Wijdemeren2020 start Petitie: Geen fusie met Hilversum !Dovnload 6.07 Kb.
Datum26.07.2016
Grootte6.07 Kb.Persbericht van Burgerinitiatief Wijdemeren2020

Wijdemeren2020 start Petitie: Geen fusie met Hilversum !
Ankeveen, 19 februari 2016. De Gemeenteraad van Wijdemeren en de provincie Noord-Holland willen overhaast Wijdemeren met Hilversum fuseren. De inwoners hebben echter op allerlei manieren aangegeven daar niets voor te voelen. Het draagvlak voor zo’n fusie ontbreekt dus.
Bovendien geeft de politiek geen goede onderbouwing waarom zo’n ingrijpende herindeling ineens nodig is. Als herindeling al nodig zou zijn, dan zeker niet met Hilversum. Een landelijke gemeente met veel mooie kleinschalige kernen, veel groen en rijk aan water past niet bij een stadsachtige gemeente als Hilversum. Mocht er al sprake zijn van (toekomstige) problemen, dan zijn er allerlei andere en betere mogelijkheden om deze op te lossen.
Wijdemeren2020 organiseert een Petitie, een handtekeningenactie, om de ongewenste fusie met Hilversum tegen te gaan. Deze Petitie wordt aangeboden aan de Gemeenteraad en Burgemeester & Wethouders van Wijdemeren en aan Provinciale Staten van Noord-Holland.
Het officiële startsein voor de petitie werd vrijdag 19 februari jl. gegeven door BN-er Ab Krook, tijdens de persconferentie die Wijdemeren2020 voor de lancering van de petitie in Ankeveen had georganiseerd.
De Petitie kan ondertekend worden via internet, ga daarvoor naar:
https://geenfusiewijdemerenhilversum.petities.nl
U kunt de petitie ook bereiken via de website: www.wijdemeren2020.nl/petitie
Burgerinitiatief Wijdemeren2020 nodigt alle inwoners van Wijdemeren uit om de petitie te tekenen en nodigt politieke partijen en andere organisaties en verenigingen uit om dit initiatief te steunen en gericht samen te werken voor een optimaal succesvol verloop van deze Petitie. www.wijdemeren2020.nl

Wijdemeren2020 is een Burgerinitiatief opgericht tegen de geplande fusie van Wijdemeren met HilversumDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina