William smuldersDovnload 5.65 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte5.65 Kb.

WILLIAM SMULDERS
William heeft als zanger /gitarist door zijn uitstekende live-reputatie een unieke positie verworven op binnen- en buitenlandse podia.

Hij brengt u swingende, temperamentvolle Rock ’n Roll met een eigentijdse sound. Tijdens optredens word het publiek betrokken en is de hele zaal binnen ‘no time” aan het feesten.

Hij manifesteerde zich o.a. meerdere malen tijdens de Nijmeegse 4-daagse, Rock and Roll Street Terschelling, Kleinere Podia van muziekcafés, de Efteling, Holland Casino's, Center Parcs, festivals, theaters, restaurants en feesten. 

Ook was William meerderen malen te horen op de radio en speelde in verschillende voorprogramma’s van artiesten zoals; Hans Dulfer, Bert Heerink, Rene Shuman, Peter Koelewijn, Volumia en Blof.

Recent speelde William samen met de wereld beroemde Wanda Jackson (the Queen of Rock and Roll).
Ook als duo kan William uit de voeten. Het duo Gretsch & The  Martin wordt gevormd door William Smulders ( zang/gitaar) en Robbert Koekoek (sax/klarinet.) William heeft al jaren geleden zijn ziel verkocht aan de Rock & Roll. Hij speelt solo en met zijn band. Robbert Koekoek speelt allerlei muziekstijlen zoals jazz,pop en dance.
Met zijn tweeën neemt Gretsch & The Martin u mee naar de tijd van Rock & Roll. Ingetogen akoestisch of uitbundig swingend.
Voor cafés, restaurants, uw feest of bruiloft: doe uw ogen dicht en laat uzelf verrassen.......
We schrijven 1958. pettycoat en jukebox, brillantine en Zündapp, Elvis en Buddy Holly: Onvervalste Rock & Roll........All night long

William Smulders including jukebox speelt sfeervolle achtergrondmuziek en swingende dansmuziek. Het repertoire bestaat uit 60'er 70'er en 80'er jaren hits met een akoestische hedendaagse sound. De muziek wordt op originele wijze gebracht met zang en gitaar.  (Ook te boeken als trio)per set verplaatsbaar
William maakt gebruik van een mooie jukebox waar een deel van de instrumenten op aangesloten is. Akoestisch mobiel en toch een beetje versterkt zodat zij in alle omstandigheden hoorbaar zijn.

breed inzetbaar
William Smulders including jukebox voelt zich thuis op de meest uiteenlopende gelegenheden waaronder een bruiloft, bedrijfsfeest, personeelsfeest, receptie, trouwfeest, tuinfeest, of diner dansant.

uiterst gezellig
William Smulders including jukebox brengt een uiterst gezellige sfeer met zich mee, indien gewenst verzorgt hij een muzikale ontvangst bij de entree om daarna als gangmaker tussen de gasten op uw feest op te treden.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina