Zwanenkamp 1301 3607 nz maarssen Telefoon: 0346 -566600Dovnload 33.76 Kb.
Datum17.10.2016
Grootte33.76 Kb.

Zwanenkamp 1301

3607 NZ Maarssen

Telefoon: 0346 -566600Thema 2016BEESTENBOEL

Lieve dames,
Aan iedere editie het dames biljarttoernooi ‘de Open Schuur’ hebben wij een thema gekoppeld. Het is fantastisch te constateren dat nagenoeg alle dames zich in lijn met het thema telkenmale waanzinnig weten uit te dossen. Wij kunnen ons dan ook geen editie bedenken die niet gezellig, leuk èn succesvol is geweest. Complimenten!
Namens de organisatie: veel succes, plezier en gezelligheid!!


LET OP:

In tegenstelling tot voorgaande jaren is het dames biljarttoernooi ‘de Open Schuur’ op één dag gepland, te weten: zaterdag 27 februari 2016.Organisatie:

Ton ‘PIET de PAD’


Tonny ‘ZAZA ZEBRA’
Nico ‘BOR de WOLF’
Adri ‘ZOEF de HAAS’

Wedstrijdleiding:

Adri 06 – 52624532Adri31955@gmail.com

NicoZaZa Bor de Wolf Zoef de Haas Piet de Pad


Het dames biljarttoernooi “De Open SCHUUR” kent dit jaar als thema

BEESTENBOEL”.


INSCHRIJFGELD.

Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt € 5,00 per deelneemster en dient bij aanvang van het toernooi te worden voldaan.SURPRISE TIME !!!!

Ook dit jaar weer een “SURPRISE TIME” voor de deelneemsters van ons toernooi. Alle deelneemsters kopen een leuke, nuttige of hilarische surprise voor een bedrag van ca. € 7,50. Uw surprise voorziet u van een kort rijm en wordt bij aanvang van het toernooi bij de wedstrijdleiding afgegeven. Na de prijsuitreiking worden de surprises onder de deelneemsters verloot.


SPONSORS.

Het OPEN SCHUUR dames biljarttoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van Wijkcentrum ‘t Schuurtje.

PROGRAMMA
ZATERDAG 27 februari 2016PLANNING

10.15 uur Ontvangst met koffie.
10.30 uur Aanvang partijen
17.30 uur Einde biljarttoernooi

18.00 uur Buffet (deelneemsters, partners, arbitrage etc.)

PIET de PAD schotelt u ook dit jaar weer een

fantastisch buffet voor, EET SMAKELIJK!
19.00 uur Surprise Time

Het “DE SCHUUR” dames biljarttoernooi draagt weliswaar een competitief karakter maar gezelligheid, lachen en plezier maken is meer dan gewenst.
SPELSOORT.

Het “DE SCHUUR” dames biljarttoernooi wordt gespeeld in de spelsoort “LIBRE”.


POULE – indeling.

De voorronde worden in een poule – systeem gespeeld.


PARTIJ DUUR.

Er is GEEN tijdslimiet, iedere partij wordt uitgespeeld!

Wanneer de partij is afgelopen, wordt direct met de volgende partij een aanvang genomen. Er wordt NIET ingespeeld.
CARAMBOLES.

Het individueel aantal caramboles is vastgesteld op 70% van het competitiemoyenne (afronding naar beneden).Voor de deelneemster zonder competitiemoyenne, is een inschatting van het aantal caramboles gemaakt.


PUNTENTELLING.

Het aantal per deelneemster/per partij toe te rekenen punten, is gebaseerd op het Belgisch systeem (afronding naar beneden).


LET OP: wanneer twee dames met hetzelfde aantal punten eindigen, is het onderling behaalde resultaat beslissend (de winnares van deze partij gaat door). Wanneer er meerdere dames met een gelijk aantal punten eindigen wordt er een penalty ronde gespeeld.
PENALTY RONDE.

Bij de penalty – ronde gaan de gelijk geëindigde dames van acquit. De dame die vanaf acquit het meest aantal caramboles weet te maken, wint de partij. Wanneer de dames uit deze beurt een gelijk aantal caramboles maken, wordt er wederom vanaf acquit gegaan net zo lang tot er een winnares is. Bij de 1ste penalty – ronde wordt er geloot wie er van acquit begint.


TELLERS en SCHRIJVERS.

De arbitrage wordt indien mogelijk door supporters, bezoekers, leden bvmApollo of de organisatie verzorgd. Wanneer er onvoldoende vrijwilligers zijn is het mogelijk dat er een beroep op de deelneemsters wordt gedaan.
POULE INDELING.

Om beïnvloeding van uitslagen te voorkomen, zullen wij de poule indeling en het wedstrijdschema bekend maken voor aanvang van de partijen.


PRIJSUITREIKING.

De prijsuitreiking staat voorlopig gepland voor zaterdag 27 februari ca. 18.00 uur.


SURPRISE - TIME.

Aansluitend op de prijsuitreiking staat het “surprise – time” gepland.

Wijkcentrum ’t Schuurtje richt zich op het organiseren van sociaal culturele activiteiten en is thuislokaal van diverse verenigingen. Het wijkcentrum heeft indruk gemaakt op inmiddels een keur van vaste gebruikers en/of activiteiten (biljart, darts, bridge, klaverjassen etc.). Nog steeds mag het wijkcentrum zich verheugen op een toenemende populariteit, niet in de laatste plaats te danken aan een fantastische entourage, een gezellige bar en het plezierige barpersoneel.


Voor meer informatie over huur, activiteiten etc. van het wijkcentrum ’t Schuurtje kunt u terecht op onze website: www.schuurtje.org. Natuurlijk kunt u ook gewoon even binnen stappen!Wijkcentrum ’t Schuurtje

Zwanenkamp 1301

3607 NZ Maarssen

Telefoon: 0346 - 566600De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina