Altijd al een echte piraat willen zijn? Dan is dit een feest voor jou!Dovnload 15.37 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte15.37 Kb.
PIRATENFEEST
Altijd al een echte piraat willen zijn? Dan is dit een feest voor jou!

Piraten-Kapitein Haaietand komt bij jou op bezoek en leert alle dappere zeeschuimertjes hoe je moet enteren, overleven en nog veel meer. Volgens de Kapitein was er een schat aan boord. Waar is die gebleven? Als echte Piraten, gaan we op zoek naar de schat. Er volgt een spannende tocht, maar we geven niet op...!

Dit feest kan ook worden gegeven door Aad Piraat, de stoerste Piraat van de Zeven Zeeën. Hij begeleidt jullie allemaal in een doldwaas avontuur over onbewoonde eilanden, waarbij hij goochelt, een zwaardgevecht aangaat en ...... dat blijft nog even geheim!
Piraten feest (+show)
Aad Piraat, Kaper Kapitein der zeven zeeën leidt de kleine piratenkandidaten op tot heuse zeeschuimers. Piratenlessen, goocheltrucs, ballonfiguren, het grote piratendobbelspel en een speurtocht naar de schatkist. De kinderen moeten verkleed komen als piraten

Zo kan een piratenfeestje bijvoorbeeld bestaan uit:


'Maak je eigen piratenmuts' en/of '-vlag' (constructief)
'Piratentriviant' en/of 'Het piratenverhaal' (cognitief)
'Piratenrace op 1 been' en/of 'Oefen de piratenoverwinningsdans' (motorisch)
'Kook een piratenkostje' (creatief)
'Zoek de verborgen piratenschat' of 'De grote piratenspeurtocht' (sociaal)


This page makes me smile when I look at it....it actually was first put up on the web so that my husband, who was away on business and had his lap-top, could see my progress on making invitations for our to-turn-4yo son's birthday party that he was gonna have to miss. We used paper that looked like an old parchment scroll, printing the various images around the edges and the treasure in the middle...rolled 'em up like maps and tied 'em with raffia. They came out really cute and were fun because they were different from the usual folded card style

PIRATENSHOW (2 uur top-kinder-vermaak)


Een heuse spelshow bij U thuis! Aad Piraat, kaperkapitein der zeven zeeën leidt Uw jarige job en al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes op tot echte zeeschuimers.

Piratenwedstrijden, -spellen, -oefeningen en het grote


zwaardgevecht. Voor de winnaars zijn er prijsjes. En wat helemaal
spannend is... piraten hebben ook toverkracht en ze kunnen
ballonfiguren maken.

Ieder kind wordt geschminkt en VERKLEED als echte piraat en iedere piraat krijgt een ballonfiguur en piratendiploma.Feest met verkleedspullen, prijsjes, spellen, zoektocht met schatkist en piratendiploma.

PRIJS: NLG 500,- incl. vervoer (gevonden op http://peeks.net/mrpeek/index2.html)

Piratenshow  


    De Piratenshow tovert alle kinderen om tot echte piraten.
De pappa's en mamma's die willen, worden matroos.
De piraatjes krijgen de bijzondere opdracht om een schat te verzamelen.
Met een zelfgemaakte boot ontdekken ze een spannend eiland...
Hoofdpiraat Vuur zingt echte zeemansliederen en elk piraatje leert het officiële piratenlied...
http://www.vuur.nl/kindershow.htm Stoere Piraat viert zijn verjaardag

Je verjaardag vieren als piraat, samen met je vriendjes en vriendinnetje. Een feest voor stoere jongens en meiden. Op een afgesproken plaats, in een park bijvoorbeeld, zullen wij als piraten op zoek gaan naar de schat. Alleen echte piraten mogen en kunnen mee doen aan deze ‘speurtocht’ Daarom gaan we ons verkleden als piraten. In echte stoere piratenpakken gewapend met verrekijkers, wapens, vlaggen en meer gaan wij op zoek.

De jarige is de kapitein.  Het gebeurd niet zo vaak dat de kapitein jarig is, daarom is het dan ook echt feest bij de piratenbende. Elke piraat heeft een cadeautje voor de jarige meegebracht, er wordt gezongen, gedronken en gegeten. Om de cadeautjes te kunnen betalen moet er een schat veroverd worden. 

Daarna ga we verschillende opdrachten / spelletjes doen om een echte goede piraat te worden. Tot slot gaan we op zoek naar de schat. Op zoek met verrekijkers, vlaggen, hangmat, touwen en nog veel meer. Aan alles is gedacht! 

Bij dit feest zijn  piratenpakken en een kapiteinspak beschikbaar. Er zijn verder een kapiteinssteken, schatkisten, dukaten, touw-trek-touw, wapens, enz. Maar ook metalen scheppen om naar de schat te graven ontbreken niet.

http://members.tripod.com/~festivities/kidsparty3.html

.


http://www.tor.nl/feestvarken/prod02.htm

Piratenfeest (4-7 jaar)


Het Piratenfeest heeft als leidraad het prentenboek 'Woeste Willem' van Ingrid en Dieter Schubert. Het is de bedoeling dat steeds een stukje voorgelezen wordt uit het boek. Tijdens het verhaal moeten dan opdrachten uitgevoerd worden. Bij dit feest beginnen de kinderen met het eten van de taart. Daarna verkleden ze zich als heuse piraten en doen allerlei spelletjes, van een touwtrekwestrijd ('enteren') tot een estafette met schatten. Ook maken ze een echte piratensteek die na afloop mee naar huis mag.De kist bevat o.a.: taart, het prentenboek 'Woeste Willem', verkleedkleren (kielen, ooglapjes en hoofddoeken), touwtrek- en zakloopattributen, piratensteekspullen, snoep etc.

Voor onze zoon van 9 hebben we een piratenfeest georganiseerd. De kinderen werden tijdens een heerlijke speurtocht in het bos getracteerd op diverse opdrachten die beloond werden met lekkere dingen of zij kregen een stukje piratenkleding: een ooglapje, een muts, een riem, een geschminkte stoppelbaard, een plastic zwaard (meteen een aandenken), en een schatkaart met daarop in geheimschrift waar de schat te vinden was. De schat lag overigens gewoon bij ons in de tuin, en was een echte piratenvlag (zelf gemaakt met stofverfstiften).

Nadat we de vlag plechtig gehesen hadden, kwam er een traktatie. Er werden nog wat spelletjes gedaan (allemaal in het thema) en de frietjes worden zelfs door piraten gegeten. Met wat Kapitein Iglo vissticks erbij is het helemaal in stijl. Toen de piraten moe terugkwamen zetten we een leuke piratenfilm op en gaven we de kids nog lekker wat te drinken. Na de film was het feest afgelopen."

 Karin: "Voor zevende verjaardag van mijn dochter heb ik eens een prinsessenkoffer gehuurd en voor de zesde verjaardag van mijn zoon een piratenkoffer. Voor alle gasten zitten in deze koffers verkleedkleren! Nadat de kinderen verkleed en geschminkt waren, hebben we foto's van de gemaakt. Vervolgens mochten ze zelf fotolijsten verven (bij de Ikea 3 lijsten voor 4,95). Dit was beide keren een groot succes!"
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina