1. Naamsverbinding Wollebrandcross. Reeds verkocht aan Van den Bos Flowerbulbs B. VDovnload 15.36 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte15.36 Kb.

STICHTING DE WOLLEBRANDCROSS – sponsoruitingen 2007

winnaar van de Loftrompet 2005-2006 vrijwilligersorganisatie van de Gemeente Westland


1. Naamsverbinding Wollebrandcross. Reeds verkocht aan Van den Bos Flowerbulbs B.V.

2. Ernst & Young sponsort Walking Diner op 2 februari 2007 bij Koppert Cress.
3. Naamsvermelding op startnummers Hardloopprogramma. Reeds verkocht aan Van der Valk • Klein B.V.

4. Naamsvermelding startnummers Mountainbikeprogramma. Reeds verkocht aan Van den Enden Van Ruijven Advocaten

5 Naamsvermelding op 3 grote billboards. Reeds verkocht aan Van Mierlo Bouwmaatschappij.

6. Naamsverbinding aan de Kindercross. Reeds verkocht aan Hamifleurs B.V.
7. Naamsverbinding Mountainbikeprogramma. Reeds verkocht aan MDK Plants & Decorations.
8
Naamsverbinding Wandelprogramma. Reeds verkocht aan Pothos.

9. Naamsverbinding Nordic Walmingprogramma. Reeds verkocht aan Hamelink Koeling B.V.

10. Naamsverbinding Spinningmarathon. Reeds verkocht aan Bosch Inveka - Wilk van der Sande.

11. Naamsvermelding op de 15.000 loten. Reeds verkocht aan Expert Koppenol.
12. Driedubbele advertentieplaats

Adverteren op de zes speciale Van den Bos Wollebrandpagina’s in huis aan huisblad ‘t Hele Westland. In de 5 weken voorafgaand aan, én in de week na de Van den Bos Wollebrandcross zal in huis aan huisblad ‘t Hele Westland, in de vorm van speciale pagina’s, ruim aandacht worden besteed aan het evenement. Wij stellen u graag in staat om 6 weken lang te adverteren. De kosten bedragen 1.250 euro voor een driedubbele advertentieplaats, 900 euro voor een dubbele en 500 euro voor een enkele advertentieplaats.13. Advertorial
Steeds meer bedrijven maken gebruik van advertorials (promotie artikel) omdat die veel beter gelezen en bekeken worden dan advertenties. Wij stellen u daarom graag in staat om, samen met een professional die wij ter beschikking stellen, uw verhaal over uw bedrijf te plaatsen op één van de speciale Wollebrandpagina’s in ’t Hele Westland. In menselijke bewoordingen en zonder opgeklopte informatie. Kortom, een uitnodiging aan de lezer om nader kennis te maken met u en uw bedrijf. De kosten bedragen 1.000 euro per kwart pagina, een heel gunstig tarief want de advertorial wordt op een veel gelezen redactionele pagina geplaatst.
14. Vermelding bedrijfsnaam in WOS TV promotiespots
WOS TV gaat in de twee weken voorafgaand aan de wedstrijd een 30 seconden durende Van den Bos Wollebrand promotiespot uitzenden. In de boven en of onderbalk van die spot is plaats voor uw bedrijfsnaam. Er is ruimte voor maximaal 10 bedrijfsnamen en de kosten per plaats zijn 1.000 euro.
15. Bedrijfsvlag of –bord op de zuil met finishklok
Uw bedrijfsvlag of -bord op de zuil met de finishklok. Wanneer u uw bedrijfsnaam wilt tonen op een plek waar uiteindelijk alle ogen op gericht zullen zijn, dan is dit uw keus. De kosten bedragen 1.000 euro.
16. Dubbele advertentieplaats
Adverteren op de zes speciale Van den Bos Wollebrandpagina’s in huis aan huisblad ‘t Hele Westland. In de 5 weken voorafgaand aan, én in de week na de Van den Bos Wollebrandcross zal in huis aan huisblad ‘t Hele Westland, in de vorm van speciale pagina’s, ruim aandacht worden besteed aan het evenement. Wij stellen u graag in staat om 6 weken lang te adverteren. De kosten bedragen 1.250 euro voor een driedubbele advertentieplaats, 900 euro voor een dubbele en 500 euro voor een enkele advertentieplaats.

17. Bedrijfsnaam op alle wegwijzer borden

Voor 750 euro bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfsnaam wordt vermeld op de 10 wegwijzerborden, die wij zullen plaatsen op opvallende plaatsen langs de toevoerwegen naar het wedstrijdterrein. Wie het eerst komt, het eerst maalt, want er is plaats voor maar één bedrijfsnaam.


18. Enkele advertentieplaats

Adverteren op de zes speciale Van den Bos Wollebrandpagina’s in huis aan huisblad ‘t Hele Westland. In de 5 weken voorafgaand aan, én in de week na de Van den Bos Wollebrandcross zal in huis aan huisblad ‘t Hele Westland, in de vorm van speciale pagina’s, ruim aandacht worden besteed aan het evenement. Wij stellen u graag in staat om 6 weken lang te adverteren. De kosten bedragen 1.250 euro voor een driedubbele advertentieplaats, 900 euro voor een dubbele en 500 euro voor een enkele advertentieplaats.19. Naamsverbinding delen parkoers

Het verbinden van uw bedrijfsnaam aan 4 delen van het parkoers van de Van den Bos Wollebrandcross: 1) de loopbrug vlak na de start, de atleten gaan hier eerst onderdoor en even later gaat het hele peloton er over heen, kortom een prachtplek voor bijvoorbeeld een groot spandoek, 2) de onderdoorgang van de Bloemenroute (een moeilijke hindernis die de deelnemers langzaam en gebukt moeten nemen, 3) de heuvels (die sinds vorig jaar een spectaculair onderdeel van het toch al zware parkoers vormen) en 4) de laatste haarspeldbocht voor de finish. Stuk voor stuk locaties die zeer geschikt zijn om uw bedrijf te profileren. De kosten bedragen 500 euro per parkoersdeel.


20. Bedrijfsbord voor de Grova-hal

Uw bedrijfsbord voor de ingang van de Grova-hal, een plek waar alle deelnemers en toeschouwers langs zullen komen. De kosten bedragen 600 euro per bord.


21. Logo op de website

Onze website trekt ieder jaar meer bezoekers. In de maand februari 2006 werd www.wollebrandcross.nl maar liefst 5.000 keer bezocht. Voor ons reden om de site in een nieuw jasje te steken en u in staat te stellen om uw logo op onze website te plaatsen. De kosten bedragen 400 euro per logo en in dat bedrag is een link naar uw eigen website inbegrepen


22. Bedrijfsvlag of bedrijfsbord in de Grova-hal

Uw vlag of bord in de Grova-hal waar de prijsuitreikingen en de afterparty plaatsvinden. Per vlag of bord 250 euro.23. Bedrijfswagen op het wedstrijdterrein

Uw bedrijfswagen op het wedstrijdterrein. Wij hebben in totaal 10 in het oog vallende locaties op en rond het wedstrijdterrein in de aanbieding. De kosten bedragen 300 euro per personenauto en 600 euro per vrachtwagen.


24. Deelname met bedrijfsteam
Dit jaar organiseren we, als onderdeel van de 4 en 8 km cross, voor de derde maal een competitie voor bedrijventeams met een aantrekkelijke prijs voor het team dat zich op de wedstrijddag op de meest ludieke wijze onderscheidt. De prijs is een advertorial (promotie artikel) van een halve pagina in huis aan huisblad ’t Hele Westland. U bent van harte uitgenodigd om één of meer bedrijventeams in te schrijven, de inschrijfkosten bedragen 250 euro per team.

25. Bedrijfsnaam in promotiespots Radio Way FM

Radio Way FM gaat, in de week voorafgaand aan de wedstrijddag, tijdens speciale Van den Bos Wollebrand informatiebulletins, in totaal 15 maal aandacht besteden aan de 7e Van den Bos Wollebrandcross. Voor 200 euro wordt uw bedrijfsnaam steeds genoemd. Er is ruimte voor 20 bedrijfsnamen.


26. Bedrijfsvlag of bedrijfsbord op het wedstrijdterrein
Uw bedrijfsvlag of bedrijfsbord op en rond het wedstrijdterrein. Wanneer u uw vlag op tijd aanlevert, zorgen wij voor een mast en een lekker windje om de naam van uw bedrijf goed zichtbaar te laten zijn. De kosten per vlag of bord bedragen 150 euro.
27. Uitnodiging Walking Diner per persoon
Vrijdag 2 februari 2007 organiseert de Stichting de Wollebrandcross een Walking Diner bij Koppert Cress (zie ook 2), waarvan de opbrengst uiteraard ten goede komt aan de goede doelen. Naar verwachting zullen een groot aantal directeuren van Westlandse bedrijven, met hun partners, acte de présence geven. Binnenkort kunnen wij u meer vertellen over het programma van die avond, maar nu staat al vast dat de menukaart een aantal culinaire hoogstandjes zal vermelden. Bij deze bent van harte uitgenodigd. Misschien een leuk idee om één of meerdere van uw zakenrelaties (met partner) uit te nodigen? De kosten bedragen 150 euro per persoon.

28. Uitnodiging Spareribs Avond per persoon

Vrijdag 26 januari 2007 organiseer de Stichting de Wollebrandcross voor de tweede keer een Spare Rib Avond in de fraaie ranch van gastheer Jan Olsthoorn. Een avondje gezellig eten, drinken en entertainment voor € 50 per persoon.

29. Naamsverbinding Spareribs Avond. Reeds verkocht aan Fill Schoonmaakdiensten.

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina