Wij zijn op 5,6 en 7 juni op kamp geweestDovnload 12.34 Kb.
Datum07.10.2016
Grootte12.34 Kb.

Hoi,

Wij zijn op 5,6 en 7 juni op kamp geweest.


Woensdag

Woensdag moesten we om half 9 op school zijn.

Iedereen kwam bepakt en bezakt aan.

Toen de spullen in waren geladen was het zover!

Het kamp BEGON.

Al snel gingen we op weg naar onze bestemming: Giethoorn!

Onderweg stopten we bij de Kroezenboom.

Toen we daar waren gingen we al snel in de boom klimmen.

Maar dat ging niet goed.

Aangezien we beslopen werden door een stelletje asociale mieren die dachten dat ze ons uit de boom konden jagen.

Maar dat lukte niet *bulderende lach*.

Aangezien we met veel geweld de boom wisten te veroveren.

Nee grapje.

We rende weg als kleine meisje en wilde de boom niet meer in.

We maakte die foto en gingen snel weg tot de mieren onze onderbroeken hadden bereikt.

Toen gingen we luisteren naar het prachtige kerstkoor gedirigeerd door Joyce en Sophie, een solo door Inge en een achtergrondkoor gevormd door Meike, Merle en Sterre.

Een kerstkoor midden in de zomer ☻

Toen dronken we wat en gingen we weer weg op naar Giethoorn!

In de auto was het super gezellig, (denk ik).

We kwamen aan in Giethoorn nu alleen nog spullen pakken en naar de huisjes.

Toen dat gebeurt was gingen we kanoën.

En dat was dus een van de grote falen van dit kamp!

We begonnen en botste de hele tijd tegen de kant op en kwamen nauwelijks vooruit. Uiteindelijk na veel botsen en zwoegen kwamen we op het meer. We waren daar met z’n achten vanaf toen de kanoclub. In de kanoclub zaten : Thomas, Sophie, Joyce, Daan, Lucas, Luc, Sterre en Rens. Met z’n allen waren we op het meer verdwaald. Toen kwamen de juffen er EINDELIJK aan. Maar dat hielp eerst ook niks. Tijd voor paniek. We gilde en wiste niet meer wat we moesten doen. Paniek,paniek!

Wat moesten we doen? Om kantelen, of het nog langer hier uithalen. Kantelen natuurlijk. Maar dat bleek niet nodig te zijn , aangezien we boei 5 zagen.

Maar toen kwam nog meer spanning! We kwamen vast in het riet ! We roeiden en zwoegen maar het had geen zin. We waren verdoemd!. Maar met zwoegen en sjouwen lukte het eindelijk. We gingen naar boei 5 en gingen naar onze huisjes en legde onze kano’s aan. Best wel handig we mochten onze boten aanleggen bij onze huisjes. Het was half 7 en we gingen gourmetten. Sophie en Daan waren de shoarmaboeren wij gingen voor iedereen shoarma maken. Thomas was helemaal gek van kaas. Het gourmetten was heel lekker. Thomas maakte een huis (van kaas) een menu en nog veel meer ,van kaas. Na het gourmetten gingen we een spel doen in plaats van bowlen. Iedereen wacht in spanning af wat is het ?! Het is levend Risk. Thomas, Sophie, Meike en Lucas zaten in het kaasteam. Joyce, Daan, Merle, Inge zaten ook in een team het doritos team. Het kaasteam won !!
Donderdag

Om negen uur gingen we ontbijten en meteen na het ontbijt gingen we kanoën.

We gingen met het kano team op het meer. Later keerde Thomas terug nadat hij het eiland had verkent. Toen Thomas terugkeerde vertelde hij dat ze er echt naar toe moesten. We gingen naar boei 5 en terug naar het huisje om te eten. Toen dat was gebeurt maakte we een fiets toch naar Steenwijk. Waar we een souvenir mochten kopen. We hebben veel leuke dingen gekocht. Na die tijd aten we een ijsje *jảm̉̉m̉ie*. Toen we terug kwamen gingen we naar het huisje. Toen gingen we met z’n allen kanoën en gingen we naar het eiland. Iedereen ging in de zwemkleding om te zwemmen. Thomas rende op Sophie af en Sophie sprong in het ijskoude water terwijl Thomas Sophie niet eens aanraakte. (Het water was echt heel koud!) Merle durfde niet in het water en we wilden haar er met z’n allen induwen maar dat lukte niet . Toen we terug gingen, gingen wij bij elkaar in de kano. Sophie had een supermooie zonnebril op die ze net had gekocht van Chanel (Wibra) hij koste wel 50 euro (2 euro). Toen we in de kano zaten moest Sophie heel hard lachen en ze deed haar hoofd naar achteren en de Wibra zonnebril van haar hoofd. We moesten heel hard lachen. We hebben in die avond pannenkoeken gegeten heel erg lekker.

Toen hadden we Bonte avond iedereen deed wat. Sophie deed een dansje en een toneelstukje en een dansje. Thomas deed een jongens tegen de meisjes quiz.

Na de Bonte avond mocht iedereen een gezichtsmasker opdoen. Bijna iedereen nam een gezichtsmasker. Sophie deed een trucje met de handdoek om het gezicht droog te maken. Toen gingen we allemaal naar bed. Jolie ging van 12 uur tot half 1 ’s nachts schoonmaken. Toen gingen we slapen.
Vrijdag

Vrijdagochtend gingen we eerst de laatste spulletjes inpakken. Toen gingen we ontbijten. Iedereen moest ook een lunchpakketje maken voor de middag. Sterre en Sophie waren die ochtend knetter moe. Maar Joyce had superveel energie ze had een HAPPY BUI! Daarna gingen we kanoën. We bleven lekker lang dobberen op het meer. Het was heel gezellig. Daarna gingen we de kano’s wegbrengen. Toen gingen we naar de Oude Aarde. We moesten helemaal omfietsen omdat er een ongeluk was gebeurd. Er was een mevrouw van haar fiets afgevallen en ze had haar heup gebroken. Toen we er eindelijk waren gingen we in het museum opdrachtjes doen in groepjes. Daarna gingen we steentjes zoeken in het water. We gingen daarna stenen kraken. Toen moesten we het huisje uitzijn. Er was een probleempje Theo (de vader van Rens) was zijn sleutels kwijt. Hij had ze in zijn auto laten liggen en zijn auto gaat na 2 minuten op slot. Dus we konden niet weg. We hadden de ANWB ook al gebeld maar die mevrouw lachte Theo gewoon uit. Toen we hopeloos bij de auto stonden die op slot zat had de vader van Sterre een SUPER IDEE! Hij had toevallig een hamer in zijn auto om een ruit in te tikken, ja een ruit in tikken. Maar wat moest je anders doen? Dus werd het plan uitgevoerd door de eigenaar hem zelf, Theo. De jongens hadden geluk, ze hadden de hele tijd en TOP AIRCO! We gingen ook nog gezellig naar Rouwers een patatje eten. Het was hele lekker patat. De meisjes moesten met z’n zevenen samen doen met de mayonaise en de mayonaise was op en we kregen steeds maar patat. Die man kwam maar elke keer met de patat HIJ PROPTE ONS VOL. Wij de hele tijd te wachten op de mayonaise. Maar hij kwam maar niet. Alle meisjes waren ondertussen uitgegeten. En natuurlijk kwam die man er toen aan met de mayonaise. Toen had iedereen weer honger. Daarna kregen we een ijsje bijna iedereen nam een ijsje met balletjes cola en lemon. Heel lekker. Iedereen mocht nog even in de speeltuin spelen en toen stapten we weer in de auto. Eenmaal thuis pakte iedereen z’n spullen en ging naar huis. Dus we herdenken dit kamp als het legendarische kaaskamp!De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina