Hankook irc-campagne gaat door naar de gravelproeven in de Stat Rallye AcoresDovnload 29.37 Kb.
Datum15.10.2016
Grootte29.37 Kb.Hankook IRC-campagne gaat door naar de gravelproeven in de

Stat Rallye Acores


  • Hankook debuteert in de IRC-rally op de Azoren

  • Het team kijkt er naar uit om voort te kunnen bouwen op het recente succes

met de Hankook Ford Fiesta S2000
Neu-Isenburg, Duitsland, 13 juli 2010 – De laatste voorbereidingen worden getroffen voor de, dit weekend te houden, ronde van de Intercontinental Rally Challenge en de Hankook Ford Fiesta S2000 is klaar voor de Stat Rallye Açores.
De Noorse rallycoryfee Andreas Mikkelsen en co-driver Ole Fløene kijken er naar uit om op het succes van de recente Ypres Rally voort te kunnen bouwen, toen zij als vijfde in het eindklassement op dit asfaltevenement eindigden, en zijn ervan overtuigd dat zij hetzelfde op gravel kunnen presteren.
De actie op het Portugese eiland begint op donderdag voor twee hele dagen van hoge snelheids klassementsproeven en de autosportmanager van Hankook UK, Mike Patterson, denkt dat het evenement uiterst geschikt is om de auto, en specifiek de Hankook-banden, goed te laten presteren.
“Wij hebben voorafgaande aan deze rally hard gewerkt om er zeker van te kunnen zijn dat alles klaar is voor Andreas en Ole om vanaf het allereerste begin goede tijden neer te kunnen zetten,’’. “Het testen is uitermate goed verlopen en wij hebben er vertrouwen in dat dit nogmaals in een goed resultaat voor ons wordt vertaald.’’
De feedback van de crew, die op dit moment bezig is hun bevindingen van de klassementsproeven te evalueren, geeft aan dat het zwaar en moeilijk gaat worden met proeven die zeer geschikt zijn voor de als M Sport opgebouwde Ford Fiesta S2000 en de Hankook-banden.
Dit evenement is één van de zeven geselecteerde IRC-ronden waarin Mikkelsen dit jaar in de

Hankook Ford Fiesta S2000 wil presteren. De Hankook IRC-programma's omvatten tevens de Tsjechische Republiek, San Remo, Schotland en Cyprus.


###
In beeld – de Hankook Fiesta 2000

Geplande programma's van evenementen


Rally d´Italia Sardegna

Italië

4 - 6 juni

gravelGeko Ypres Rally

België

24 - 26 juni

asfaltSata Rally Açores

Azoren (PT)

15 - 17 juli

gravelBarum Czech Rally Zlín

Tsjechische Republiek

27 - 29 augustus

asfaltRallye Sanremo

Italië

23 - 25 september

asfalt/gravelRAC MSA Rally of Scotland

Verenigd Koninkrijk

15 - 17 oktober

gravelFxPro Cyprus Rally

Cyprus

4 - 6 november

asfalt/gravelOver Hankook Tire

Hankook Tire produceert als een van de snelst groeiende bandenfabrikanten wereldwijd innovatieve, bijzonder kwalitatieve radiale banden voor personenwagens, terreinwagens, SUV's, bestelwagens, campers, vrachtwagens, bussen en de autosport (circuit / rally). De onderneming investeert jaarlijks ongeveer vijf procent van haar omzet in R&D. In de vijf onderzoeks- en ontwikkelingscentra in Korea, Duitsland, de VS, China en Japan ontwikkelt ze voor de respectievelijke markten op maat gemaakte en vernieuwende technologieën. Ze dragen ertoe bij, de klanten van de onderneming telkens optimale bandenoplossingen te leveren die perfect op hun regionale eisen afgestemd zijn. Hankook Tire stelt wereldwijd meer dan 14.000 medewerkers te werk en verkoopt haar producten in meer dan 180 landen. Wereldwijd toonaangevende autofabrikanten zoals Audi, Chevrolet, Chrysler, Ford, Hyundai, Kia, Opel, Renault en Volkswagen vertrouwen voor de eerste uitrusting op banden van Hankook Tire. De onderneming boekt ongeveer 70 procent van haar omzet buiten Korea.


De Europese centrale vestiging van Hankook Tire ligt in Neu-Isenburg in de buurt van Frankfurt am Main. De onderneming heeft vestigingen in Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, Hongarije, Rusland, Turkije, Zweden en Kazakstan. De producten worden direct via regionale groothandelaars in andere Europese landen verkocht. Het belang dat Hankook Tire aan de Europese markt hecht, wordt aangetoond door de beslissing van de onderneming, om meer dan 500 miljoen euro in de bouw van een productielocatie in Hongarije te investeren, die in juni 2007 in gebruik genomen werd. Meer dan 1.300 medewerkers produceren daar dagelijks meer dan 15.000 banden (ca. vijf miljoen banden per jaar) voor personenwagens, SUV's en bestelwagens in meer dan 300 verschillende afmetingen. In de uiterst moderne fabriek worden speciaal voor de Europese markt op maat gemaakte producten en banden voor de eerste uitrusting volgens de specificaties van toonaangevende Europese autofabrikanten geproduceerd. Na de voltooiing van de tweede bouwfase, welke gestart is in 2009, worden bij volledige benutting van de productiecapaciteit in Hongarije meer dan tien miljoen banden per jaar geproduceerd.
Voor meer informatie zie www.hankooktire-press.com
Contact:

Felix Kinzer

Manager Public Relations Europa

Hankook Tire Europe GmbH

Siemensstr. 5a

D-63263 Neu-Isenburg

Telefoon: +49 (0) 61 02 8149 – 127

Fax: +49 (0) 61 02 8149 – 200

f.kinzer@hankookreifen.de


Stefanie Krauth

Public Relations Europa

Hankook Tire Europe GmbH

Siemensstr. 5a

D-63263 Neu-Isenburg

Telefoon: +49 (0) 61 02 8149 – 144

Fax: +49 (0) 61 02 8149 – 200

s.krauth@hankookreifen.de: fileadmin -> user upload
user upload -> Wedderveer “Uitgestrekte buurt in de gemeente Bellingwedde tussen Blijham en Wedde aan de westoever van de Westerwoldsche Aa; aan de overkant ligt het recreatieoord Wedderbergen (camping).
user upload -> Verslag Werkatelier Eiland van Schalkwijk
user upload -> Bijwerken rijksregister bestand algemeen 1 definities opbouw structuur bijwerking
user upload -> Persdossier haring
user upload -> Symposium on the Rwandan Genocide: Remembrance & Reflection on the aftermath
user upload -> Nieuwsbrief cnv onderwijs passend onderwijs Nummer 1 17 januari 2013
user upload -> Een stukje over de geschiedenis van de club
user upload -> Herfstvakantie van 13 T/M 20 oktober
user upload -> Formulier verklaring vakbondslidmaatschap voor maandelijkse werkgeversbijdrage in de vakbondscontributie
user upload -> Winschoterhoogebrug
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina