Wild in’t park. Wild in’t park is een muziekfestival dat plaatsvindt op vrijdag 4 en zaterdag 5 mei 2012Dovnload 7.14 Kb.
Datum23.07.2016
Grootte7.14 Kb.
Beste,

 

Graag willen we jullie uitnodigen op de vijfde editie(feesteditie) van Wild in’t park.  Wild in’t park is een muziekfestival dat plaatsvindt op vrijdag 4 en zaterdag 5 mei 2012 in een grote tent in het Wildemandspark in Herent.Wild in’t Park is toegankelijk voor iedereen! We besteden speciale aandacht aan de toegankelijkheid voor personen met een handicap (zowel fysiek als verstandelijk). Voorbeelden van deze toegankelijkheid zijn: aangepaste wc’s, een aangepaste verzorgingstent met aanwezigheid van een stalen verpleegster, een houten vloer, rolstoeltoegankelijke paden, en een zitruimte met goed zicht op het podium, parking voor personen met een handicap, Op het festivalterrein kunnen jongeren met een handicap en begeleiders altijd beroep doen op de aanwezige adl-assistenten.

Dit festival wordt naar goede gewoonte georganiseerd door verschillende jeugdverenigingen voor jongeren met en zonder handicap. (ROeTSJ, Akabe, Balanske, Ekseeko, Attractief, Scouts Herent, Scouts Veltem, Chiro Herent) Het festival wordt volledig mee ondersteund en georganiseerd door de cultuurdienst van de gemeente Herent.

Artiesten die voor dit jaar al bekend zijn: De mens, Ester en Fatou, Buurman, the wolf banes, en Los callejeros.

Op 12 maart maken we heel onze affiche bekend. We kunnen al verklappen dat er nog 2 grote namen op de affiche staan!


Je bent ook al welkom op 12 Maart op onze Kick-off vanaf 20u in het wildemanspark waar de affiche bekend gemaakt wordt samen met een gratis optreden en een gratis vat.

Een uitgebreid overzicht met de juiste uren van het festival vind je op www.wildintpark.be

We hopen dat jullie al een plaatsje reserveren in jullie agenda! Tickets kan je eveneens bestellen via de website.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op de website: www.wildintpark.be of bij Pieter Taccoen.  (pieter.taccoen@herent.be of 016 211 438)Tot op het Festival! 
Het wild in’t Park team.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina