Aankondiging Belactie ‘Meespelen met VriendenLoterij t b. V. Zv de Vennen’Dovnload 7.4 Kb.
Datum23.08.2016
Grootte7.4 Kb.
Aankondiging Belactie
Meespelen met VriendenLoterij t.b.v. ZV De Vennen’

Dongen, 1 juni 2016


Best Vennenlid,
De financiele positie van onze vereniging is verre van florissant te noemen. Zelfs het voortbestaan hangt inmiddels aan een zijden draad. Er moet wat gebeuren.
Wil jij daarom op een leuke en voor jou ook aantrekkelijke manier laten zien dat je een “Vennen-Hart” hebt? Dan is dit je kans om dat te laten zien!
Wat?

ZV de Vennen organiseert samen met de VriendenLoterij een speciale belactie met als doel om geld op te halen voor onze vereniging, teneinde te voorkomen dat we binnenkort niet meer onze lievelingssport kunnen beoefenen.


Hoe?

Een aantal van onze leden hebben we bereid gevonden om in de maand juni een avond vrij te houden om jou te gaan bellen met het verzoek om vriend te worden van ZV De Vennen door mee te gaan spelen in de VriendenLoterij.. De helft van de inleg gaat namelijk direct naar onze clubkas!!!


Wat kost deelname?

Van ieder verkocht lot gaat dus de helft van de inleg direct naar ons, iedere maand opnieuw. Een lot kost EUR 13,25 (incl. Jackpotbonus) per trekking. Per jaar zijn er 14 trekkingen. Door een jaar lang met 1 lot mee te spelen zorg je er dus voor dat onze clubkas met EUR 92,25 wordt gevuld. Als we er tijdens deze belavond in slagen om 50 loten te verkopen, zou dat ons op jaarbasis een bedrag van zo’n EUR 4.500,-- op kunnen leveren. Om mee te kunnen spelen is het belangrijk dat je een mobiel telefoonnummer hebt. Dat is nl. het lotnummer bij de VriendenLoterij.


What’s in it for me?

Door je deelname steun je niet alleen de vereniging. Je wordt er ook beter van. Bij de VriendenLoterij maak je elke maand kans op tienduizenden prijzen, zoals reischeques, auto’s en geldprijzen oplopend tot EUR 100.000,--.


We zullen spoedig d.m.v. een e-mail en vermelding op onze website laten weten op welke avond je gebeld kan worden.

Ben je al deelnemer aan de VriendenLoterij maar wil je ervoor zorgen dat deze deelname ten goede komt aan ZV de Vennen dan is dat snel en gemakkelijk te regelen terwijl je gebeld wordt. We zouden het op prijs stellen als je dit voornemen al vooraf aan ons doorgeeft, zodat je zeker gebeld zal worden.


Wij hopen op een daverend succes!!!
Met vriendelijke groet,
Namens de PR-commissie,

Harm Dankers06 51 05 49 12

pr@zvdevennen.nl
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina