De Coronas Interactieve Stand-up Pop voor elk publiek. De CoronasDovnload 11.99 Kb.
Datum19.12.2017
Grootte11.99 Kb.


De Coronas

Interactieve Stand-up Pop voor elk publiek.
De Coronas

‘De Coronas verrassen vriend en vijand met een zinnenprikkelende performance en een inspirerende présence.’ Dat zegt de koningin over deze interactieve muziektheatergroep. De zes multi-talenten spelen alles, maar hebben het publiek als voornaamste instrument. Zij hebben het namelijk voor het zeggen tijdens de interactieve show van de Coronas: Het publiek bepaalt de muziek.Stand-up Pop

De Coronas maken Stand-up Pop. Muziek met een vleugje cabaret. Daarin dagen ze het publiek uit om hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken door de Coronas Hotline midden in de zaal of, in het theater, door met hun mobiele telefoon het gratis Coronas-nummer te bellen. De groep speelt het direct met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de band eigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee.
Hiermee tillen De Coronas muzikale interactiviteit naar een hoger plan. Welke andere band heeft er 5000 nummers in de vingers en praat er ook nog over met hun publiek?
Rock’n Roll Theater

De Coronas maken Rock’n Roll Theater. Van stevige popsongs tot gevoelige ballades en van latin tot smartlap. De Coronas spelen het niet zomaar, ze laten het ook zien! Met originele filmbeelden, eigengemaakte animaties, schitterend decor en een verrassend flexibele vleugel.
De show prikkelt dus niet alleen oor en emotie, maar biedt ook visueel spektakel. Dit, in combinatie met hun aanstekelijke optreden, zorgt voor een avond om nooit te vergeten!

Muzikale achtergrond

De uniciteit van het Coronas-concept en de daarbij behorende kwaliteiten zijn niet onopgemerkt gebleven.

In 2008 huldigden ze drie weken lang onze Olympische helden in het Holland Heineken House in Peking en stonden ze op een aantal gerenomeerde festivals zoals Dauwpop. In 2009 stonden de heren onder andere op Paaspop, De Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en Bevrijdingsfestival Haarlem en stadionconcert Tricolores. Dit jaar is de grote doorbraak naar landelijke bekendheid. Wederom stonden de Coronas op de Olympische Spelen. Naar aanleiding van hun optredens daar waren ze te zien in “De wereld draait door”. Ook speelden ze op Eurosonic Noorderslag, Zand en zijn ze de theaters in Nederland aan het veroveren onder regie van Peter Heerschop en Bart Oomen.
De heren zelf hebben een rijke muzikale achtergrond als producer en (sessie)muzikant. Rias Baarda, Danny ten Have, Axel Lindelauf, Harold Mingels, Hans Vorstenbosch en Erik Vorstenbosch waren eerder te zien en te horen bij o.a. VanVelzen, Volumia, Rowen Hèze, Het Goede Doel, 2nd Place Driver en Crazy Piano's.
: media -> downloads
downloads -> Ali b geeft antwoord op de Parade
downloads -> 1. Uit welke lagen bestaat de aarde?
downloads -> Rechtenvrij Interview september 2010 Ernst Jansz zingt Bob Dylan in het Nederlands
downloads -> Viking persinformatie
downloads -> Cyberwerkblad over “Goede Doelen” Opdracht 1
downloads -> Gls verwerft Spaanse expresdienst asm transporte Urgente Amsterdam/Barcelona, 29 juni 2016. General Logistics Systems B. V. (Gls) maakt bekend dat haar Spaanse
downloads -> Vraag Geschiedenis van de muziek Welke 5 verschillende periodes zijn er in de muziek te onderscheiden?
downloads -> Een regenboog boven Aarhus Zumtobel armaturen ensceneren Olafur Eliassion's “Your rainbow panorama“
downloads -> Vervoersmaatschappij bespaart energie aseag aken wijst de nieuwe weg
downloads -> Functieprofiel Directeur Theater de Maaspoort te Venlo Algemeen
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina