbeteren van procesbeheersing en logistiek. Marktonderzoek voor nieuwe toepassingen.
Stork Food Systems
Stork Food Systems ontwerpt, ontwikkelt, produceert en onderhoudt industriële systemen voor het verwerken van pluimvee en het produceren van convenience food.

Voornaamste klantencategorieën

• 

Pluimveeverwerkende industrieIndustriële producenten van gemaksvoeding en snacks

Voornaamste producten
Complete verwerkingslijnen voor pluimveeSystemen voor de verdere verwerking van pluimveevlees, roodvlees, aardappelen en vis tot convenience foodVoornaamste functies• 

Ontwikkeling, productie en levering van geïntegreerde verwerkingslijnen voor pluimvee en convenience foodOntwikkeling, productie en levering van systemen en applicaties die optimaal bijdragen aan voedselhygiëneWerkmaatschappijen binnen de Food Systems Group

Werkmaatschappij en contactgegevens


Profiel


Producten en markt


Hoofdvestiging


Neven-

vestigingen


Personele omvangProminente projecten

Stork PMT B.V.
Friso Luimes

friso.luimes@stork.com

0485 – 586 302

www.storkfoodsystems.com


Ontwikkeling, productie, ver-

koop en onderhoud van machines en systemen voor de pluimveeverwerkende industrie wereldwijd.(Semi-) automatische slachtlijnen voor de verwerking van kippen, kalkoenen, eenden en ganzen. Capaciteit van 500 tot 10.500 stuks per uur.

Boxmeer

Productiefaciliteiten:Dongen (NL), Gainesville , Gerorgai (VS)

Piracicaba (Brazilië)


Eigen kantoren in:

 • Frankrijk

 • Spanje

 • Polen

 • Slowakije

 • Rusland

 • Australië

 • Indonesië

 • Filippijnen

784

 • AIA (Italië)

 • Atria (Finland)

 • Cebeco/Plukon/

Friki (NL)

 • Charoen Pokphand (Thailand)

 • Danpo (Denemarken)

 • Doux (Frankrijk)

 • Goldkist (USA)

 • Emsland Frischgeflügel (Duitsland)

 • Konfageln (Zweden)

 • LDC (Frankrijk)

 • Nutreco (NL)

 • Optigal (Zwitserland)

 • OSI (UK)

 • Sada (Spanje)

 • Tyson (USA)

 • Wesjohann/

Wiesenhof (Duitsland)

 • Sadia (Brazilië)

Stork Titan B.V.
Wilma Lukassen
wilma.lukassen@stork.com

0485 - 586 122

www.storkfoodsystems.com


Ontwikkeling, productie, ver-

koop en onderhoud van machines en systemen voor de verdere verwerking van pluimvee-, vlees-, aardappel- en visproducten tot convenience food en maaltijdcomponenten wereldwijd.Machines om te

 • Vormen

 • Coaten

 • Verhitten (zowel frituren als heteluchtbehandeling)

Boxmeer

Eigen kantoren in:

 • USA

 • Brazilië

 • Frankrijk

 • Spanje

 • Polen

 • Slowakije

 • Indonesië

 • Filippijnen

Stork Aerospace


Stork Aerospace ontwikkelt en produceert hoogwaardige componenten en systemen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie en levert geïntegreerde servicediensten aan eigenaren en gebruikers van vliegtuigen. Deze activiteiten worden uitgevoerd door de units Aerospace Industries en Aerospace Services.

Voornaamste klantencategorieën

• 

Vliegtuigbouw- en ruimtevaartindustrieGebruikers/eigenaren van vliegtuigenKrijgsmachtenVoornaamste producten


• 

Componentenleveranties (staarten, bewegende vleugeldelen en romppanelen)Geïntegreerd vliegtuigonderhoudSubsystemen voor defensieVoornaamste functies


• 

Metaallijmtechnieken, waaronder Glare

• 

Composieten

• 

Thermoplastische verwerkingstechnologie

Werkmaatschappijen binnen de Aerospace Group
Werkmaatschappij en contactgegevens


Profiel werkmaatschappij


Producten en markt


Hoofdvestiging


Neven-

vestigingen


Personele omvangProminente projecten

Stork Fokker AESP B.V.
Peter-Paul Dings

peterpaul.dings@stork.com

078 - 641 94 66

www.storkaerospace.com


Ontwerpen en produceren van geavanceerde systemen en componenten voor de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Vliegtuigindustrie.

Papendrecht


Schiphol


950

 • Ontwikkelen en produceren van de Gulfsteam V tailsectie, F-16 flaperons, NH 90 Helicopter, A380 Glare, Dassault F7X, Cessna, A340 pressure bulkhead, C-17 torquebox, Joint Strike Fighter

Stork Fokker AESP B.V.
Maarten Heere

maarten.heere@stork.com

0528 - 285 152 www.storkaerospace.comOntwerpen en produceren van geavanceerde systemen en componenten voor de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Vliegtuig-, defensie- en ruimtevaartindustrie.

Hoogeveen

800

 • JSF inflight opening doors

 • Airbus A340 en 380 J-noses

 • Gulfstream GV, Dassault

 • Delen voor Apache-, NH 90 en Tigre helicopters

 • Mobile systems

 • Launchers voor missiles

 • Ariane engineframe

Fokker Elmo B.V.
Maddy Traets

maddy.traets@stork.com

0164 - 617 715www.fokkerelmo.com

Productie en verkoop van bedradingen, schakelpanelen en elektronische samenstellingen voor zowel civiele als militaire toepassingen binnen de vliegtuigindustrie.

Vliegtuigindustrie, ruimtevaart en telecommunicatie.

HoogerheideLangfang, China

Atlanta, USA450

 • Joint Strike Fighter, Lockheed

 • A380, Airbus

 • Wedgetail, Boeing

 • Hawker, Raytheon

 • Rolls Royce motoren

 • Pratt & Whitney motoren

 • Honeywell motoren

Stork SP Aerospace B.V.


Dave Anakotta

dave.anakotta@stork.com

040 – 280 9275

www.stork.com/spaerospace


Ontwerpen, ontwikkelen, produceren, repareren en reviseren van landingsgestellen voor helikopters en vliegtuigen.

Helikopter- en vliegtuigindustrie

Geldrop
215

 • F16, P3 Orion, Boeing Apache, Embraer en NH90

Werkmaatschappij en contactgegevens


Profiel werkmaatschappij


Producten en markt


Hoofdvestiging


Neven-

vestigingen


Personele omvangProminente projecten

Fokker Services B.V.
Hoogerheide:

Rudolf van Torenburg rudolf.vantorenburg@stork.com


0164 – 618 205
Nieuw Vennep/Schiphol:

Esther Verkerkesther.verkerk@stork.com

0252 – 627 231


www.fokkerservices.com

Technische ondersteuning en technische dienstverlening aan luchtvaartmaatschappijen en fleet owners.

 • Technische ondersteuning en advies

 • Engineering

 • Onderdelenleverantie

 • Reparatie, onderhoud en modificatie van vliegtuigen en onderdelen van vliegtuigen.

Civiele en militaire vliegtuigen ongeacht merk/type met een specialisatie op Fokker a/c.Hoogerheide, Nieuw Vennep


Schiphol,

Singapore, Atlanta
1000

 • Re-engineering F28

 • Total Service: alle capaciteiten op logistiek/technisch en uitvoerend gebied worden aan elkaar gekoppeld en als 1 pakket aan de klant aangeboden

 • Remarketing Fokker 100

 • Remarketing fokker 50

 • Ontwerp, certificering en inbouw van apparatuur in Gulfstream a/c t.b.v. Japanse kustwacht

Stork PWV B.V.

Elly WipprechtElly.Wipprecht@stork.com

020 - 531 29 79www.stork.com/pwv

Stork PWV is de Nederlandse partner in een internationaal consortium (Nederland en Duitsland) dat gezamenlijk een nieuwe generatie pantserwielvoertuigen ontwikkelt, test, bouwt en onderhoudt.

Defensie industrie, krijgsmachten

Amsterdam

Munchen

35

 • Ontwikkelen, testen, bouwen en onderhouden nieuwe generatie pantserwielvoertuigen

Stork Technical Services


Stork Technical Services is een kennisintensieve en professionele leverancier van integrale, technische dienstverlening voor installaties en machines in de industriële en de utiliteitsmarkt. De groep bestaat uit de units: Industry Services, Industry Specialists en WorkSphere.

Voornaamste klantencategorieën


• 

ChemiebedrijvenEnergiebedrijvenEntertainmentindustrieFarmaceutische industrieFinanciële dienstverlenersGezondheidszorgLuchtvaartMetaalindustrieOlie, gas, petrochemieOnderwijsTransportVoeding- en genotmiddelen industrie


Voornaamste producten


• 

Montage, installatie, (preventief) onderhoud, reparatie, renovatie, modificatie, verplaatsing en uitbreiding mogelijke technische installaties, variërend van procesinstallaties tot procesondersteunende installaties en machines.Materiaal- en schadeonderzoekWarmtebehandeling/thermal engineeringCoatingsOnderhoud/reparatie van gereedschapswerktuigen, dieselmotoren, tandwielkasten, hijswerktuigen, turbines en compressorenProductie turbocomponentenVerhuur materieel en gereedschappenAdvies, installatie en onderhoud op het gebied van verlichting, energie, klimaatbeheersing, bereikbaarheid, veiligheid en communicatieAdvies en technisch beheer (maintenance management)Projectmanagement en projectuitvoering


Voornaamste functies
Verregaande kennis van geïntegreerde onderhoudsconcepten voor industriële klanten

• 

Unieke kennis van procesbeheersing voor voortgangs- en budgetbewaking

• 

Specialistische kennis op de gebieden zoals eerder beschreven

• 

Verregaande kennis van technische installaties en systemen die de werkomgeving van mensen bepalen (verwarming, airconditioning, verlichting, communicatie/informatie, energie, water, toegangsbeveiliging)

Werkmaatschappijen binnen de Technical Services Group
Werkmaatschappij en contactgegevens


Profiel werkmaatschappij


Producten en markt


Hoofdvestiging


Neven-

vestigingen


Personele omvangProminente projecten

Stork Industry Services B.V.
Hoofdkantoor:

Margareth Schippermargareth.schipper@stork.com

030 - 6691854


Regio Noordwest:

Charl Peterscharl.peters@stork.com

0251 - 265858


Regio Noordoost:

Marije Boomgaardtmarije.boomgaardt@stork.com

050 - 3666900Regio Zuidoost:

Ruud Metsemakersruud.metsemakers@stork.com

046-4268888


Regio Zuidwest:

Edith Kosteredith.koster@stork.com

0181-270500


Oil & Gas:

Henriëtte Donathhenriette.donath@stork.com

0251-207035


www.storkindustryservices.com


Nieuwbouw en onderhoud en beheer van industriële (productie)installaties

Producten

Management en uitvoering van projecten, revamps, modificaties, groot onderhoud, ombouw, uitbreiding en verplaatsing van industriële installaties.


Maintenance Management; opstellen van onderhoudsconcepten begeleiden van change management inrichten van onderhoudsorganisaties.
Leveren van service op het gebied van periodieke inspectie, (preventief) onderhoud, metingen en het verhelpen van storingen.
Specialistische diensten, waaronder machining on-site, bolt tensioning, high pressure piping, warmte behandelingen, rotating equipment services en industriële automatisering.
Detachering van servicemonteurs, bankwerkers, instrumentatietechnici, lassers en fitters.
Markten:

Chemie, Olie en Gas (COG);

Voedings- en genotsmiddelen;

Pharmacie;

Energie en milieu;

Basismetaal;

Metaalverwerking

Automotive;

Opslag en transport


Utrecht

Benelux


Rozenburg

Roosendaal

Velsen-Noord

Hoogezand

Elsloo

Veghel


Elst

Venlo


Tilburg

Genk (B)


Antwerpen (B)

Gent (B)


Tessenderlo (B)

Huy (B)
Nederlandse Antillen

Aruba

Curaçao
Singapore


Canada
Argentinië
Saoudi Arabië
UAE

2200 Benelux
3200

wereldwijd • Relocatie van procesunit van Shell in Noorwegen naar BRC in België
 • Beheer van productie plant van DSM Pharma in Delft
 • Nieuwbouw van de EPON energiecentrale in Delfzijl
 • Onderhoudsbeheer van bagageafhandelingssysteem op Schiphol


Werkmaatschappij en contactgegevens


Profiel werkmaatschappij


Producten en markt


Hoofdvestiging


Neven-

vestigingen


Personele omvangProminente projecten

Stork WorkSphere B.V.Regio Zuid:

Pim Maas


pim.maas@stork.com

040 – 2825200


Regio West:

Bernadette van de Laakbernadette.vandelaak@stork.com

0346 – 588888


Regio Noordoost:

Nynke Broekensnynke.broekens@stork.com

0594 – 648500


www.worksphere.nl

Stork WorkSphere draagt zorg voor een optimale werk- en verblijfsomgeving waarin mensen zich dag in dag uit prettig voelen en kunnen excelleren.
Expertise op het gebied van:

 • beheer en onderhoud aan gebouwen, gebouwgebonden en procesondersteunende installaties;

 • Security (brandmeld en –detectie, inbraakbeveiliging, cctv, e.d.);

 • Automatisering (van UPS-systemen tot netwerkinfrastructuur en meer).

Stork WorkSphere – actief op het gebied van alle technische installaties en systemen- kan als merkonafhankelijke organisatie van dienst zijn bij alle disciplines die de werk- en verblijfsomgeving van mensen bepalen. Van advies tot en met implementatie en onderhoud op het gebied van licht, energie, klimaat, bereikbaarheid, veiligheid en communicatiesystemen.


Utrecht

Maarssen

Eindhoven

Leek

Hengelo


1500

 • NV luchthaven Schiphol

 • TU Eindhoven

 • Catherina ziekenhuis Eindhoven

 • Philips

 • Lucent Technologies

 • Fortis

 • Achmea

 • Rabobank
Werkmaatschappij en contactgegevens


Profiel werkmaatschappij


Producten en markt


Hoofdvestiging


Neven-

vestigingen


Personele omvangProminente projecten

Stork Gears & Services B.V.


Laurens Jan Marcelis

info.gears@stork.com

010 - 487 35 00www.stork.com/gears

Toonaangevend, specialistisch onderhoudsbedrijf van tandwielkasten en productie van daarbij behorende componenten.

Inspectie, diagnose, revisie en service van tandwielkasten

Ontwerp en fabricage van custom built tandwielkasten.

Productie van hoogwaardige tandwielen en onderdelen voor de maritieme en industriële markt.


Rotterdam

Haarlem

Antwerpen

Singapore

Dubai170

 • Levering/revisie van tandwielkasten voor baggerschepen, gasturbines, compressoren, windmolens etc.

Stork Primoteq


Alberto Tiehuis

alberto.tiehuis@stork.com

074 – 240 30 10

www.storkprimoteq.com


Stork Primoteq bundelt ervaring op het gebied van bewerkingstechniek, hijs- en heftechniek en lasertechniek. Daarmee biedt Stork Primoteq een integrale oplossing voor het onderhouden en de optimalisatie van productiemiddelen.Actief in de gehele industriële markt inclusief de metaal- en kunststofverwerkende industrie.Hengelo


Weert

Rotterdam

Zwolle170


 • Certificering, onderhoud en beheer kranen en hijsgereedschappen ESSO

 • Compleet onderhoudscontract bij o.a. Siemens, NSD Nederland, Stork Brabant, modificatieproject bij MAN/B&W Kopenhagen
Stork Maintenance Management B.V.

Juliëtte Boumanjuliette.bouman@stork.com

030 – 669 17 00

www.storkmaintenancemanagment.com


Strategische werkmaatschappij op het gebied van industrieel onderhoud en procesverbetering van installaties evenals de bedrijfsvoering.


Analyse en continue verbeteringen van bedrijfs- en onderhoudsprocessen in de industriële markt

Utrecht

Singapore

Trinidad


90

 • Integrated Service Contracts
  NAM GLT,
  NAM / Shell off-shore

 • BASF

 • BP

 • Amsterdam Airport Schiphol

 • DSM

 • Bavaria
Werkmaatschappij en contactgegevens


Profiel werkmaatschappij


Producten en markt


Hoofdvestiging


Neven-

vestigingen


Personele omvangProminente projecten

Stork Special Products B.V.

Ervina van der Veenervina.vanderveen@stork.com

038 - 425 45 00www.storkspecialproducts.com

Internationaal bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling, engineering, productie, beproeving, installatie en hoger echelon onderhoud- en revisiewerkzaamheden van:

•     Dieselmotoren en transmissies, alsmede daarop gebaseerde systemen voor voortstuwingsinstallaties van schepen en aandrijving van voertuigen

•     Environmental Control Systems (ECS; airconditioning en collectieve NBC bescherming) voor gepantserde rups- en wielvoertuigen en shelters


Dieselmotoren, transmissies en ECS-systeem in commerciële, semi-overheid en overheidsmarkt.

Zwolle

-

50

 • Powerpack t.b.v. Boxerproject (pantservoertuig) en ECS-systeem

 • Powerpack t.b.v. PzH2000 NL (houwitser)

Stork Thermeq B.V.


Nicoline Alfons-Dales

Nicoline.alfons@stork.com

074 – 240 1705www.stork.com/thermeq

Specialist op het gebied van stoomketelsystemen

Het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige producten voor energieopwekking zoals branders, ontgassers, condensors en turbine inlaatluchtkoeling (Swirlflash)

Studie & Consultancy, o.a. advisering bij complexe water-/stoomsystemen, verbrandingsprocessen en energiehuishouding door middel van haalbaarheidsstudies, troubleshooting en (pre-) engineering.

Fabricage en montage van componenten zoals keteldrukdelen voor energie-installaties voor zowel nieuwbouw- als voor serviceprojecten

Onderhoud & After sales, o.a. reparatie, modificatie, levering van reservedelen, het aanbieden van servicecontracten en het verhelpen van storingen.

Metingen & inspecties zoals ketelinspecties, emissiemetingen en restlevensduuronderzoek.


Hengelo
130
Werkmaatschappij en contactgegevens


Profiel werkmaatschappij


Producten en markt


Hoofdvestiging


Neven-

vestigingen


Personele omvangProminente projecten

Stork Turbo Blading B.V.
Marijke Berdik

marijke.berdik@stork.com

0515 – 483 808

www.stork.com/turboblading


Toeleverancier en fabrikant van schoepen en onderdelen voor Turbo Machinery.

Schoepen voor stoom turbines, gas turbines, compressoren en expanders. Markt energie opwekking en aandrijving.

OEM. Onafhankelijke service bedrijven en eindgebruikers.Sneek

Stork H&E Turbo Blading, USA

70

 • Compressor schoepen voor Electrabel Eemscentrale

 • Compressor schoepen voor NUON voorheen Reliant Europe

Stork Turbo Services B.V.
Ron Kraaijvanger
ron.kraaijvanger@stork.com
036 - 527 88 00

http://ts.stork.comOnderhouden en reviseren van

turbines en compressoren.


Almere
30
Reisiger Verhuur B.V.

Angela Scheggetmana.scheggetman@reisiger.nl

050 – 5757187www.reisiger.nl

Specialist op het gebied van bouwmateriaal verhuur

Verhuur bouwmateriaal aan bedrijven en particulieren

Groningen

Groningen, Delfzijl, Sneek, Stadskanaal, Coevorden, Heerenveen, Zwolle

100
Interlas B.V.

Hans Grashoffh.grashoff@interlas.nl

0181 – 295750


www.interlas.nl

Verhuur en verkoop van alle apparatuur op lasgebied
Rozenburg
90
Stork Materieel B.V.

Alexandra Kentgensalexandra.kentgens@stork.com

0181 – 29 66 66
Verhuur, verkoop, advies en projectwerk op het gebied van bouwmateriaal voor hoofdzakelijk de professionele gebruiker.
Rotterdam (Botlek)

Nederland

Beverwijk, Elsloo, Moerdijk, Scheemda, Geleen, Pernis, Velsen-noord,


België


Antwerpen, Gent

Duitsland


Gelsenkirchen

100Werkmaatschappij en contactgegevens


Profiel werkmaatschappij


Producten en markt


Hoofdvestiging


Neven-

VestigingenPersonele

omvang


Prominente projecten

Stork Materials Technology Europa

Stork FDO


Stork CMT

Stork Intermes

Cecylle Harmsencecylle.harmsen@stork.com

020 – 556 35 03

www.storksmt.com

HW Technics

Cooperheat


Maarten van Marle

info@hwtechnics.com

0181 – 41 77 77www.hwtechnics.com

www.cooperheat.co.ukWereldwijd opererend netwerk van bedrijven die beschikken over expertise op het gebied van:

 • Testen, kalibratie en consultancy

 • Warmte en oppervlaktebehandeling

De hoogwaardige, technologische producten die SMT wereldwijd aanbiedt, zijn:


  • Testen van grondstoffen, halffabrikaten, materialen, constructiesystemen, in eigen laboratoria en op locatie

  • een aanspreekpunt voor beheer van alle soorten meetmiddelen.

  • Productmetingen, uitlijnmetingen, gespecialiseerde geometrische meettechnieken.

  • Schadeonderzoek en schadepreventie.

  • Consultancy

  • Warmtebehandelingen in eigen werkplaats en op elke gewenste locatie in binnen- en buitenland.

  • Oplossen van oppervlakte-problemen door diverse oppervlakte behandelingen.

Onze klanten bevinden zich in: Machine- en apparatenbouw, Energiebedrijven, Voedingsmiddelenindustrie, Scheepsbouw, Petrochemie, Automobielindustrie, Grafische en Papierindustrie, Farmacie, Lucht- en Ruimtevaart, Bouwnijverheid.
Amsterdam


Europa:

Stork FDOVestigingen: Amsterdam, Hengelo, Eindhoven, Elsloo

Stork CMTVestigingen: Amsterdam en Oisterwijk

Stork IntermesVestiging in Antwerpen

HW Technics en Cooperheat Ltd.Vestigingen: Amsterdam, Hengelo, Eindhoven, Elsloo, Sittard, Brielle, Vlaardingen, Antwerpen (België), Liverpool, Aberdeen, Falkirk &Teeside
USA:

SMT&I, Twin City Testing, Stork Herron, Stork Southwestern Laboratories, Stork MMA, Stork MSC, Stork Technimet, Cellramic,Vestigingen: Los Angeles, Philadelphia, Cleveland, Charlotte, St Paul, Wausau, Texas City, Beaumont, Milwaukee, Des moines
Middle East & Asia Pacific:

CooperheatVestigingen: Dubai, Jebel Ali, Saudi Arabië, Abu Dhabi, Oman, Qatar, Yemen, Kuwait, Maleisie, Australië, Nieuw Zeeland

1300
Overige Stork kantoren


Werkmaatschappij en contactgegevensProfiel werkmaatschappij
Producten en marktHoofdvestiging


Neven-

vestigingen


Personele omvangProminente projecten

Stork Food & Dairy Systems B.V.

Judith Pierikjudith.pierik@stork.com

020 - 634 85 25www.fds.storkgroup.com

Stork Food & Dairy Systems ontwikkelt, verkoopt en produceert machines en systemen voor het lang

houdbaar maken van voedingsmiddelenProducten zijn sterilisatie- en pasteurisatie apparatuur,

flessenblaasmachines, vulsystemen.

Klanten: voedingsmiddelenindustrie (zuivel-, conserven-, juices-,

petfood-industrie) wereldwijdAmsterdam

Frankrijk, Engeland

USA


Spanje

België


Duitsland

270 (NL)

400 (int.)-

Stork Hoofdkantoor

Maaike Oldenzielmaaike.oldenziel@stork.com

035 - 695 7495www.stork.com


Beleidsondersteunend voor Raad van Bestuur en werkmaatschappijen

Corporate Strategy & Control

Corporate HRM

Corporate Communications & investor relations

Corporate Legal department

Corporate Procurement


Naarden


-


90


-

HiTecs


Michael Zuurveen

michael.zuurveen@hitecs.nl

030 - 6076036

www.hitecs.nl


Het ontwikkelen en organiseren van de personele flexibiliteit bij technische bedrijven en het ontwikkelen en leveren van het benodigde vakmanschap op mbo- en hbo-niveau.

De dienstverlening van HiTecs ondergebracht in drie productlabels:

The Flexconcept Designer

Voor het tijdig op- en afschakelen in technisch hoogwaardige personele capaciteit is HiTecs bij grote en kleine ondernemingen de strategische partner.

The MultiProfessionals

HiTecs heeft circa 400 MultiProfessionals op mbo- en hbo-niveau in vaste dienst. Voor klanten zijn ze beschikbaar op tijdelijke basis en voor langere detachering.

The Competence Developer

HiTecs stimuleert en ondersteunt

de MultiProfessionals bij hun blijvende ontwikkeling. HiTecs vertaalt competentievragen van klanten in een lesplan op maat. MultiProfessionals worden in de HiSkool van HiTecs opgeleid en ontwikkelen zich tegelijkertijd in de praktijk.
Nieuwegein

Groningen

Velsen


Hengelo

Eindhoven

Hoogerheide

Schiphol400

The Competence Developer

 • Technische Bedrijfskunde

 • Vliegtuig

onderhouds-

technicus

Mechanisch


 • Aircraft Licensed

Engineer
The Flexconcept Designer

 • Makelaar Fokker

Services

Overzicht hoofdvestigingen Stork werkmaatschappijen


Overzicht Stork Werkmaatschappijen 2005De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina