Gillain & Co nv Boomsesteenweg 85 b-2630 Aartselaar T: 03 870 60 80 – F: 03 870 60 89Dovnload 6.31 Kb.
Datum25.08.2016
Grootte6.31 Kb.
P
Gillain & Co nv
Boomsesteenweg 85
B-2630 Aartselaar
T: 03 870 60 80 – F: 03 870 60 89ersbericht

Patrick Roggemans nieuwe CEO bij Gillain & Co nv

Aartselaar, 21 juni 2011 – Gillain & Co, het familiebedrijf in Aartselaar dat al meer dan 135 jaar hygiënische onderdelen en apparatuur levert aan de voedings- en de lifesciencesindustrie wordt met ingang van 1 juli 2011 geleid door Patrick Roggemans. Voorheen was Roggemans in dienst van Alfa Laval Benelux als Managing Director.

“Een familiebedrijf zoals Gillain & Co is een prachtige en ook krachtige onderneming. Het is van belang om deze sterke positie niet alleen vast te houden maar vooral om ze verder uit te bouwen in de toekomst. Om deze reden zocht Gillain & Co naar versterking. Patrick Roggemans heeft de uitdaging aangenomen. Dat hij zijn expertise en netwerk weet te combineren met een pragmatische aanpak maakt hem de uitgelezen kandidaat voor deze functie. Het is geen breuk met de geschiedenis, wel een verdere professionalisering om onze groeiambities waar te maken” verduidelijkt Guy Gillain, de huidige CEO van Gillain & Co.

Patrick Roggemans was voorheen werkzaam bij Alfa Laval Benelux waar hij de rol van Managing Director vervulde. Hij bekleedde eerder diverse managementfuncties bij Tetra Pak en Crown Cork & Seal. Met zijn achtergrond als burgerlijk ingenieur biotechnologie in combinatie met zijn praktijkervaring in management, sales en marketing, betekent hij een aanzienlijke meerwaarde voor Gillain & Co. Naast de algemene dagelijkse leiding is de verdere uitbouw van het commerciële succes van Gillain & Co zijn prioriteit. Patrick Roggemans wordt mede-aandeelhouder van Gillain & Co.


Over Gillain & Co nv

Gillain & Co werd opgericht in 1875 en is gevestigd in Aartselaar. Het is een gespecialiseerde leverancier van hygiënische apparatuur en componenten in roestvrij staal voor de voedings- en lifesciencesindustrieën: voeding en zuivel, dranken en brouwerijen, chemie, farmaceutica en cosmetica, fijne chemie en biotechnologie, pure gassen en micro-elektronica. Een sterke voorraadpositie wordt gecombineerd met een perfecte ligging op de as Antwerpen - Brussel. In het ultramoderne magazijn worden de hygiënische componenten opgeslagen in optimale omstandigheden - beschermd tegen stof, licht en warmte – zodat alle producten traceerbaar zijn. Veiligheid, klantgerichtheid, milieubewust ondernemen en loyaliteit staan hoog aangeschreven in het bedrijf. Iedere medewerker is een expert in zijn vakgebied en vervult een belangrijke adviesrol voor de klant.Noot voor de pers

Bijlage: foto Guy Gillain


Bijlage: foto Patrick Roggemans
CV : http://be.linkedin.com/pub/patrick-roggemans/4/225/683
Bijlage: logo Gillain & Co

Persverantwoordelijke: Anita Geens – age@gillain.beBedrijfswebsite: www.gillain.com
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina