Amsterdam, datum Geachte heer/mevrouwDovnload 11.25 Kb.
Datum16.08.2016
Grootte11.25 Kb.
FOUNDATION

Naam


Adres

Woonplaats


Amsterdam, datum


Geachte heer/mevrouw,


Lellebel Canal Parade / Euro Pride 2016
In 1997 opent Desirée dello Stiletto Café LELLEBEL aan de Utrechtsestraat 4, nabij het Rembrandtplein. In Café Lellebel is Desirée beter bekend als Tante Dees. Zij runt deze bar nu al bijna 20 jaar. Desirée, Hans Wijtenburg, heeft bij het 10-jarig bestaan Lellebel een lintje van de Koningin ontvangen, ridder in de orde van Oranje-Nassau, voor al haar werk in de T & T en LGBTI-wereld. Café Lellebel is uitgegroeid tot een begrip in het Amsterdamse, in Nederland en zelfs wereldwijd. Café Lellebel verzorgt op een laag drempelige wijze een belangrijke rol om diversiteit in geaardheid zichtbaar te maken, om mensen met een alternatieve leefstijl een veilige ontmoetingsplaats te bieden. Vele nu bekende Drag Queens, zowel van toen als nu, zijn in de Lellebel geboren en uitgegroeid tot ware sterren, om een paar te noemen: Queen diva Lellebel “Miss Sugi LaRi”, Esther van Cartier, Miss Laura Lee, Dutch Tina Turner, Corrie Broccoli, Tutti, Felicia Six, Renata, Lucky Laces, Dolly Bellefleur, Miss Desmond, Vera Springveer, Mayday, Poison Ivy, Coco Coquette en Charité La Bustiér. U kunt de Drag Queens wekelijks bewonderen tijdens live optredens “on stage” in café Lellebel in de Utrechtsestraat 4 in Amsterdam.
De Lellebel is dit jaar opnieuw verkozen om op 6 augustus 2016 met een eigen boot mee varen in de Canal Parade 2016. Als thema is gekozen voor “Marie Antoinette”. De deelnemers op de boot van de Lellebel zullen geheel gekleed gaan als koningin Marie Antoinette, met haar heerlijk overdreven hoge kapsels en met de hartstocht voor sieraden met diamanten.
Veel vrijwilligers maken dit opnieuw mogelijk, zij decoreren, maken kostuums en pruiken en organiseren alle andere faciliteiten die noodzakelijk zijn om de boot te laten varen. En dat met enorm veel enthousiasme.

Desondanks zijn de kosten voor het project “Lellebel vaart 2016” het niet gering. Een deel van de kosten worden gedekt door degenen die meevaren. Maar ongeveer € 20.000 kan alleen gedekt worden door sponsors.
Vanuit het verleden zijn er een aantal sponsors die ook dit jaar weer hebben toegezegd een bedrag over te maken. U vragen wij nu vriendelijk om te overwegen om ons project, en daarmee een belangrijk deel van de LGBTI-community, de zo zichtbare maar ook kwetsbare Drag Queens, travestieten en transgenders, ook te ondersteunen door middel van een bijdrage waardoor u ons project mede mogelijk maakt.
Alle vormen van sponsering zijn welkom voor “Lellebel vaart”. In ruil voor uw sponsoring kunnen wij zorgen voor bijvoorbeeld positieve berichtgeving over uw sponsering, een goede pers, naamsvermelding op uitingen of een gezellige bijeenkomst in ons café Lellebel. Graag overleggen wij uw eventuele specifieke wensen voor promotie.
Uiteraard is het spontaan overmaken van een bedrag ook mogelijk, waarvoor letterlijk honderden gasten van Café Lellebel u dankbaar zullen zijn. Onze bankrekening ten name van Stichting Lellebel is (IBAN) NL63 INGB 0006 1660 49
Voor nadere informatie of te overleggen over de sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Hans Wijtenburg of Vivonne Lala van de Stichting Lellebel.
We hopen op uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,


Hans Wijtenburg

(06 27 41 39 20)

Utrechtsestraat 4 H / 1017 VN Amsterdam / +31 (0)20 – 7751459

website: www.lellebel.nl / email: lellebel@lellebel.nl
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina