Cito eindtoetsDovnload 20.19 Kb.
Datum26.08.2016
Grootte20.19 Kb.

Kindcentrum Mozaïek Nieuwveld 61 5702 HW Helmond Tel: 0492-525177 Website: www.kc-mozaiek.nl nr.33 / 26-05-16


CITO EINDTOETS

De kinderen van groep 8 hebben de cito goed gemaakt. Dat betekent dat iedere persoonlijke uitslag goed aansluit bij de eerder bepaalde keuze voor een vervolgschool. Ook betekent het dat we als school een mooie voldoende hebben gehaald. We zijn er trots op dat één van de leerlingen de maximale score van 550 heeft gehaald!
VERJAARDAGFEESTJE VAN DE ONDERBOUW

Op maandag  23 mei hebben wij een hele leuke dag gehad. De juffen van groep 1 en 2 vierden hun verjaardag en alle kinderen mochten

verkleed als piraat naar school toe komen.

Eerst hebben we goed voor de juffen gezongen en daarna mochten we allerlei leuke spelletjes in de klas doen. Jammer dat het regende,

we konden dus niet buitenspelen, maar in de gymzalen was het ook fijn. Lekkere boterhammen gegeten en daarna gezellig naar een film van Peter Pan gekeken met popcorn natuurlijk.

Daarna mochten we in groepjes samen met

juffrouw Eline naar een echte schat gaan

zoeken. Uiteindelijk vond iedereen een lekker schatkistje met snoepjes en dronken we een lekker glaasje ranja. Dat was smullen.

Het was een fijne dag.

Groetjes van groep 1 en 2
SCHOOLBATTLE

Gisteren zijn we met groep 6, groep 7 en groep 8 naar de schoolbattle geweest. We hebben van alles gedaan zoals: Dans Dé Dé, handbal, Green-screen, Judo Jibb, Kookworkshop en nog veel meer. Er waren meer dan 2000 kinderen aanwezig . We hebben veel lol gehad en vooral plezier. We hebben per groep ook een battle gedaan. We hebben jammer genoeg niet gewonnen. Maar we hebben toch een kleine beker gekregen omdat we goed mee gedaan hadden. Dat is al knap. Maar wat belangrijk is, is dat we veel plezier hebben gehad. Als we er een punt voor mochten geven was het een 10!


Stefanie, groep 6NIEUWE LEERLINGEN

Deze week zijn twee nieuwe leerlingen op school begonnen voor de afdeling eerste opvang nieuwkomers: Hamza Abu Kouten

gr. 1NT2B en Jyoel Andemeskel gr. 4NT2.

Wij heten hen van harte welkom en wensen

ze een fijne tijd op onze school.

HIEP HIEP HOERA

De jarigen van deze week zijn:

Antoni gr. 1NT2B, Ibtihal gr.2, Dalisha gr.5,

Melisa gr.6, Yesmin gr.6 en Ebony gr.8.
HARTELIJK
GEFELICITEERD!!!

TAFELDIPLOMA’S IN 4NT2

De kinderen van 4NT2 hebben de afgelopen weken veel geoefend met de tafeltjes.

Ze moesten vooral oefenen om alle antwoorden snel te weten. Ze hebben ook toetsen gemaakt om ze zien of ze de keersommen snel genoeg kunnen maken. Bijna alle leerlingen hebben nu hun tafeldiploma gehaald. Vrijdag 20 mei was de uitreiking van de tafeldiploma's.

Gefeliciteerd Karolina, Katarzyna, Miriyam, Mayas, Bartosz, Lugain, Magda, Margarida,

Kaja, Heba, Mohamed en Aram!


HERINNERING OUDERBIJDRAGE

Een herinnering aan de ouders die nog geen ouderbijdrage hebben betaald. U kunt het

bedrag contant in een envelop op school

inleveren of u kunt het bedrag per bank

overmaken. NL31 RABO 0171 0813 07

onder vermelding van de naam van uw kind.

De ouderbijdrage is € 17,50 per kind en niet per gezin.

Alvast bedankt namens de oudervereniging.

KINDERKUNST ROUTE IN DE WIJKHallo leuke kinderen van Mozaïek,

Er heeft al een keer een stukje in de Mozaïekstukjes gestaan over de kinderkunst route die opgezet gaat worden in onze wijk. Aanstaande zondag staat de werkgroep met een kraampje op de wijkmanifestatie van Helmond Noord om informatie te geven over dit initiatief.

Natuurlijk zou het superleuk zijn als er dan ook al kinderkunst te zien is. Heb jij een tekening, kleiwerk, gedicht, verhaal of ander kunstwerk wat je graag die dag tentoon wilt stellen dan kun je dit afgeven bij 

Kyra Noten Tamboerijnstraat 17. 

Vrijdag na 15.00 en zaterdag de hele dag is er iemand aanwezig om je kunstwerk aan te

nemen. Een plat kunstwerk mag gewoon door de brievenbus worden geduwd. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en de naam van school aan je kunstwerk vast te maken. 

Op vrijdagmiddag 27 mei kun je het ook om 14.15 afgeven bij de topklas. Een week later neem ik het dan weer mee naar school waar het ook om 14.15 weer bij de topklas opgehaald kan worden. Ik ben heel benieuwd naar jullie kunstwerken! Groetjes, Kyra

NIEUWS VAN DE PSZ. MOZAÏEK

Geachte ouders / verzorgers,

Zoals u in een eerder schrijven heeft kunnen lezen, gaan we de hele maand juni extra aandacht besten aan het drinken van water. Graag willen wij u uitnodigen voor de aftrap van het drinkwater project wat plaats vindt op:

Datum: vrijdag 3 juni 2016

Tijd: 10:30 tot 11:30 uur

Locatie: BSO Beestenbende

Binderen 4, Helmond

Ook als uw kind niet geplaatst is op deze dag bent u van harte welkom om samen hierbij aanwezig te zijn. U kunt om 10:00 uur verzamelen op de locatie waar uw kind normaal gesproken naar toe gaat. Van daar uit wordt samen naar de Beestenbende gewandeld.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet,Namens Spring Kinderopvang

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina