Functieomschrijving Kantinepersoneel De verenigingDovnload 6.19 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte6.19 Kb.
Functieomschrijving Kantinepersoneel
De vereniging

VV ’s-Gravendeel is een voetbal vereniging in ’s-Gravendeel. Ongeveer 450 leden beoefenen op deze vereniging de sport voetbal of zijn op een andere manier bij de vereniging betrokken. De vereniging stelt zich zelf de volgende missie en visie:


Missie:

De missie van VV ’s-Gravendeel is gebaseerd op een aantal kernwaarden als toegankelijkheid, plezier, vertrouwen en veiligheid. Middels deze waarden streeft VV ’s-Gravendeel naar een veilige en vertrouwde omgeving voor alle leden van alle leeftijden waar zij de sport voetbal tot het best van hun kunnen mogen beoefenen en/of beleven. Door dit te bewerkstelligen wil de vereniging een reputatie opbouwen als toegankelijke vereniging waar iedereen elkaar met respect behandeld en het familiegevoel overheerst.


Visie:

Als vereniging zijn we trots op wat we hebben staan en gaan verbetering van onze organisatie niet uit de weg. Wij willen alle voetbal beoefenaars en liefhebbers een omgeving bieden waarin zij kunnen genieten van hun hobby en deze tot aan de top van hun mogelijkheden kunnen beoefenen en/of beleven. Toegankelijkheid en plezier staan bij ons hoog in het vaandel en het creëren van een vertrouwde en veilige omgeving voor al haar leden zien wij als onze plicht zodat iedereen zich thuis voelt.


Werkzaamheden bar:

  • Het uitschenken en afrekenen van koffie, thee, limonade, sportdranken en na 12:00 uur alcoholische dranken.

  • Het klaarmaken van broodjes met bijvoorbeeld ham of kaas.

  • Opnemen van etensbestellingen en uitgifte van deze bestellingen.

Werkzaamheden keuken:

  • Het klaarmaken van patat, snacks en andere etenswaren. Er wordt gebruik gemaakt van onder andere een frituur en magnetron.

De diensten in de kantine zijn:

Maandag: 18:00 tot 21:00 uur

Dinsdag: 18:00 tot 21:00 uur

Woensdag: 18:00 tot 21:00 uur

Donderdag: 18:00 tot 23:00 uur

Zaterdag: 08:00 tot 13:00 uur (ochtenddienst)

13:00 tot 18:00 uur (middagdienst)

e hoeft natuurlijk niet alle bovenstaande dagen beschikbaar te zijn. Maar als je een paar dagdelen in een seizoen kan helpen dan zijn we hartstikke blij. We werken voor de zaterdagen met een kantinerooster. Eén keer in de drie weken wordt een ploeg ingedeeld. Maar des te meer mensen des te minder wordt je ingedeeld want dan kan er meer verdeeld worden.

Bent je in het bezit van Sociale Hygiëne dan is dat zeker welkom maar het is geen vereiste. Mocht je bereid zijn op frequente basis de kantine als vrijwilliger te ondersteunen dan kan de mogelijkheid worden geboden om het diploma Sociale Hygiëne te behalen.Voor het werk in de kantine zijn we op zoek naar iemand die het niet erg vindt zich in wisselende omstandigheden te bevinden, van aanpakken houdt en het leuk vindt mensen van dienst te zijn.
Kan jij je vinden in de bovenstaande taakomschrijving en denk jij dat deze functie op het lijf is geschreven? Neem dan even contact op met het bestuur of mail naar personeel@vvsgravendeel.nl
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina