Biografische informatie over de auteurDovnload 8.09 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte8.09 Kb.

Kerncompetenties: ondernemend, innovatief-ontdekkend, conceptueel denkvermogen, helicopterview, visie, drive, resultaatgericht, to the point, pragmatisch, betrouwbaar, overtuigingskracht, initiatief, loyaal, oordelingsvermogen, doorzettingsvermogen, planmatig werkend
Biografische informatie over de auteur  • Werkervaring

Drs. Jan D. den Breejen CM, CT (1963) werkt vanaf 1992 als programmanager en business development manager bij ISBW Opleidingen, onderdeel van de Schouten & Nelissen Groep te Zaltbommel. Hier heeft hij leiding geven aan de product-marktcombinaties Milieuopleidingen, Management voor Non Profit en Overheid, Personal Job Coaching, Hoger Management, Management Assistente, Inkoop, Logistiek Management, Kwaliteitszorg, Project Management en Facilitair Management, Financieel-Economische Management. Daarnaast is directeur van Personae, een adviesbureau voor performancegericht leren en veranderen. Voor het internationale trainingsorganisatie BlessingWhite is hij certified facilitator voor de trainingsprogramma’s Managing Personal Growth/MPG® – The Success Connection en Helping Others Succeed/HOS®. Zijn boek Rendement van Leren en Veranderen. Een resultaatgerichte aanpak in een ExcelLerende Organisatie (2004) is voortgekomen uit zijn jarenlange praktijkervaring met het ontwikkelen van opleidingsproducten en innovatieve leermethoden, het meten van de resultaten van opleidingen en het ontwikkelen van leertrajecten voor organisaties en individuen. De Personal Performance Methode die hij vanaf 1995 heeft ontwikkeld voor ISBW is de basis van dit boek. In 2009 verscheen van zijn hand De High Performance Organisatie: een integrale aanpak. Daarnaast heeft hij diverse artikelen over leren, ontwikkelen en veranderen gepubliceerd in management- en vakbladen. Regelmatig verzorgt hij workshops op het gebied van organisatieontwikkeling en persoonlijke groei.

In de periode 1998 -2002 was hij docent psychodiagnostiek bij de Stichting Psycho-Sociale Opleidingen (SSPO) te Utrecht, voor de opleiding Creatief Loopbaan Management. Van 1998 – 2003 oprichter en directeur van de European Division van de International Board for Certified Trainers (IBCT). In samenwerking met het Institute for Certified Professional Managers (ICPM) van de James Madison University (USA) bevordert hij het komen tot internationale normen voor management competenties. Van 1989 -1992 was hij studierichtingsleider van de bedrijfskundige opleiding Computer Integrated Manufacturing aan de Polytechnische Faculteit van de Hogeschool Rotterdam.  • Opleiding

Jan studeerde in 1987 af in de Eigentijdse Geschiedenis, specialisatie Internationale Betrekkingen, bij prof. dr. Maarten van Rossem aan de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Utrecht. Vervolgens studeerde hij bedrijfseconomie met als specialisatie pedagogie en didactiek aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, waar hij in 1991 afstudeerde. In 1993 nam hij deel aan de Leergang Strategisch Opleidingsmanagement bij De Baak. In 1994-7 vulde werd zijn bedrijfskundige kennis uitgebreid door twee internationale opleidingen; het APICS examens in logistiek en het ASQ examen voor kwaliteitskunde. In 1998 deed hij het internationale examen voor Certified Professional Manager van de ICPM. In 2000 is hij door 4TP/CITO als testprofessional voor development (advies voor persoonlijke ontwikkeling) gecertificeerd . Daarna volgde hij aan de Katholieke Universiteit Nijmegen de Post - Doctorale Opleiding Psychodiagnostiek onder leiding van prof.dr. Jan J.L. Derksen, die hij in 2001 afrondde. In 1998 is hij door Blessing/White (Princeton USA) gecertificeerd voor het trainingsprogramma Managing Personal Growth. Door de International Board for Certified Trainers (IBCT) is hij in 1999 erkend en geregistreerd als Certified Trainer (CT). In januari 2004 is hij door de Rijksuniversiteit Leiden namens het World Health Organisation (WHO) Training and Reference Center geaccrediteerd als gecertificeerd interviewer voor het International Personality Disorders Examination (IPDE).

        • Vrije tijd

I
Meer info: http://www.linkedin.com/in/jandenbreejen
n zijn vrije tijd doet hij aan lange afstandwandelingen in Europa, varen, vissen en het kweken van groenten, noten en fruit op zijn landerij aan de Giessen in Hardinxveld (ZH). Hij is voorzitter van het Rotterdams Leesgenootschap wat zich bezighoudt met het lezen en bespreken van de klassieke westerse literatuur. Tevens is hij lid van The Dickens Fellowship in Haarlem.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina