Az nikolaas biedt, dankzij meer dan 2300 medewerkers en 200 artsen, op een gedreven en deskundige wijze specialistische gezondheidszorg en dringende medische hulpverlening aan gehospitaliseerde en ambulante patiëntenDovnload 9.33 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte9.33 Kb.


AZ Nikolaas biedt, dankzij meer dan 2300 medewerkers en 200 artsen, op een gedreven en deskundige wijze specialistische gezondheidszorg en dringende medische hulpverlening aan gehospitaliseerde en ambulante patiënten. Naast de centrale vestiging in Sint-Niklaas zijn er ook campussen in Temse, Hamme, Beveren en Sint-Gillis-Waas.
Momenteel wil het AZ Nikolaas het verpleegkundig departement versterken met een (M/V):

Verpleegkundige

geriatrisch supportteamDienst :

 • Je geeft advies in verband met de principes van goede geriatrische zorg aan patiënten met geriatrische problematiek die gehospitaliseerd zijn op niet-geriatrische diensten, in nauwe samenwerking met de betrokken interdisciplinaire teams.

 • Je staat in voor een verkennend geriatrisch assessment met verwijzing naar andere disciplines bij nood aan meer diepgaand onderzoek.

 • Je staat in voor een uitgebreid verpleegkundig assessment, adviesverlenging en ondersteuning op de verschillende verpleegafdelingen.

 • Je neemt deel aan de interdisciplinaire teambespreking van patiënten waarbij je betrokken bent.

 • Je geeft vorming aan de referentieverpleegkundigen geriatrische zorg.

 • Je werkt mee aan de opmaak van geriatrische procedures.

 • Je werkt mee aan de uitbouw van de “geriatrische zorgcultuur” en garandeert op die manier mee de continuïteit van zorg voor de patiënt met geriatrische zorgproblematiek.


Functievoorwaarden:

 • Je bent graduaat1 of bachelor2 in de verpleegkunde. Ervaring in de discipline geriatrie is noodzakelijk. Indien je beschikt over de beroepstitel geriatrie is dat een pluspunt.

 • Je hebt een klinische visie en deskundigheid m.b.t. geriatrische problematiek en hebt een fundamentele interesse in en respectvolle benadering van oudere personen.

 • Je beschikt over coachende capaciteiten.


Contract: Contract van onbepaalde duur. Relevante anciënniteit wordt overgenomen en je mag rekenen op extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding.

Jobtime:

 • Te bespreken: zowel voltijds als deeltijds is mogelijk.

Voor bijkomende informatie kan je terecht bij mevr. van de Vijver, clustermanager(03 760 21 56).
Interesse? Solliciteer dan vandaag nog online via onze jobsite die je kan vinden op www.aznikolaas.be. Voor meer informatie omtrent de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Nancy Gruwez, deskundige Personeel & Organisatie, op 03 760 26 19.


1 Graduaat = vroegere A2, gebrevetteerd of gediplomeerd

2 Bachelor = vroegere A1 of graduaat

: mediastorage -> FSDocument
FSDocument -> Nationale en internationale artiesten Zie kleurenfolder Lokale artiesten
FSDocument -> Telefoon 015/71. 02. 53
FSDocument -> Het geslacht Borgia II – Homo Fatale – Een inkijk in het pauselijk casino
FSDocument -> Lesmateriaal bij voorstelling ‘Egel en Trollebol ‘ door Max Verstappen
FSDocument -> Verantwoording van de voorbereiding en de verwerking van deze voorstelling in de klas
FSDocument -> Kartonnen dozen lesmap Theater aan de Stroom Blancefloerlaan 181 2050 Antwerpen (Linkeroever) Mail
FSDocument -> Cultuurcentrum lommel huur- en tariefreglement
FSDocument -> Toon Fret & Veronika Iltchenko Orient Express Rien n’est impossible Het Raadhuis Vrijdag 7 november 2014 Programma
FSDocument -> Vermoorde onschuld La jaula de oro van Diego Quemada-Díez cameraman Diego Quemada-Díez, die als camera-assistent en -operator op de set stond bij grote jongens als Ken Loach
FSDocument -> Leeghoofd 24/09/2013
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina