2332 xh leiden t 071 5760858Dovnload 63.68 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte63.68 Kb.


kbs Pacelli

Damlaan 22

2332 XH Leiden

t 071 5760858

e pacelli@scoleiden.nl

www.pacellischool.nl

Nieuwsbrief 2015-2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 9 oktober 2015

Algemeen:


Beste ouders/verzorgers,
De afgelopen weken hebben we met de verkeersleerkracht en hulp van ouders praktische verkeerslessen gegeven aan alle kinderen. Lopend of met de fiets, op het plein of een groter parkeerterrein iedereen heeft geoefend met veilig fietsen en lopen. Heel belangrijk vinden we met het drukke verkeer van alle dag.

We hopen dat ook u met uw kind aandacht geeft aan veilig deelnemen in het verkeer en voor de komende donkere periode een goede fietsverlichting.

Maar ook 2 oktober was een feest bij de Pacellischool! De school was gezellig in 3 oktobersfeer gebracht en er is heerlijk van de hutspot en de gehaktballen gegeten, die gloeiend heet gebracht werd.

Alle ouders die geholpen hebben; enorm bedankt!


Droevig bericht

Vandaag heeft u een brief ontvangen. De moeder van een leerling uit groep 8, Madelief Onvlee, is gisteren laat in de middag overleden.

Ineke was al lange tijd ziek en velen van de Pacellischool kenden haar. Ineke heeft moedig gestreden tegen haar slopende ziekte, maar uiteindelijk de strijd verloren.

Wij kennen Ineke als een lieve moeder die op school vaak te zien was. Maar ook actief en altijd bereid te helpen bij wat dan ook in de school. We zullen Ineke met haar opgewektheid en vrolijke noot niet vergeten.


De familie en vooral ook Madelief wensen we de komende tijd veel sterkte toe.

Ineke was ook directe familie van mijnheer Aad. We wensen hem en zijn gezin ook sterkte. Waarschijnlijk is mijnheer Aad de komende dagen niet op school zoals u zult begrijpen.


Vanaf maandag zal er in de centrale hal een boek liggen waarin u iets kunt schrijven, gewoon omdat u dat graag wil of omdat u iets aan Madelief wil schrijven.

Natuurlijk bent u ook volgende week welkom om wellicht iets anders dan normaal even koffie of thee te drinken ’s morgens of gewoon met anderen te praten over dit verlies.Pauzefruit

Vanaf 2 november krijgen de kinderen gedurende enkele maanden 3 keer per week fruit om in de

10 uur pauze te eten. Dit is een initiatief van EUfruit. De Pacellischool is ingeloot om hier helemaal gratis aan mee te doen. We zullen fruit en groenten aangeleverd krijgen om met de kinderen in de groep te eten tijdens de kleine pauze. Een gezond tussendoortje en afwisseling in gezonde pauzehapjes is belangrijk voor kinderen in de groei. We gaan hier dan ook enthousiast aan mee doen. Op welke dagen we het fruit geleverd krijgen en u dus alleen drinken mee hoeft te geven naar school, hoort of leest u zodra we dat weten. We zullen dit bij de deuren van de klassen aangeven, omdat er voor 2 november geen nieuwe Nieuwsbrief uit komt.
Bereikbaarheid ouders

De afgelopen weken hebben we regelmatig bemerkt dat ouders slecht/niet bereikbaar zijn als hun kind ziek is en we naar de nood nummers bellen. Voor de kinderen, maar ook voor school, is dat niet fijn. We willen u dan ook vragen om altijd bereikbaar te zijn tijdens schooltijden, zodat we indien uw kind u nodig heeft u of een andere opvang kunnen bereiken.

Mocht u de noodnummers en andere calamiteiten gegevens dit schooljaar nog niet hebben doorgegeven, dan zien we deze graag spoedig tegemoet.
Kinderpostzegels

Groep 6-7 heeft kinderpostzegels verkocht. Diego heeft het allermeest verkocht, goed gedaan! De invulformulieren zijn verstuurd en u zult spoedig de postzegels of kaarten per post thuis ontvangen.


Sponsorloop

De opbrengst van de sponsorloop is bijna bekend! We missen alleen nog van een aantal kinderen het opgehaalde geld. Zou u dit zo spoedig aan uw kind/met uw kind mee kunnen geven, dan kunnen we het uiteindelijk opgehaalde bedrag het bekend gaan maken! Bedankt!


Foto’s op de website

Er staan weer een hoop nieuwe foto’s op de website, hutspot eten, sponsorloop en nog veel meer. U kunt een bezoekje brengen aan de website waar tevens ook deze Nieuwsbrief en andere info op te vinden is. Als u wenst dat u kind niet op foto’s op de website staat kunt u dit doorgeven aan de leerkracht van uw kind. Dan houden wij daar rekening mee. Dit geldt niet voor Klasbord omdat dit een besloten pagina is.
OR

Na de herfstvakantie worden de brieven over de ouderbijdrage aan de kinderen meegegeven. Deze bijdrage is nodig om ook dit schooljaar weer leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren en te ondersteunen.


De bijdrage voor één kind is € 30,00. Voor twee kinderen betaalt u € 50,00 en voor drie kinderen of meer € 60,00. De bijdrage kunt u in de enveloppe stoppen die bij de brief zit en aan de desbetreffende leerkracht geven. Ook kunt u nog steeds via internetbankieren betalen. Het banknummer van de ouderraad is NL71ABNA0 578347717 t.n.v. ouderraad Pacellischool Leiden.
Mede namens de kinderen danken wij u hartelijk voor uw bijdrage voor dit schooljaar!
Samenstelling ouderraad

De ouderraad wordt gevormd door:

Shamsa Ahmad (moeder van Mahad uit groep 2 en Amran uit groep 4).

Francesca Boot (moeder van Mylo uit groep 1, Liam uit groep 3 en Nikki uit groep 6).

Sabine Burggraaf (moeder van Ruben uit groep 2 en Jochem uit groep 4).

Miriam Felix (voorzitter, moeder van Milan uit groep 1 en David uit groep 4).

Sharon de Jeu (moeder van Devon uit groep 3).

Brigitte Kamerling (moeder van Fleur uit groep 8).

Chantal Kloos (moeder van Keano uit groep 1 en Selina uit groep 3).

Christel van der Reijden (penningmeester, moeder van Anouk uit groep 3 en Mariska uit groep 6).

De juffen Marieke van Leur en Sandra Fransen zijn contactpersonen van en naar het team en wonen de vergaderingen van de ouderraad bij.
Met vriendelijke groet,

De ouderraad van de PacellischoolCombinatiefunctionaris:

Clinic

Maandag 02-11 & 09-11 gaan we handballen! Handbalvereniging Saturnus komt langs om twee weken op rij een clinic te geven op maandagochtend. Dit bericht komt nu al in de weekbrief omdat het bijna herfstvakantie is.
NSA

Maandag 28 september was de tweede NSA tennis bij TV Stevenshof. Na een goede warming-up hebben we de forehand, backhand, volley, rond het net en balbehandelingsoefeningen gedaan. Er is veel vooruitgang geboekt na vorige week.

Maandag 12 oktober hebben we de laatste NSA tennis. Denk eraan, neem een flesje water mee en zorg dat je naar de wc bent geweest, dan gaan we er weer tegenaan!
Het herfstvakantierooster van TOS.

Datum

Wat

Tijd

Waar

Maandag 19-10

Hakobal

13:00 – 14:30

Gymzaal Opaalstraat

Woensdag 21-10

Wijkactiviteit (met shoot-out basketbal op Maansteenpad)

13:00 – 14:30

15:00 – 16:00

Maansteenpad

Kweeklustpark

Donderdag 22-10

Winkel van Sinkel (trefbaltoernooi)

13:00 – 14:30

Gymzaal Opaalstraat

Maandag 26-10

Draaitennis op het Maansteenpad. Ook zal er een net zijn voor minitennis.

13:00 – 14:30

Maansteenpad

Woensdag 28-10

Wijkactiviteit (met handbal op Maansteenpad)

13:00 – 14:30

15:00 – 16:00

Maansteenpad

Kweeklustpark

Donderdag 29-10

Levend Stratego in Kweeklustpark

13:00 – 14:30

Kweeklustpark

Uitleg vakantieschema:

Hakobal:

Een combinatie van handbal en korfbal. Handbal omdat je op doel mag gooien, korfbal omdat het veld in vakken verdeeld is. Hiernaast een plaatje van hakobal.


Wijkactiviteit:

Elke woensdagmiddag is TOS op het Maansteenpad en in het Kweeklustpark om te sporten en spelletjes te doen. Op woensdagmiddag 21-10 houden we een shoot-out wedstrijdje basketbal waarbij je eerder moet scoren dan degene achter je. Op woensdag 28-10 is er de mogelijkheid om te handballen.


Winkel van Sinkel:

Dit is een trefbalspel met pionnen waarbij je punten verdient. Na elk potje kan je besluiten te sparen of wat te kopen in de ‘Winkel van Sinkel’. Als jullie wat kopen dan mag je dit in jullie vak zetten om achter te verschuilen. Wie krijgt de beste bunker?


Draaitennis:

Op maandag 19-10 draaitennis. Hierbij zit de tennisbal aan een touwtje en sta je er met meerdere kinderen omheen (zie plaatje hiernaast). Ook nemen we een net mee om minitennis te spelen.


Levend Stratego:

Er zijn twee teams die tegen elkaar strijden om de vlag te veroveren en te winnen. Iedere speler krijgt een kaartje met een waarde van 1 t/m 10. Word je getikt of jij tikt iemand, dan laat je jouw kaartje zien aan de ander, degene met de hoogste waarde wint en krijgt het kaartje van de ander. Is je kaartje afgepakt, ga je een nieuwe halen.


Robbin Hielkema, combinatiefunctionaris TOS,

0621186351, robbin.hielkema@thuisopstraat.nl


Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina:

www.facebook.com/TOSLeiden

Nieuws uit de groepen:


Groep 1-2a ‘de Kikkers’:

We zijn gestart met de Kinderboekenweek! Het liedje ‘Raar maar waar’ is een echte hit en veel kinderen kunnen hier goed op dansen. We gaan vanaf maandag ook zelf uitvindingen maken en daarvoor hebben wij dozen, flesjes, wc-rollen en andere spulletjes nodig waar we een uitvinding van kunnen maken. Helpt u mee deze te verzamelen? Bedankt! Volgende week starten we ook met het thema ‘de herfst’. We hebben een boel kastanjes, blaadjes, enz. nodig om de klas aan te kleden en misschien ook wel om iets mee te knutselen. Helpt u mee verzamelen?

Sinds kort hebben we er een juf bij, juf Demi! Juf Demi loopt stage bij ons op maandag en dinsdag. Af en toe zal ze een week komen. Welkom juf Demi!

Afgelopen week stond de letter ‘d’ centraal en hebben we veel woorden gevonden waar deze letter in zit. Ook hebben we raketten geknutseld met juf Demi en werkbladen gemaakt over het thema. Veel kinderen hebben zelf een boekje gemaakt. Ook oefent iedereen hard met het leren schrijven van zijn/haar naam. Veel kinderen kunnen dit nu. Knap hoor!

We hebben pas 2 volgers op Klasbord. Vindt u het leuk om ons te volgen, dan kunt u de app downloaden. Op de deur van de klas kunt u de code vinden van onze groep. Het zou leuk zijn als we meer volgers zouden krijgen!

Iedere dag komen er enkele kinderen te laat. Wilt u er alstublieft op letten dat u uw kind op tijd brengt? Bedankt.Juf Rosalie en juf Ingrid
Groep 1-2b ‘de Visjes’:

De Visjes hebben zich ontpopt tot echte uitvinders. Van Robot-poezen tot Minion-brillen, de uitvindingen zijn erg knap gemaakt! De Kinderboekenweek hebben wij samen met de andere kleutergroepen van start laten gaan met het lied ‘Raar maar waar’. Als cadeau kregen wij het prentenboek ‘Weggewaaid’ . Wat een leuk boek!


De letter van de week, de ‘d’, zit er al goed in. We hebben woorden bedacht met de ‘d’ er in, de letter in de lucht geschreven en we zoeken voorwerpen die beginnen met de letter ‘d’. Volgende week starten we met een nieuw thema: ‘de herfst’. Een aantal kinderen hebben kastanjes, eikels en gekleurde bladeren meegenomen voor op de herfsttafel. Heb je nog meer spullen/materiaal wat met de herfst te maken heeft? Je mag het meenemen voor in de themakast!

Vrijdag 6 november gaan wij met de klas naar het museum van Volkenkunde. Wij zoeken ouders die bereid zijn om te helpen. Informatie vindt u op de deur bij de klas. Willen jullie ook denken aan het inleveren van de rapporten? Bedankt! Wij wensen alvast iedereen een fijne herfstvakantie!Juf Iris en juf Tessa
Groep 1-2c ‘de Dolfijnen’:

In groep 1/2C hebben we er een juf bij, juf Roselie. Zij is er elke maandag en dinsdag en op deze dagen geeft zij les. Juf Deniece is natuurlijk wel in de klas.

De afgelopen twee weken hebben de Dolfijntjes weer hard gewerkt, we hebben verkeerles gehad waarbij ze bij een echt zebrapad mochten oversteken. Ook hebben we hutspot gegeten in de klas op 2 oktober, dat was erg lekker. Op 7 oktober is de kinderboeken week van start gegaan en zou het leuk zijn als er ouders komen voorlezen in de klas.

Donderdag 15 oktober gaan we na schooltijd de klas schoonmaken, er zijn al een aantal moeder benaderd, maar als u ook wilt helpen graag!

Vrijdag 16 oktober is de eerste editie van “Pacelli laat zich zien”, komt u ook kijken?

Alvast een hele fijne vakantie!Juf Deniece


Het VVE programma/De Taalklas:

Deze week hebben we de letter d geleerd en de letter i, k, h en r nog eens doorgenomen. Van deze letters hebben we een bingo gemaakt en natuurlijk hebben we hiermee ook gespeeld. Op de bingokaart van 12 plaatjes waren letters, cijfers en plaatjes te vinden. Wat was dit super leuk!


Iedereen had een keertje BINGO! We hebben het verhaal van Kiki en Pelle gelezen. Ze gingen een raadspelletje maken. Samen met 2 vriendinnen gingen ze het raadspel spelen. Kiki was verdrietig, want ze had het niet goed geraden. Uiteindelijk had Pelle haar een beetje geholpen en was het verhaal toch goed afgelopen. We hebben het verhaal daarna met elkaar uitgeblazen.
Vanaf nu beginnen we in de taalklas ook met de Kinderboekenweek. We gaan de komende week veel boeken lezen en aan elkaar verhalen vertellen. Op vrijdag 16 oktober mag iedereen zijn of haar eigen (werk)boek meenemen. Deze is namelijk al erg vol geraakt van de mooie werkjes die we gemakt hebben. We moeten ruimte maken voor het volgende thema dat na de Herfstvakantie van start zal gaan. Alvast voor iedereen een hele fijne herfstvakantie!

Juf Kim
Groep 3:

In November is de eerste verjaardag in groep 3. Graag willen we een gezonde trend zetten met gezonde traktaties. http://www.gezondtrakteren.nl/ is een handige tip voor leuke, originele en lekkere traktaties. Als we er met z’n alleen aan denken ontvangt uw kind 23 keer dit jaar een gezonde snack. Elke dag tellen we het fruit tijdens het 10-uurtje en door erover te praten proberen we de chocoladekoekjes te verminderen. Dit jaar krijgen we ook een project schoolfruit aangeboden.

Na de herfstvakantie worden de kinderen niet meer opgehaald (om 12.15 en 15.00 uur) uit de klas maar komen de juf en kinderen naar buiten naar het grote schoolplein. Daar geven wij elkaar een hand en dragen wij uw kind over aan de ouder/verzorger. U kunt na de herfstvakantie buiten wachten tot wij naar buiten komen. Na de kerstvakantie proberen we wij ook ’s morgens de zelfstandigheid te bevorderen en zo min mogelijk ouders om 8.30 uur in de klas te ontvangen. U kunt dan afscheid nemen in de gang en kunnen wij rustig de les starten. Alvast bedankt voor uw medewerking.

De tweede kern van Veilig leren lezen is afgerond, alle kinderen hebben weer woordrijen voorgelezen op tempo aan de leerkracht en daarvoor een diploma verdiend. Het aantal gelezen woorden per minuut kunt u terug lezen op het diploma.

Het is Kinderboekenweek en daar besteden wij aandacht aan. Afgelopen woensdag zijn we swingend gestart met het bijhorende liedje al zingend in de gang. We lezen voor aan elkaar, groep 5-6 leest voor aan ons, ouders/verzorgers lezen voor, we hebben nieuwe boeken in de klas en we werken aan leesbevordering binnen het thema van de Kinderboekenweek ‘Raar maar waar’. De eerste robots zijn al getekend!

Dinsdag 3 november gaan we naar museum Volkenkunde, feest bij de Indianen. We gaan hier ’s morgens naartoe lopen, we hebben geen hulp nodig omdat er twee juffen zijn. Het zou kunnen dat de kinderen iets later dan 12.00 uur terug zijn. Wellicht kunt u uw kind laten overblijven, dan verschuiven we de ochtend een beetje naar de middag.

Met rekenen tellen en doen we opdrachten tot 20. We kunnen nu vooruit, achteruit en in sprongen van 2 tellen. We oefenen dagelijks met het splitsen van getallen. Hiermee kunt u thuis ook leuke spelletjes doen. Vijf snoepjes, 2 op tafel, de rest verstoppen, hoeveel zijn er weg?

Aankomende woensdag hebben wij geen gymles in de gymzaal.

Wilt u denken aan het zsm inleveren van de rapporten en noodnummers?

Juf Annet en juf Anita
Groep 4:

Deze week is de start geweest van de Kinderboekenweek. Het thema is Raar maar waar. We hebben de kinderboekenweek feestelijk geopend door met z’n allen het openingslied te zingen in de gang. We gaan deze en volgende week zelf uitvindingen knutselen, proefjes doen etc. Woensdag hebben we zelf een wipwap gebouwd met onze linialen en hier wat experimenten mee gedaan.

Met taal hebben we geleerd wat een bijvoegelijk naamwoord en een werkwoord is. Met spelling zijn we bezig met de som en zon woorden en de schat en schrift woorden. Dit oefenen we veel op onze snappets.

Met rekenen zijn we bezig met meten met centimeters en plus- en minsommen tot 20. Het is hiervoor belangrijk dat de kinderen de sommen tot 10 goed uit hun hoofd kennen. Dit kunt u thuis ook oefenen op www.schoolbordportaal.nl of op Ambrasoft.

Vrijdagmiddag 16 oktober is de eerste editie van “Pacelli laat zich zien” . De kinderen die willen, mogen dan optreden met bijvoorbeeld een dansje of een toneelstukje. Komt u ook kijken?

Knutselspullen als doosjes en wc-rollen zijn nog altijd welkom!

Juf Marieke en juf Anita
Groep 5-6:

We hebben weer een drukke week gehad. De opening van de Kinderboekenweek! We hebben met de hele school het lied: Raar maar waar! gezongen. Wim Bos, de schrijver van het boek ‘De bende van Lijp Kot’ was vrijdag bij ons op school op bezoek. Hij heeft verteld waarom hij schrijver is, wat hij doet als schrijver en de kinderen hebben veel vragen aan hem gesteld. Wim Bos heeft de plattegrond van Amsterdam laten zien en verteld waar het boek zich afspeelt.

Tijdens de Kinderboekenweek lezen de kinderen uit groep 5/6 voor aan de kinderen in groep 3. Het is fijn om te zien dat alle kinderen zo enthousiast zijn!

Op dinsdagochtend 13 oktober gaan we met de kinderen naar de Hortus Botanicus om bloembollen te planten. Dit in het kader van het 425-jarig bestaan van de Hortus Botanicus volgend jaar. Er wordt tijdens het planten van de bollen een persbericht naar de kranten gestuurd en komen er foto’s op sociale media. Mocht u niet willen dat uw kind op de foto komt, wilt u dit dan doorgeven aan juf Sandra?

Groep 5 is deze week gestart met de tafel van 8. We hebben ontdekt dat als je weet wat 5 x 8 =, dat je dan ook 4 x 8= en 6 x 8= weet. Maar ook dat als je 2 x 8 = weet, dat je dan ook het dubbele: 4 x 8 = weet. De kinderen hebben in de les geoefend met de tafelflitskaartjes. Thuis kun je ook oefenen, we hebben de tips waar je dat kunt doen in de klas besproken, succes met oefenen!

Groep 6 is grotere sommen aan het maken waarbij ze handig moeten optellen (145 + 72 + 55 + 28 =), dat gaat al heel goed!

De kinderen hebben een blad met de woorden van de taallessen en de hulpkaarten van spelling, met het ei-web en het au-web, mee naar huis gekregen. Als je hier iedere dag even goed naar kijkt en eventueel oefent, maak je straks de toetsen prima, succes! Natuurlijk staan op Bloon alle woorden van deze week om thuis te oefenen.

Denkt u nog aan de noodnummers? Onze lijst is bijna compleet.

We hebben nog niet van alle ouders het formulier terug ontvangen waarop u kunt invullen of en wanneer u ons kunt komen helpen of begeleiden bij een uitstapje. Groep 5/6 kan niet zonder de hulp van ouders bij activiteiten! Graag horen wij van u.

Volgende week vrijdag is juf Leanda voor het laatst bij ons in de groep want na de herfstvakantie komt juf Tessa weer terug van haar zwangerschapsverlof. Juf Leanda, wij willen je bedanken voor de fijne tijd in de groep en we wensen je veel succes op de andere school waar je werkt!

Huiswerk: De kinderen krijgen volgende week vrijdag een huiswerkboekje mee om in de herfstvakantie nog wat te oefenen. Graag op maandag 2 november weer gemaakt inleveren.

Juf Sandra, juf Tessa en juf Leanda
Groep 6-7:

Er is hard gewerkt de afgelopen week, we hebben de eerste toetsen gemaakt, deze vielen nog niet altijd mee voor iedereen.

Huiswerk: Groep 7 heeft uitleg gekregen over huiswerk dat via It’s Learning gaat, ze kunnen inloggen met een eigen code en moeten elke week werkwoordspelling maken. Dit moet op donderdag klaar zijn en is naast het rekenhuiswerk dat ook elke week af moet.

Groep 6 heeft één keer per week huiswerk.

Ook krijgen de kinderen een boekje mee naar huis om in de herfstvakantie te oefenen, dit boekje moet na de vakantie weer ingeleverd worden!

Volgende week vrijdag is er Pacelli laat zich zien, de kinderen van groep 1/2a, 1/2c, groep 4 en groep 6/7 mogen hun kunsten laten zien. Bijvoorbeeld een dansje, liedje, toneelstukje, goochelen etc.

Volgende week gaan ook de eerste indruk rapporten mee, na de vakantie zullen we voortgangsgesprekken zijn.

Wij wensen jullie alvast een fijne vakantie toe!Juf Wietske en juf Anita

Groep 8:

Er wordt weer hard gewerkt in groep 8.

Vorige week hebben we fietskunsten geoefend en zijn we naar het minikoraal geweest. Heel veel dank aan de ouders die daarbij geholpen hebben. Heeft u de foto’s op Itslearning en de website gezien. Van Itslearning zijn ze eenvoudig te downloaden.

Naast het gewone werk zijn er de creatieve keuzegroepen en deze weken besteden we natuurlijk ook aandacht aan de kinderboekenweek. Zo gaan we o.a. voorlezen aan de kleuters, we krijgen een kinderboekenschrijver op bezoek en we gaan een knutsel maken die kan bewegen.

We hebben 2 mooie boeken cadeau gekregen voor de klas.

A.s. maandag gaan de kinderen, als het droog is, in de tuin werken. Het is handig als ze dan laarzen bij zich hebben en niet hun mooiste kleren aan.

Op 14 okt. Komt Vivian van Zangexpress ons het lied voor de lichtjesparade aanleren.

Op 17 oktober start de herfstvakantie. We willen iedereen een fijne vakantie wensen.

Alvast een paar belangrijke dat voor na de vakantie:

5 nov. Lichtjesparade

10 nov. ouderavond over het traject naar het voortgezet onderwijs.

Huiswerk:

Topo van Afrika leren, na de vakantie is daar de toets van.

Elke week geldt:

Rekenhuiswerk maken en uiterlijk dinsdag inleveren.

Werkwoordspelling maken op itslearning.

Stukje van de Engelse game.

Voor kinderen die nog moeite hebben met spelling: oefenen met Bloon.

Juf Connie en juf JoyceAgenda

5 november

Lichtjesparade.

6 november

Verschijnt de volgende Nieuwsbrief

13 okt.

1e indruk mee naar huis

19 okt. t/m 1 nov.

Herfstvakantie, de kinderen zijn vrij

9 nov.

MR vergadering

10 nov.

Nationaal schoolontbijt (kinderen ontbijten in de groep op school)frame2

Deze is op zondag 25 oktober a.s.

in de Maria Middelareskerk om 9.30 uur.

Er is een Eucharistieviering

en het kinderkoor “De Vlammetjes” zingt.

Kom je ook?

Dat zouden we fijn vinden.

Na afloop van de viering is er

limonade en iets lekkers

en voor je ouders een kopje koffie of thee.


Graag tot Ziens!


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina