Aswh/Asro FamiliedagDovnload 5.38 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte5.38 Kb.

Programma ASWH/Asro Familiedag bekend!!

Zoals elk jaar wordt het voetbalseizoen bij ASWH afgesloten met de inmiddels traditionele ASWH/Asro Familiedag. De activiteitencommissie (aangevuld met een aantal extra ASWH- leden) zal op vrijdag 6 en zaterdag 7 juni dit evenement weer organiseren. Onderstaand treft u het programma aan, waarbij een voorbehoud wordt gemaakt met betrekking tot het weer. Helaas werden wij tijdens de voorbereiding geconfronteerd met het feit dat slechts 2 velden (kunstgrasveld en veld 3) beschikbaar zijn.Programma :

Vrijdag 6 juni
16.00 uur Ontvangst D, E, F, mini teams, opzetten tenten op veld 4 tegen kunstgrasveld aan.
16.30 uur Inschrijven D,E,F, mini teams ASWH/Asro mixtoernooi
17.30 uur Start jeugd mixtoernooi
18.00 uur Aanvang eten patat met frikandel / kroket deels aangeboden door Farm Frites
19.30 uur Einde ‘diner’

Naast de wedstrijden kan vertier gezocht worden in een aantal pannakooien en al dan niet opblaasbare velden / boadings, alsmede een springkussen.

Zodra de wedstrijden zijn afgelopen, gaan de teams onder leiding van minimaal 1 volwassene een spannende speurtocht volgen, dus vergeet je zaklantaarn en een pen niet.

Na terugkomst tandenpoetsen, pyama aan en lekker rustig…… gaan slapen.

Alle leiders van de teams zullen worden gebeld of zijn inmiddels gebeld om te inventariseren hoeveel kinderen er komen (+ slapen), alsmede heeft men een tent of niet? Uiterlijk 31 mei dient u zich aangemeld te hebben op emailadres :
activiteitencommissie@aswh.nl

Ook kunt u zich op dit adres opgeven als u de nacht samen met leden van de activiteitencommissie als ‘oppas’ wilt doorbrengen. Minimaal 1 shoarma maaltijd zal door Niels geregeld worden.Zaterdag 7 juni
07.00 uur Ontbijt op bed
07.30 uur Start afbraak tentenkamp
08.00 – 10.00 uur Vervolg mixwedstrijden D, E, F en mini’s
10.00 uur Ontvangst C en B teams die hun kunsten kunnen laten zien in de pannakooien en de al dan niet opblaasbare velden/boardings.
12.00 uur Ontvangst senioren/35+, A teams (zie bericht eerder op de ASWH-site) voor het ASWH klutstoernooi
17.00 uur Einde klutstoernooi
17.30 uur Start chinees buffet, zowel op vrijdag als op zaterdag zijn bij de organisatie bonnen a E 5,00 te koop voor deelname aan dit heerlijke buffet
19.00 uur Kampioenenparade (opstellen teams in de aangegeven kleedkamers) onder leiding van Wolter Admiraal.
Na afloop van de kampioenenparade start feestavond waarop door de supportersvereniging de speler en het team van het jaar bekend worden gemaakt.

Yvonne, Esther, Niels, John M., John v/d W., Hans A. en Hans v. H. en de heren John v.d. W. en Wolter wensen u nu reeds een gezellig ASWH/Asro Familieweekend !!


(en nu maar hopen op mooi weer!)
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina