Extra Excursies Japan, 2015 Dit zijn uitsluitend de excursies die niet in onze brochure of in het pdf bestand Excursies op de website staanDovnload 22.56 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte22.56 Kb.
Extra Excursies Japan, 2015
Dit zijn uitsluitend de excursies die niet in onze brochure of in het pdf bestand Excursies op de website staan.

N.B. Ook al staan de vertrekdagen bij de excursies vermeld, op zon- en feestdagen vervalt een excursie soms of wordt die iets anders uitgevoerd. Bij bevestiging van uw reis geven wij dit aan u door.TOKYO

CUL270, Tokyo Kimono Tour, ochtendexcursie
op dinsdag/vrijdag. Kosten Eur. 90

De tour start om 09.00 uur. U gaat per metro naar de wijk Roppongi en zult daar in een Kimono gekleed worden. (in de zomer wordt u in een Yukata, katoenen kimono, gekleed)

Hierna een korte wandeling door deze wijk. Na het omkleden eindigt de tour bij Roppongi metrostation om 11.30 uur.
A050, Tokyo SKYTREE TOWER & Asakusa Tour, middagexcursie
Dagelijks. Kosten Eur.52

Per bus langs het Keizerlijk Paleis door de wijken Ginza en Akihabara naar Asakusa. Bezoek Sensoji Tempel (beter bekend als de Asakusa Kannon Tempel) en de leuke Nakamise winkelstraat. Vervolgens gaat u naar TOKYO SKYTREE, de toren (hoogte 640 m) die in mei 2012 werd geopend, voor een geweldig uitzicht vanaf het “Tembo Deck” op 350 meter hoogte. De tour eindigt rond 19.00 uur bij Tokyo station.


Roppongi Diner, Shabu-Shabu of Sukiyaki

ma/woe/vr/zat. Kosten Eur. 77
U gaat op eigen gelegenheid naar Hotel Grand Hyatt in Roppongi vanwaar de excursie om 17.30 uur begint.

U maakt een korte wandeling door keyakizaka straat naar het levendige Azabijuban straat, waar u aan tafel gaat voor een onbeperkt Sukiyaki- of Shabu-Shabu diner. (gaarne bij boeking uw keuze opgeven) De gids zal de menu’s uitleggen en u vertellen hoe u na het diner bij uw hotel terug komt, want na deze uitleg zal de gids de groep verlaten.

Drankjes zijn niet inclusief en dient u zelf af te rekenen.
F020, Walking Tokyo: Edo Kagurazaka Afternoon Tour

ma/woe/zat, kosten Eur 47

Kagurazaka staat, naast zijn vele winkels en restaurants, vooral bekend om de historische geishahuizen. Deze wandeltocht brengt u ook langs verschillende schrijnen en tempels, zoals de Daijingu Shrine en de kleurrijke Zenkokuji Temple.

De excursie besluit met een wandeling door de smalle steegjes van Kagurazaka, waar de huizen uit de Edo-periode nog in perfecte staat bewaard zijn gebleven.
VANUIT TOKYO
F300, 2 daagse Nikko tour, met verblijf in eenvoudige ryokan
(upgrade met toeslag mogelijk)

Dagelijks, met enige uitzonderingen. Kosten Eur. 222 p.p.
Dag 1:
U gaat per luxueuze bus naar Nikko. Hier bezichtigt u o.a. het enorme tempelcomplex van de prachtige, kleurrijke Toshogu Schrijn(de Tokugawa Mausolea). Na de lunch brengt u een bezoek aan de schitterende Tamozawa Imperial Villa, waar veel gebouwen uit de Edo-, Meiji- en Taisho periode bewaard zijn gebleven (Op dinsdag is Tamazawa Imperial Villa gesloten. U brengt dan een bezoek aan het Rinnoji Treasure museum en Shoyo Garden). De dag wordt afgesloten met de bezichtiging van de Kirifuri waterval.

Diner is niet inclusief, maar kunnen wij desgewenst voor u reserveren.

Dag 2:
Na het ontbijt checkt u uit. U hebt de dag vrij te besteden.

Tip: Bezoek Lake Chuzenji en de Kegon waterval.

In de namiddag reist u per trein (gereserveerd) terug naar Tokyo-Asakusa station. Einde van de tour
F990, Dagexcursie Kamakura-Yokohama.
di/do/zat. Kosten Eur. 94
Excursie per bus naar Kamakura, de hoofdstad van Japan van 1185 -1333.
Hier bezichtigt u de Grote Boeddha, Kotokuin Tempel en de mooie Hasedera Tempel. Hierna gaat u per bus naar de Tsurugaoka Hachimangu Schrijn.

De tour wordt vervolgd met een bezoek aan Yokohama China Town waar u luncht. Na de lunch bezoek aan de mooie Sankeien Garden. De bus rijdt via de Yokohama Baybridge terug naar Tokyo. De tour eindigt in de vroege avond na aankomst in Tokyo op de Ginza of in Shinjuku (naar keuze).


F850, Mt. Fuji excursie met bezoek woud & lavagrotten van Mt Fuji

Dagelijks. Kosten Eur. 144
U verlaat Tokyo voor een dagtour naar Mount Fuji/Hakone National Park.
U bezoekt het Fuji Visitors' Center en daarna rijdt de bus door tot aan het 5e station, halverwege de hellingen van Mount Fuji. Na de afdaling lunch in het Highland Resort Hotel. In de middag gaat u met deskundige begeleiding naar het Aokigahara Forest. U maakt hier een tocht van ca. 1,5 uur door het bos en de lavagrotten van Mt Fuji.

Vervolgens terug naar Fuji-Q Highland waar u met de Highwaybus teruggaat naar Tokyo-Shinjuku, waar de tour eindigt.


F852, Mt. Fuji & World Heritage Cycling 1-Day Tour

Dagelijks, met enige uitzonderingen. Kosten Eur. 144

U wordt rond 09:00 afgehaald bij de busterminal in Tokyo.

Vanaf hier vertrekt u per luxe touringcar naar het 5e station (op ca 2300 meter hoogte), waarvandaan u prachtig uitzicht heeft op Mt. Fuji en het omliggende gebied. Hierna staat een Japanse lunch gepland. .

Na deze maaltijd staat er een fietstocht van ca. 2,5 uur op het programma.

U fietst rond het Kawaguchi-meer en geniet van de prachtige natuur in dit gebied.
F851, Mt. Fuji & World Heritage Nature Walk 1-Day tour

Dagelijks, met enige uitzonderingen. Kosten Eur. 133

U wordt rond 09:00 afgehaald bij de busterminal in Tokyo.

Vanaf hier vertrekt u per luxe touringcar naar het 5e station (op ca 2300 meter hoogte), waarvandaan u prachtig uitzicht heeft op Mt. Fuji en het omliggende gebied.

Hierna staat een Japanse lunch gepland. .

Na de middag staat er een wandeling op het programma.

Zo komt u onder andere door de prachtige Hahanoshirataki-watervallen en loopt u langs het Kawaguchi-meer aan de voet van Mt. Fuji. Na deze wandeling reist u per bus terug naar Tokyo; u komt hier ca. om 19:30-20:30 aan.


KYOTO
T101, Fushimi Inari Taisha Schrijn & Sake proeven, ochtendexcursie

ma/do Kosten Eur. 70
Verzamelen in het New Miyako hotel, vlakbij Kyoto Station. Per trein naar Momoyamagoryo-mae station. Hier bezoekt u het Gekkeikan Okura Sake Museum voor een sake proeverij van ca. 45 minuten.

Hierna per lokale trein naar Fushimi-Inari station. Bezichtiging van de prachtige Schrijn met zijn duizenden rode poortjes waar u onderdoor kunt lopen. Na ca. 1 uur per trein terug naar Kyoto station.

De tour eindigt om ca. 12.30 bij aankomst op het station.
T500, Gion Kimono Tour, middagtour

di/don/zat. Kosten Eur 115

Verzamelen om 13.30 uur in het New Miyako hotel (vlakbij Kyoto Station). Vervoer naar "Yume Kyoto" in de befaamde oude geishawijk Gion. Hier zult u gekleed worden in een traditionele Japanse kimono en uw haar wordt ook op de traditionele manier gestyld. In uw Japanse klederdracht maakt u een wandeling (ca. 70 minuten) door de oude wijk Gion. De tour eindigt aan het einde van de middag in Gion.


T831, Philosopher’s Path & theeceremonie

di/vr van 4 mrt -28 nov. Kosten Eur. 81.
Verzamelen in het New Miyako hotel (vlakbij Kyoto Station). Per gereserveerde taxi naar Ginkakuji Tempel voor een bezoek aan deze prachtige Zentempel. Vervolgens wandeling over het bekende “Filosofenpad”.

In het “En” theehuis zult u vervolgens een theeceremonie bijwonen. Aan het einde van de middag een wandeling door de prachtige wijk Gion waar de tour tussen 17.00-17.30 uur zal eindigen.


T400, Diner met Maiko (leerling geisha), op overdekt terras aan de rivier in Kyoto-Takao

ma/di/don van 8 juni- 17sept. Kosten Eur 151.
U gaat per bus naar het Takao Momiji-ya restaurant in Noord Kyoto. Het restaurant is gebouwd op een houten terras aan de rivier in een sprookjesachtige, bergachtige- en bosrijke omgeving. Hier dineert u en wordt u bediend door een echte Maiko. U kunt uitgebreid met de Maiko praten (foto’s nemen is toegestaan). Het diner bestaat uit typische gerechten uit Kyoto.

De bus brengt u rond 21.00 uur terug naar Kyoto.VANUIT KYOTO

N340 Uji Walking & Tea Ceremony Tour, Ochtendexcursie

di/vr (van april t/m november) Kosten Eur 70

Uji is een klein stadje, gelegen tussen Kyoto en Nara. Dit stadje is vooral bekend om zijn thee; er is dan ook een theeceremonie opgenomen in het prachtige en sfeervolle theehuis Taiho-an. Ook bezoekt u de indrukwekkende Byodo-in Temple.


N350 Uji & Nara 1-Day tour

di/vr (van april t/m november) Kosten Eur 140

Uji is een klein stadje, gelegen tussen Kyoto en Nara. Dit stadje is vooral bekend om zijn thee; er is dan ook een theeceremonie opgenomen in het prachtige en sfeervolle theehuis Taiho-an. Ook bezoekt u de indrukwekkende Byodo-in Temple.

Na de lunch reist u per bus naar Nara, waar u de mooiste tempel van Nara, de Todaiji Temple, bezoekt. Ook Nara Park, met zijn wilde herten, wordt aangedaan.

Na een bezoek aan de Kasuga Taisha Shrine is nog tijd om souvenirs te kopen, alvorens u weer per bus terugreist naar Kyoto.


K600, Kobe Sightseeing & Nada Sake Brewery Walking tour

Woe/vr met uitzonderingen, Kosten Eur 121

Vanuit Kyoto reist u onder begeleiding per trein naar Kobe.

Dat deze havenstad vroeger veel buitenlandse invloeden heeft gekend blijkt uit de Ijinkan, oftewel de Westerse koopmans- en diplomatenwoningen die tijdens deze excursie worden bezocht in het Kitano-district.

Hierna bezoekt u Meriken Park, bekend door de Kobe Port Tower en het monument voor de slachtoffers van de grote Hanshin-aardbeving van 1995.

Daarna volgt een rondleiding door de Hakutsuru sake-brouwerij en kan er na de tour uiteraard geproefd worden.
OSAKAP740 /, Osaka wandelexcursie (dagexcursie)

di/do/zat/zon, kosten Eur. 109
Vertrek om 10.00 uur vanaf hotel Granvia, dat zich in het Osaka Stationsgebouw bevindt. Wandeling naar de wijk Umeda en bezoek aan Aerial Garden Observatory voor een mooi uitzicht over Osaka. Na de lunch per trein naar Tenmabashi station waar u een bezoek brengt aan Osaka Castle, gelegen in een schitterend park en gebouwd in opdracht van de beroemde Shogun Toyotomi Hideyoshi. Vervolgens te voet naar Osaka Castle pier voor een boottocht over de rivier Okawa met uitzicht op vele historische gebouwen.

Terug bij Osaka Castle Pier gaat u per trein naar Osaka station, waar de tour eindigt.

(Deze tour kunt u ook tegen geringe toeslag maken vanaf Kyoto)


P601, Osaka baai middagexcursie


woe/vrij (met uitzonderingen); kosten Eur. 77.
De tour begint om 13.00 uur in het Granvia Hotel dat zich bevindt in het Osaka stationsgebouw. Per lokale trein naar Osaka-ko station waar u het Aquarium en de Tempozan Markt bezoekt. Hierna maakt u een rondvaart van ca. 1 uur door de baai van Osaka aan boord van de “Santa Maria”. Aan het einde van de middag per trein van Osaka-ko station terug naar Osaka station, waar de tour eindigt.


VANUIT NAGOYA
NG401/NG451, Ise & Toba Pareleiland dagexcursie

N.B. Heen vanaf Nagoya, terug naar keuze naar Nagoya of Osaka

woe/vrij; kosten Eur. 224
De tour begint om 08.20 uur in het Nagoya Marriott Associa hotel, dat in het Nagoya stationsgebouw gevestigd is.
Per sneltrein naar Ise. Hier bezoekt u de beroemde Ise Jingu Shinto schrijn en de Okage Yokocho winkelstraat bij de schrijn. Daarna per bus naar het Mikimoto Pareleiland. Op het eiland luncht u en maakt u uitgebreid kennis met de Mikimoto parelindustrie, gelegen op een kunstmatig aangelegd eiland in de baai van Toba. Na een korte groene thee proeverij gaat u vanaf Toba station neemt u de trein terug naar Nagoya of naar Osaka (gaarne meteen bij boeking opgeven).

De tour eindigt na aankomst op het station.


NG560, Nagoya Sumo tour (14.00 - ca 19.00 uur)

dagelijks van 12-26 juli. Kosten 78
U dient zich om 13.50 uur te melden in de lobby op de 1e verdieping (2e in het Japans) van het Marriott Associa Hotel. Dit hotel is gevestigd in het Nagoya stationsgebouw.

Gezamenlijk gaat u per metro naar Shiyakusho Station waarvandaan u naar het Aichi Prefectural Gymnasium loopt.U hebt A-klasse plaatsen om de sumo wedstrijden te bekijken (duur ca. 180 minuten).

Tegen per metro van Shiyakusho Station terug naar Nagoya station, waar de tour eindigt.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina