Wie projecten wil indienen in het nieuwe impulsreglementDovnload 6.28 Kb.
Datum16.08.2016
Grootte6.28 Kb.Op 22 november stelde gedeputeerde Vanlerberghe de nieuwe provinciale beleidsvisie welzijn voor. Een talrijk opgekomen publiek kreeg een toelichting over zowel de financiële als inhoudelijke contouren voor de toekomst. U kunt haar toespraak vinden op de website van de provincie via deze link.

Voor wie niet aanwezig kon zijn, willen we u via deze weg nogmaals oproepen om uw vragen om inhoudelijke en/of financiële ondersteuning bij ons in te dienen.


1. Wie projecten wil indienen in het nieuwe impulsreglement, vindt een algemene situering op onze website (http://www.west-vlaanderen.be/kwaliteit/welzijn_/subsidies/impulsreglement/Pages/default.aspx), samen met de tekst van het reglement, de bijlagen en het contactformulier.

Omdat dit voor iedereen nieuw is kunt u vrijblijvend en gratis begeleiding aanvragen bij de dienst welzijn. In een eerste fase krijgt u naast toelichting bij het reglement ook de kans om uw projectidee een eerste keer af te toetsen. U kunt na dit eerste gesprek ook verdere begeleiding vragen om uw projectidee om te vormen tot een volledig uitgewerkt voorstel. Geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in, u wordt daarna gecontacteerd door één van onze medewerkers.

2. Ook wie niet direct een project wil indienen maar andere ondersteuning zoekt of gewoon vragen heeft op vlak van welzijn, kan contact nemen met ons loket, bij voorkeur via het vraagformulier dat u vindt op onze website. U kunt ook telefonisch contact nemen met ons loket op nr. 050/ 40 33 00. Een staalkaart van ons aanbod vindt u ook op onze vernieuwde website, www.west-vlaanderen.be/welzijn. Als u niet zou vinden wat u zoekt, neem dan gerust met ons contact op en we proberen u verder te helpen.

Samen gaan we voor een INclusief West-Vlaanderen

De gedeputeerde voor cultuur en welzijn


Myriam VanlerbergheDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina