Zondag 3 maart 2013 Tivoli 1 – Netersel 1 1-8Dovnload 7.16 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte7.16 Kb.


V.V. Netersel
seizoen 2011 / 2012
_____________________________________________________________________________

Zondag 3 maart 2013

Tivoli 1 – Netersel 1 1-8


Scoreverloop

    1. Anel Selimovic

    2. Anel Selimovic

----rust-----

0-3 Anel Selimovic


0-4 Anel Selimovic
0-5 Anel Selimovic
0-6 Luuk van de Sande
0-7 Luuk van de Sande
0-8 Eigen goal Tivoli
1-8 Tivoli

Netersel op kampioenskoers na monsterzege

Op bezoek bij de Tivoli heeft Netersel een monsterscore neergezet. Na het laatste fluitsignaal stond er een score van maarliefst 1-8 op het scorebord. Anel Selimovic maakte 5 goals en loopt daarmee uit als topscorer in de competitie. Als het niveau van de openingsfase werd doorgetrokken waren er zeker dubbele cijfers verschenen.


Netersel begon met een vliegende start. Vanaf de eerste aftrap werd er vol druk gezet op de defensie van Tivoli. Anel Selimovic schoot na amper vijf minuten al zijn eerste van de middag binnen op aangeven van Harm van der Heijden. Dezelfde Harm bezorgde nog geen drie minuten later weer een nette steekpass op Anel. Een op een met de keeper bleef hij koelbloedig en schoof de bal langs de keeper.
Na het voortvarende begin zakte het niveau een stuk terug. Veel slordigheden slopen in het spel van Netersel. Keeper Sjoerd Wijnen hield Netersel op de been met een knappe redding op het schot van de aanvoerder van Tivoli. Daarmee bleef de ruststand op 2-0 staan.
Net als in de eerste helft was het al na enkele minuten weer raak. Anel Selimovic completeerde zijn hattrick met een bekeken schot met buitenkant links. De moed bij de technische voetballers van Tivoli zakte iets weg waardoor Netersel extra ruimte kreeg om verder door te drukken. De vierde en vijfde goal kwamen ook van de schoen van Selimovic af. Voor de vijfde treffer mocht hij aantreden voor een penalty. De keeper van Tivoli redde de slappe penalty en bokste de afvallende bal terug in de voeten bij Anel Selimoic, die hard en hoog binnenschoot.

Direct na de aftrap van Tivoli kon Luuk van de Sande zo doorlopen en eenvoudig de 0-6 binnentikken. Amper vijf minuten later tekende dezelfde Van de Sande voor de 0-7. De laatste Neterselse goal kwam op naam van de linksback van Tivoli. Hij speelde de bal ongelukkig terug op de keeper, die alleen maar kon toekijken hoe de bal over de doellijn hobbelde.

De dubbele cijfers leken hierna slechts een kwestie van tijd. Het was echter Tivoli die het laatste wapenfeit in huis hadden. De scheidsrechter kende een discutabele penalty toe na enig geduw en getrek in het zestienmetergebied van Netersel. De aanvoerder van Tivoli redde de eer voor de thuisclub.
Door het gelijke spel van DBS tegen De Weebosch loopt Netersel verder uit en ziet het kampioenschap steeds dichter naderen. De huidige voorsprong op nummer twee bedraagt al 13 punten.

Overige uitslagen

Dommelen 5 - Netersel 2 2-1


Hulsel 5 - Netersel 3 1-3

Programma senioren zondag 29 april
Netersel 1 - Sterksel 1 14:30
Netersel 2 - De Bocht 2 11:30
Netersel 3 - Dommelen 9 10:30Voetbalvereniging Netersel ~ www.vvnetersel.nl

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina