Whisky-proeverij dinsdag 5 december feesttafeldegustatie dinsdag 12 decemberDovnload 11.89 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte11.89 Kb.

whisky-proeverij dinsdag 5 december

feesttafeldegustatie dinsdag 12 december

Puro d’Arte nieuwe Belgische sigaar

Saint Luis Rey

Balmoral Belicosos

Mâcon-Lugny Bourgogne

José Marti

BenRiach 20 years

Planta jubileum tabak

Extra zondagopening 17/12


Beste klanten,
De tijd om te feesten is weer aangebroken : Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar en als je pech hebt valt er nog wel ergens een verjaardag in deze maand ook. Op één januari zijn we dan verzadigd van de lekkere dingen des levens en maken we ons goeie voornemens voor een sober en matig 2007.

Maar deze maand moet het nog kunnen ! Verloo doet er zelfs nog twee bachanalen bij (Bacchus was de Griekse god van …).


We beginnen met onze whisky-degustatie op dinsdag 5 december 2006. James Cowan is een van de meest gerenommeerde independent bottlers. Hij zal u die avond om 20 u in Grand Café Leroy (www.grandcafeleroy.be) ontvangen, de lekkerste whisky’s laten proeven en u alle geheimen van deze edele drank leren kennen. James is geen Vlaming en spreekt bijgevolg enkel Engels. Er zijn nog 8 plaatsen aan € 25.00 vrij …mis deze kans niet ! tel. 03/238.08.64.
Op dinsdag 12 december 2006 organiseren wij tussen 17 en 21 uur onze “feesttafel-degustatie”. Als training voor de “echte” feesten serveren we een gratis feestmaaltijd … zonder eten uiteraard …

We beginnen met het aperitief : een Fonseca Ruby of een Taylor’s 10 years.

Dan vergelijken we onze 2 champagnes Moncuit (100 % Chardonnay) en Gruet (100 % Pinot).

Het voorgerecht verfijnen we met een witte bourgogne of een Italiaanse soave en de hoofdschotel gaat samen met een elegante Vitiano of een krachtige Désirade. Bij het dessert schenken we onze muscat en we sluiten de avond af met een cognac Roffignac, of een drietal whisky’s.

Om geen maagproblemen te hebben krijgt u voor het slapen gaan van ons nog een slokje Elixir de Spa.

Als je deze 14 lekkere dingen geproefd hebt, kan je niet anders dan aannemen dat Huis Verloo ook je drankenspecialist is.Omdat na een heerlijk feestmaal ook een lekker sigaartje hoort, presenteren wij die avond ook een nieuwe Belgische top-sumatra sigaar “Puro d’Arte”. Stefan Brichau, “éminence grise” uit de sigarenwereld, zal u alle geheimen van deze nieuwe delicatesse onthullen.Als u ons dan toch bezoekt moet u zeker kennis maken met Saint Luis Rey. Deze lekkere havanasigaar, is slechts tijdelijk op de Belgische markt te verkrijgen en bestaat in twee formaten, corona gorda en robusto.


Ook Balmoral Belicosos is zeker uw aandacht waard. Deze stevige piramide heeft met zijn binnengoed van Olor, Piloto en Bahia tabakken en zijn Braziliaans dekblad alle troeven in handen om de geliefkoosde eindejaarssigaar te worden van alle “aficionados”. Rijk aan smaak en iets voller dan wat we van Balmoral gewend zijn wordt dit misschien wel de verrassing van de feestperiode 2006.
Je zou ook onze witte bourgogne Mâcon Lugny eens moeten proberen. Deze fruitige witte wijn wordt gemaakt van 100 % Chardonnay en is heerlijk bij o.a. visschotels met roomsaus of zelfs als aperitief. Voor slechts € 7.00 heb je met deze een schitterende, witte wijn.
José Martí was een Cubaanse vrijheidsstrijder. De naam staat echter ook voor een gereputeerd sigarenmerk uit Nicaragua. Speciaal voor de eindejaarsfeesten werden van dit merk 40 kistjes in België geïmporteerd … Verloo kon er 20 van op de kop tikken !!! De Jose Martí Churchill is een “puro” met tabakken uit Honduras, Nicaragua en de Dominicaanse republiek. Het is een krachtige sigaar met een smaakpalet waarin je kruiden, leder en houtaromas zal herkennen. De sigaar wordt gepresenteerd in doosjes van 10 stuks en is individueel verpakt in een indrukwekkende cedertube : slechts € 9.50 per sigaar.
Met BenRiach 20 years presenteren wij u weer een fantastische, nieuwe whisky. De distilleerderij BenRiach was vroeger eigendom van de groep rond Chivas Regal, maar werkt nu zelfstandig. Deze “20 jaar” heeft een zeer rijk aroma : vanille, honing en een toets turf en pure chocolade zullen u aangenaam verrassen. Als whisky van de maand kan u deze BenRiach in december 2006 bekomen aan € 64.00.

Het wereldbekende “Whisky Magazine” heeft een nieuw model whiskyglas bekroond “a glass for whisky … finally”. Je kan het bij ons bekomen voor € 6.00. Leuke geschenktip !!!

Naar aanleiding van de 50e verjaardag van de Planta Tobacco Company lanceert deze firma een nieuwe, fantastische tabak “50 Quality by Tradition”. Rijk aan aroma’s van tropisch fruit, rode wijn en vanille, is deze melange in zijn mooie houten kistje een feest voor alle zintuigen.

We staan graag klaar om je te helpen en te adviseren ! Profiteer daarvan !
Tot gauw !
Frank en het Verloo-team

PS Mannen zijn en blijven kinderen … Ze zijn zóó gelukkig met een Sinterklaasgeschenkje !


Huis Verloo extra open op zondag 17 december van 10 tot 17 u !De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina