Zondag 7 oktober Sterksel 1 – Netersel 1Dovnload 7.53 Kb.
Datum26.07.2016
Grootte7.53 Kb.


V.V. Netersel
seizoen 2011 / 2012
_____________________________________________________________________________

Zondag 7 oktober

Sterksel 1 – Netersel 1


Scoreverloop

  1. Sterksel

1-1 Martijn Michiels

1-2 Luuk van de Sande


1-3 Anel Selimovic
1-4 Luuk van de Sande
1-5 Anel Selimovic
Rust
1-6 Harm van der Heijden
1-7 Martijn Michiels
1-8 Luuk van de Sande
1-9 Niels Daniels
De wedstrijd

Monsterscore voor koploper Netersel

Netersel heeft zondag een monsterscore behaald op Sterksel. Na negentig minuten stond er een 1-9 op het scorebord. Hoewel Sterksel de openingstreffer maakte is Netersel geen moment in de problemen gekomen en overklaste het de thuisploeg op alle fronten.


Netersel begon slordig en ongeconcentreerd waardoor het Sterksel was die in de 4e minuut al de eerste treffer maakte. Eenmaal wakker geschud keerde het goede voetbal van de afgelopen weken weer terug en ging het team driftig op zoek naar de gelijkmaker. Martijn Michiels verlengde een vrije trap van Joost van den Bisen en verschalkte zo de doelman van Sterksel. De score liep na de gelijkmaker snel op. Het duo Luuk van de Sande en Anel Selimovic waren scherp in de afwerking en schoten beide twee voorzetten binnen. Beide teams gingen rusten met een 1-5 tussenstand.
Toen Harm van der Heijden vijf minuten na rust de 1-6 binnen schoof kwam het geloof om de dubbele cijfers te halen. Martijn Michiels scoorde de 1-7 waarna Luuk van de Sande zijn hattrick completeerde met een schot in de lange hoek. Niels Daniels bepaalde de eindstand op 1-9 door een corner binnen te koppen. Invaller Jay van Hoof had nog de uitgelezen mogelijkheid om de dubbele cijfers op het scorebord te krijgen. Hij schoot echter van dichtbij net over.
Door het verlies van directe concurrent ETS loopt Netersel verder uit. Na de eenvoudige overwinning moet het vizier weer op de volgende wedstrijd. Volgende week komt ZSC uit Westerhoven op bezoek.
Overige uitslagen

De Bocht 2 - Netersel 2 2-0


Dommelen 9 - Netersel 3 5-3

Programma senioren zondag 18 september
Netersel 1 - ZSC 1 14:30
Netersel 2 - DEES 2 11:30
Netersel 3 - De Weebosch 3 10:30

Voetbalvereniging Netersel ~ www.vvnetersel.nl

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina