C't-voorbeeldprogramma's voor ProcessingDovnload 5.03 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte5.03 Kb.

c't-voorbeeldprogramma's voor Processing


 • ADXLgraph
  Dit is een testprogramma voor de in c't 11/2009, vanaf p. 134 beschreven 3D-spelcontroller op basis van Arduino. Het geeft de meetwaarden van de accelerometer als drie gekleurde lijnen weer en berekent ook nog de drie gemiddelde waarden van de laatste 128 meetwaarden. Het staat als zip-archief in de softlink. Zet de inhoud van het archief in je Sketchbook-map

 • Processing-voorbeeldprogramma's, beschreven in c't 10/2009, p. 122
  De Processing-broncode van de voorbeeldprogramma's voor beginners zijn gebundeld als zip-archief in de softlink. Zet de inhoud van het archief in je Sketchbook-map.

Onze code kun je als inspiratie gebruiken voor je eigen programmeerprojecten. Je kunt hem aanpassen of stukken eruit gebruiken. Wij zouden het leuk vinden als je je ervaringen en zelfgeschreven Processing-programma's of -games via het c't-forum

voor andere lezers beschikbaar zou maken.


c't-voorbeeldprogramma's voor de Arduino


 • button, beschreven in c't 11/2009, p. 134
  Download de code voor het eerste testprogramma als zip-archief. De aansluitschema's zijn ook in dit zip-archief opgenomen.

 • servo, beschreven in c't 11/2009, p. 134
  Download de code voor het aansturen van een servo via het toetsenbord als zip-archief. De aansluitschema's zijn ook in dit zip-archief opgenomen.

 • controller, beschreven in c't 11/2009, p. 134
  Download de code voor de 3D-spelcontroller als zip-archief . De aansluitschema's zijn ook in dit zip-archief opgenomen.

Onze code kun je als inspiratie gebruiken voor je eigen programmeerprojecten. Je kunt hem aanpassen of stukken eruit gebruiken. Wij zouden het leuk vinden als je je ervaringen en zelfgeschreven Arduino-programma's of -aansluitschema's via het c't-forum voor andere lezers beschikbaar zou maken.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina